Calorii cottage cheese 4% milkeria

Calorii Coca Cola zero zahar portocale și vanilie

Valori nutriționale și proprietăți pentru Coca Cola zero zahar portocale și vanilie

Calorii Coca Cola zero zahar portocale și vanilie, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Coca Cola zero zahar portocale și vanilie. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Produsul Coca Cola zero zahar portocale și vanilie conține 1 de calorii care pot fi arse de 0 minute de mers pe jos, 0 minute de alergare (jogging), 0 minute de ciclism, 0 minute de înot, 0 minute de yoga, 0 minute de cumpărături sau 0 minute de curățenie in casă. *Pentru mai multe activități, consultați tabelul de mai jos!

Consumul a 100 de grame din produsul Coca Cola zero zahar portocale și vanilie reprezinta 0.05% aport caloric din cantitatea zilnica estimata pentru un adult (2000 calorii). Produsul Coca Cola zero zahar portocale și vanilie contine 1 kilocalorii sau o valoare energetica de kj. Este un aliment din categoria Bauturi

Informații nutriționale

Produsul Coca Cola zero zahar portocale și vanilie conține 0 grame de grăsimi, din care saturate 0 grame, 0 grame de carbohidrați, din care zaharuri 0 grame, 0 grame de proteine și 20 mg de sodiu. Densitate calorică: Foarte mica (0.01kCal/g)

CITEȘTE ȘI:
Calorii Nectar caise Solevita
1

Valori medii nutriționale pentru 100 grame de produs

Numar caloriiCalorii10.05% DZR
GrasimiGrăsimi0 g0% DZR
Grasimi saturatedin care Saturate0 g
Numar carbohidratiCarbohidrați0 g0% DZR
Zahardin care: Zahar0 g
ProteineProteine0 g0% DZR
SareSare20 mg1% DZR
*DZR – doza zilnică recomandată conform USDA

În cât timp arzi 1 de calorii?

Mers pe josMers pe jos0 minute
AlergareAlergare (moderat)0 minute
BicicletaBicicletă (moderat)0 minute
InotÎnot (freestyle)0 minute
GimnasticaGimnastică0 minute
BasketBaschet0 minute
FotbalFotbal0 minute
TenisTenis0 minute
YogaYoga0 minute
CumparaturiCumpărături0 minute
CuratenieCurățenie0 minute
*Acest tabel este o estimare pentru o persoana cu greutatea de 65 kilograme si este destinat doar în scop informativ.

Total calorii arse = Durata (în minute) x (MET x 3.5 x greutate în kg)/200

Calculatoarele au încorporată o activitate MET (metabolic equivalent for task). Acest număr estimează câtă energie folosește organismul în timpul unei anumite activități. Acesta variază în funcție de activitate și este standardizat astfel încât să poată fi utilizat în mod generalizat pentru diferite persoane și pentru a fi mai ușor de comparat diferite activități între ele.

Țineți cont de faptul că aceasta este o estimare generală și nu poate fi perfectă. Singura modalitate de a obține un număr cu adevărat precis este să mergeți la un laborator și să vă conectați la aparate care măsoară totul, de la VO2 max (absorbția maximă de oxigen) până la ritmul cardiac maxim.

Ce sunt caloriile? [Video]

Auzim tot timpul despre calorii: Câte calorii conține prăjitura asta? Câte calorii sunt arse făcând 100 de salturi, alergând pe distanțe lungi sau făcând agitație? Dar ce este o calorie, de fapt? Și de câte dintre ele avem nevoie de fapt? Emma Bryce explică modul în care câțiva factori diferiți ar trebui să intre în determinarea cantității recomandate pentru fiecare persoană.

CITEȘTE ȘI:
Calorii Fructe si nuci Nut Snack Farmer’s Snack

Calculează-ți aportul zilnic de calorii

Dacă obiectivul dvs. este pierderea în greutate, luați în considerare un deficit caloric față de aportul caloric zilnic recomandat pentru menținere.. Un deficit caloric este pur și simplu un deficit de energie – consumați mai puține calorii decât folosiți – astfel încât organismul dumneavoastră arde grăsimea stocată (excesul de greutate) drept combustibil.

Puteți crea un deficit caloric mâncând mai puțin decât are nevoie corpul dumneavoastră. De asemenea, puteți arde calorii suplimentare prin creșterea activității fizice. Combinarea celor două (o dietă echilibrată și exerciții fizice) este o strategie sănătoasă pentru a pierde în greutate.

Imperial
Metric
Informații de bază
ani
kg
cm
Nivel de activitate
Rezultatele dvs:
Aportul caloric țintă pe zi:
0

👇Citește și aceste articole:

  Calorii coca cola zero zahar portocale și vanilie

  Articolele din acest site au rol informativ. Administratorii site-ului nu sunt responsabili pentru încercarea de a aplica o rețetă, un sfat sau o dietă și nici nu garantează că informațiile furnizate vă vor ajuta sau nu vă vor dăuna personal. Fiți prudenți și consultați întotdeauna un medic sau un nutriționist!

  Vă mulțumim că ați citit! Dacă acest articol vi se pare util și interesant, vă rugăm să îl distribuiți pe rețelele de socializare pentru a fi citit și de alții. În acest fel ne ajutați și ne motivați să scriem mai multe articole interesante.

  Calorii Cub de legume Knorr
  Calorii Păstrăv curcubeu Lidl
  Închide Coșul Meu
  Închide Wishlist
  Închide
  Închide
  Categorii