Calorii conserva sardine in ulei kaija

Calorii Conserva sardine in sos tomat Home Garden

Valori nutriționale și proprietăți pentru Conserva sardine in sos tomat Home Garden

Calorii Conserva sardine in sos tomat Home Garden, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Conserva sardine in sos tomat Home Garden. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Produsul Conserva sardine in sos tomat Home Garden conține 149 de calorii care pot fi arse de 37 minute de mers pe jos, 12 minute de alergare (jogging), 17 minute de ciclism, 17 minute de înot, 50 minute de yoga, 50 minute de cumpărături sau 37 minute de curățenie in casă. *Pentru mai multe activități, consultați tabelul de mai jos!

Consumul a 100 de grame din produsul Conserva sardine in sos tomat Home Garden reprezinta 7% aport caloric din cantitatea zilnica estimata pentru un adult (2000 calorii). Produsul Conserva sardine in sos tomat Home Garden contine 149 kilocalorii sau o valoare energetica de 623 kj. Este un aliment din categoria Peste

Informații nutriționale

Produsul Conserva sardine in sos tomat Home Garden conține 9 grame de grăsimi, din care saturate 2 grame, 4 grame de carbohidrați, din care zaharuri 2 grame, 13 grame de proteine și 1000 mg de sodiu. Densitate calorică: Mica (1.49kCal/g)

CITEȘTE ȘI:
Calorii Sardine in ulei, cu felii de lamaie Croamore
149

Valori medii nutriționale pentru 100 grame de produs

Numar caloriiCalorii1497% DZR
GrasimiGrăsimi9 g56% DZR
Grasimi saturatedin care Saturate2 g
Numar carbohidratiCarbohidrați4 g9% DZR
Zahardin care: Zahar2 g
ProteineProteine13 g35% DZR
SareSare1000 mg43% DZR
*DZR – doza zilnică recomandată conform USDA

În cât timp arzi 149 de calorii?

Mers pe josMers pe jos37 minute
AlergareAlergare (moderat)12 minute
BicicletaBicicletă (moderat)17 minute
InotÎnot (freestyle)17 minute
GimnasticaGimnastică30 minute
BasketBaschet21 minute
FotbalFotbal19 minute
TenisTenis19 minute
YogaYoga50 minute
CumparaturiCumpărături50 minute
CuratenieCurățenie37 minute
*Acest tabel este o estimare pentru o persoana cu greutatea de 65 kilograme si este destinat doar în scop informativ.

Total calorii arse = Durata (în minute) x (MET x 3.5 x greutate în kg)/200

Calculatoarele au încorporată o activitate MET (metabolic equivalent for task). Acest număr estimează câtă energie folosește organismul în timpul unei anumite activități. Acesta variază în funcție de activitate și este standardizat astfel încât să poată fi utilizat în mod generalizat pentru diferite persoane și pentru a fi mai ușor de comparat diferite activități între ele.

Țineți cont de faptul că aceasta este o estimare generală și nu poate fi perfectă. Singura modalitate de a obține un număr cu adevărat precis este să mergeți la un laborator și să vă conectați la aparate care măsoară totul, de la VO2 max (absorbția maximă de oxigen) până la ritmul cardiac maxim.

Ce sunt caloriile? [Video]

Auzim tot timpul despre calorii: Câte calorii conține prăjitura asta? Câte calorii sunt arse făcând 100 de salturi, alergând pe distanțe lungi sau făcând agitație? Dar ce este o calorie, de fapt? Și de câte dintre ele avem nevoie de fapt? Emma Bryce explică modul în care câțiva factori diferiți ar trebui să intre în determinarea cantității recomandate pentru fiecare persoană.

CITEȘTE ȘI:
Calorii Unt de casa 80% Primalact

Calculează-ți aportul zilnic de calorii

Dacă obiectivul dvs. este pierderea în greutate, luați în considerare un deficit caloric față de aportul caloric zilnic recomandat pentru menținere.. Un deficit caloric este pur și simplu un deficit de energie – consumați mai puține calorii decât folosiți – astfel încât organismul dumneavoastră arde grăsimea stocată (excesul de greutate) drept combustibil.

Puteți crea un deficit caloric mâncând mai puțin decât are nevoie corpul dumneavoastră. De asemenea, puteți arde calorii suplimentare prin creșterea activității fizice. Combinarea celor două (o dietă echilibrată și exerciții fizice) este o strategie sănătoasă pentru a pierde în greutate.

Imperial
Metric
Informații de bază
ani
kg
cm
Nivel de activitate
Rezultatele dvs:
Aportul caloric țintă pe zi:
0

👇Citește și aceste articole:

  Calorii conserva sardine in sos tomat home garden

  Articolele din acest site au rol informativ. Administratorii site-ului nu sunt responsabili pentru încercarea de a aplica o rețetă, un sfat sau o dietă și nici nu garantează că informațiile furnizate vă vor ajuta sau nu vă vor dăuna personal. Fiți prudenți și consultați întotdeauna un medic sau un nutriționist!

  Vă mulțumim că ați citit! Dacă acest articol vi se pare util și interesant, vă rugăm să îl distribuiți pe rețelele de socializare pentru a fi citit și de alții. În acest fel ne ajutați și ne motivați să scriem mai multe articole interesante.

  Calorii Aluat pentru pizza
  Calorii Desert crema de ciocolata Fit Vital diet Ehrmann
  Închide Coșul Meu
  Închide Wishlist
  Închide
  Închide
  Categorii