2.5 C
București
luni, decembrie 5, 2022

Calorii Cremă de brânză President

Trebuie să citești asta...

Valori nutriționale și proprietăți pentru Cremă de brânză President

Calorii Cremă de brânză President, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Cremă de brânză President. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Produsul Cremă de brânză President conține 250 de calorii care pot fi arse de 62 minute de mers pe jos, 19 minute de alergare (jogging), 28 minute de ciclism, 28 minute de înot, 83 minute de yoga, 83 minute de cumpărături sau 62 minute de curățenie in casă. *Pentru mai multe activități, consultați tabelul de mai jos!

Consumul a 100 de grame din produsul Cremă de brânză President reprezinta 12% aport caloric din cantitatea zilnica estimata pentru un adult (2000 calorii). Produsul Cremă de brânză President contine 250 kilocalorii sau o valoare energetica de 1046 kj. Este un aliment din categoria Branzeturi

Informații nutriționale

Produsul Cremă de brânză President conține 24 grame de grăsimi, din care saturate 15 grame, 3 grame de carbohidrați, din care zaharuri 2 grame, 6 grame de proteine și 1500 mg de sodiu. Densitate calorică: Mare (2.5kCal/g)

250

Valori medii nutriționale pentru 100 grame de produs

CITEȘTE ȘI:
Calorii Telemea de vaca proaspata Tara Mea
Numar caloriiCalorii25012% DZR
GrasimiGrăsimi24 g87% DZR
Grasimi saturatedin care Saturate15 g
Numar carbohidratiCarbohidrați3 g4% DZR
Zahardin care: Zahar2 g
ProteineProteine6 g9% DZR
SareSare1500 mg65% DZR
*DZR – doza zilnică recomandată conform USDA

În cât timp arzi 250 de calorii?

Mers pe jos Mers pe jos 62 minute
Alergare Alergare (moderat) 19 minute
Bicicleta Bicicletă (moderat) 28 minute
Inot Înot (freestyle) 28 minute
Gimnastica Gimnastică 50 minute
Basket Baschet 36 minute
Fotbal Fotbal 31 minute
Tenis Tenis 31 minute
Yoga Yoga 83 minute
Cumparaturi Cumpărături 83 minute
Curatenie Curățenie 62 minute
*Acest tabel este o estimare pentru o persoana cu greutatea de 65 kilograme si este destinat doar în scop informativ.

Total calorii arse = Durata (în minute) x (MET x 3.5 x greutate în kg)/200

Calculatoarele au încorporată o activitate MET (metabolic equivalent for task). Acest număr estimează câtă energie folosește organismul în timpul unei anumite activități. Acesta variază în funcție de activitate și este standardizat astfel încât să poată fi utilizat în mod generalizat pentru diferite persoane și pentru a fi mai ușor de comparat diferite activități între ele.

Țineți cont de faptul că aceasta este o estimare generală și nu poate fi perfectă. Singura modalitate de a obține un număr cu adevărat precis este să mergeți la un laborator și să vă conectați la aparate care măsoară totul, de la VO2 max (absorbția maximă de oxigen) până la ritmul cardiac maxim.

Ce sunt caloriile? [Video]

Auzim tot timpul despre calorii: Câte calorii conține prăjitura asta? Câte calorii sunt arse făcând 100 de salturi, alergând pe distanțe lungi sau făcând agitație? Dar ce este o calorie, de fapt? Și de câte dintre ele avem nevoie de fapt? Emma Bryce explică modul în care câțiva factori diferiți ar trebui să intre în determinarea cantității recomandate pentru fiecare persoană.

CITEȘTE ȘI:
Calorii Tortilla mexicana Fit

Calculează-ți aportul zilnic de calorii

Dacă obiectivul dvs. este pierderea în greutate, luați în considerare un deficit caloric față de aportul caloric zilnic recomandat pentru menținere.. Un deficit caloric este pur și simplu un deficit de energie – consumați mai puține calorii decât folosiți – astfel încât organismul dumneavoastră arde grăsimea stocată (excesul de greutate) drept combustibil.

Puteți crea un deficit caloric mâncând mai puțin decât are nevoie corpul dumneavoastră. De asemenea, puteți arde calorii suplimentare prin creșterea activității fizice. Combinarea celor două (o dietă echilibrată și exerciții fizice) este o strategie sănătoasă pentru a pierde în greutate.

Imperial
Metric
Basic Information
Activity Level
Your results:
Target calorie intake per day:
0
- Advertisement -

Ultimele rețete