Calorii înghețată proteică alive peach and muesli lidl

Calorii Ciocolata neagra cu caramel sarat Hatherwood

Valori nutriționale și proprietăți pentru Ciocolata neagra cu caramel sarat Hatherwood

Calorii Ciocolata neagra cu caramel sarat Hatherwood, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Ciocolata neagra cu caramel sarat Hatherwood. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Produsul Ciocolata neagra cu caramel sarat Hatherwood conține 440 de calorii care pot fi arse de 110 minute de mers pe jos, 37 minute de alergare (jogging), 49 minute de ciclism, 49 minute de înot, 147 minute de yoga, 147 minute de cumpărături sau 110 minute de curățenie in casă. *Pentru mai multe activități, consultați tabelul de mai jos!

Consumul a 100 de grame din produsul Ciocolata neagra cu caramel sarat Hatherwood reprezinta 22% aport caloric din cantitatea zilnica estimata pentru un adult (2000 calorii). Produsul Ciocolata neagra cu caramel sarat Hatherwood contine 440 kilocalorii sau o valoare energetica de 1841 kj. Este un aliment din categoria Dulciuri

Informații nutriționale

Produsul Ciocolata neagra cu caramel sarat Hatherwood conține 16 grame de grăsimi, din care saturate 10 grame, 68 grame de carbohidrați, din care zaharuri 63 grame, 4 grame de proteine și 550 mg de sodiu. Densitate calorică: Foarte mare (4.4kCal/g)

440

Valori medii nutriționale pentru 100 grame de produs

Numar caloriiCalorii44022% DZR
GrasimiGrăsimi16 g34% DZR
Grasimi saturatedin care Saturate10 g
Numar carbohidratiCarbohidrați68 g63% DZR
Zahardin care: Zahar63 g
ProteineProteine4 g3% DZR
SareSare550 mg24% DZR
*DZR – doza zilnică recomandată conform USDA

În cât timp arzi 440 de calorii?

Mers pe josMers pe jos110 minute
AlergareAlergare (moderat)37 minute
BicicletaBicicletă (moderat)49 minute
InotÎnot (freestyle)49 minute
GimnasticaGimnastică88 minute
BasketBaschet63 minute
FotbalFotbal55 minute
TenisTenis55 minute
YogaYoga147 minute
CumparaturiCumpărături147 minute
CuratenieCurățenie110 minute
*Acest tabel este o estimare pentru o persoana cu greutatea de 65 kilograme si este destinat doar în scop informativ.

Total calorii arse = Durata (în minute) x (MET x 3.5 x greutate în kg)/200

Calculatoarele au încorporată o activitate MET (metabolic equivalent for task). Acest număr estimează câtă energie folosește organismul în timpul unei anumite activități. Acesta variază în funcție de activitate și este standardizat astfel încât să poată fi utilizat în mod generalizat pentru diferite persoane și pentru a fi mai ușor de comparat diferite activități între ele.

Țineți cont de faptul că aceasta este o estimare generală și nu poate fi perfectă. Singura modalitate de a obține un număr cu adevărat precis este să mergeți la un laborator și să vă conectați la aparate care măsoară totul, de la VO2 max (absorbția maximă de oxigen) până la ritmul cardiac maxim.

Ce sunt caloriile? [Video]

Auzim tot timpul despre calorii: Câte calorii conține prăjitura asta? Câte calorii sunt arse făcând 100 de salturi, alergând pe distanțe lungi sau făcând agitație? Dar ce este o calorie, de fapt? Și de câte dintre ele avem nevoie de fapt? Emma Bryce explică modul în care câțiva factori diferiți ar trebui să intre în determinarea cantității recomandate pentru fiecare persoană.

Calculează-ți aportul zilnic de calorii

Dacă obiectivul dvs. este pierderea în greutate, luați în considerare un deficit caloric față de aportul caloric zilnic recomandat pentru menținere.. Un deficit caloric este pur și simplu un deficit de energie – consumați mai puține calorii decât folosiți – astfel încât organismul dumneavoastră arde grăsimea stocată (excesul de greutate) drept combustibil.

Puteți crea un deficit caloric mâncând mai puțin decât are nevoie corpul dumneavoastră. De asemenea, puteți arde calorii suplimentare prin creșterea activității fizice. Combinarea celor două (o dietă echilibrată și exerciții fizice) este o strategie sănătoasă pentru a pierde în greutate

Imperial
Metric
Informații de bază
ani
kg
cm
Nivel de activitate
Rezultatele dvs:
Aportul caloric țintă pe zi:
0

👇Citește și aceste articole:

 • Rutina de îngrijire a tenului – 5 greșeli de evitat

  Cu ajutorul acestui articol, vei învăța cele mai comune greșeli pe care le faci în rutina de îngrijire a tenului și cum să le eviți. Descoperă cum să alegi produsele potrivite, ordinea corectă de aplicare și cât de des ar trebui să faci această rutină pentru a obține o piele sănătoasă și strălucitoare.
 • Piele lăsată? 10 modalități de a reface elasticitatea pielii

  Acest articol îți prezintă 10 modalități eficiente de a reface elasticitatea pielii și de a îmbunătăți aspectul și sănătatea acesteia. Descoperă cum poți să-ți recâștigi încrederea în propria piele prin metode dovedite, precum hidratarea adecvată, masajul sau utilizarea de produse cosmetice și suplimente alimentare speciale.
 • 6 Alimente bogate în colagen pentru articulații și piele mai sănătoase

  Descoperă cele mai bune alimente bogate în colagen pentru a-ți menține articulațiile și pielea sănătoase cu ajutorul acestui articol informativ! Află cum poți încorpora aceste alimente în dieta ta pentru a obține beneficiile impresionante ale colagenului, cum ar fi reducerea ridurilor și a durerilor articulare. În plus, vei descoperi detalii importante despre modul în care colagenul poate îmbunătăți sănătatea ta generală și ce alte beneficii poți obține prin consumul acestor alimente delicioase.
 • Colagenul și frumusețea,11 sfaturi pentru a stimula producția de colagen în mod natural

  Colagenul, una dintre cele mai importante proteine din corpul nostru și principalul responsabil al frumuseții pielii, se diminuează odată cu vârsta.
  Putem preveni această deteriorare naturală sau putem stimula producția de noi fibre de colagen, prin diferite abordări.
 • Voda Nature – din dragoste pentru sănătate și natură

  Voda Nature este o companie de excepție dedicată naturii și clienților săi. Folosind doar ingrediente naturale și recipiente prietenoase cu mediul, Voda Nature a reinventat conceptul de băutură naturală, oferindu-ne un adevărat elixir al tinereții.
Calorii ciocolata neagra cu caramel sarat hatherwood

Articolele din acest site au rol informativ. Administratorii site-ului nu sunt responsabili pentru încercarea de a aplica o rețetă, un sfat sau o dietă și nici nu garantează că informațiile furnizate vă vor ajuta sau nu vă vor dăuna personal. Fiți prudenți și consultați întotdeauna un medic sau un nutriționist!

Vă mulțumim că ați citit! Dacă acest articol vi se pare util și interesant, vă rugăm să îl distribuiți pe rețelele de socializare pentru a fi citit și de alții. În acest fel ne ajutați și ne motivați să scriem mai multe articole interesante.

Calorii Cacao Van
Calorii Legume cogelate pentru supa spring soup Chira
Închide
Categorii Articole
Închide Coșul Meu
Închide Wishlist
Închide
Închide
Categorii