Calorii scăriță afumata sergiana

Calorii Crenvusti 93% pulpa porc Piticel Pikok

Valori nutriționale și proprietăți pentru Crenvusti 93% pulpa porc Piticel Pikok

Calorii Crenvusti 93% pulpa porc Piticel Pikok, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Crenvusti 93% pulpa porc Piticel Pikok. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Produsul Crenvusti 93% pulpa porc Piticel Pikok conține 274 de calorii care pot fi arse de 68 minute de mers pe jos, 23 minute de alergare (jogging), 30 minute de ciclism, 30 minute de înot, 91 minute de yoga, 91 minute de cumpărături sau 68 minute de curățenie in casă. *Pentru mai multe activități, consultați tabelul de mai jos!

Consumul a 100 de grame din produsul Crenvusti 93% pulpa porc Piticel Pikok reprezinta 14% aport caloric din cantitatea zilnica estimata pentru un adult (2000 calorii). Produsul Crenvusti 93% pulpa porc Piticel Pikok contine 274 kilocalorii sau o valoare energetica de 1146 kj. Este un aliment din categoria Mezeluri

Informații nutriționale

Produsul Crenvusti 93% pulpa porc Piticel Pikok conține 24 grame de grăsimi, din care saturate 10 grame, 1 grame de carbohidrați, din care zaharuri 1 grame, 14 grame de proteine și 2000 mg de sodiu. Densitate calorică: Mare (2.74kCal/g)

CITEȘTE ȘI:
Calorii Piept de pui afumat 96% carne Pikok Lidl
274

Valori medii nutriționale pentru 100 grame de produs

Numar caloriiCalorii27414% DZR
GrasimiGrăsimi24 g78% DZR
Grasimi saturatedin care Saturate10 g
Numar carbohidratiCarbohidrați1 g2% DZR
Zahardin care: Zahar1 g
ProteineProteine14 g20% DZR
SareSare2000 mg87% DZR
*DZR – doza zilnică recomandată conform USDA

În cât timp arzi 274 de calorii?

Mers pe jos Mers pe jos 68 minute
Alergare Alergare (moderat) 23 minute
Bicicleta Bicicletă (moderat) 30 minute
Inot Înot (freestyle) 30 minute
Gimnastica Gimnastică 55 minute
Basket Baschet 39 minute
Fotbal Fotbal 34 minute
Tenis Tenis 34 minute
Yoga Yoga 91 minute
Cumparaturi Cumpărături 91 minute
Curatenie Curățenie 68 minute
*Acest tabel este o estimare pentru o persoana cu greutatea de 65 kilograme si este destinat doar în scop informativ.

Total calorii arse = Durata (în minute) x (MET x 3.5 x greutate în kg)/200

Calculatoarele au încorporată o activitate MET (metabolic equivalent for task). Acest număr estimează câtă energie folosește organismul în timpul unei anumite activități. Acesta variază în funcție de activitate și este standardizat astfel încât să poată fi utilizat în mod generalizat pentru diferite persoane și pentru a fi mai ușor de comparat diferite activități între ele.

Țineți cont de faptul că aceasta este o estimare generală și nu poate fi perfectă. Singura modalitate de a obține un număr cu adevărat precis este să mergeți la un laborator și să vă conectați la aparate care măsoară totul, de la VO2 max (absorbția maximă de oxigen) până la ritmul cardiac maxim.

Ce sunt caloriile? [Video]

Auzim tot timpul despre calorii: Câte calorii conține prăjitura asta? Câte calorii sunt arse făcând 100 de salturi, alergând pe distanțe lungi sau făcând agitație? Dar ce este o calorie, de fapt? Și de câte dintre ele avem nevoie de fapt? Emma Bryce explică modul în care câțiva factori diferiți ar trebui să intre în determinarea cantității recomandate pentru fiecare persoană.

CITEȘTE ȘI:
Calorii Musli cu ciocolata Kelloggs

Calculează-ți aportul zilnic de calorii

Dacă obiectivul dvs. este pierderea în greutate, luați în considerare un deficit caloric față de aportul caloric zilnic recomandat pentru menținere.. Un deficit caloric este pur și simplu un deficit de energie – consumați mai puține calorii decât folosiți – astfel încât organismul dumneavoastră arde grăsimea stocată (excesul de greutate) drept combustibil.

Puteți crea un deficit caloric mâncând mai puțin decât are nevoie corpul dumneavoastră. De asemenea, puteți arde calorii suplimentare prin creșterea activității fizice. Combinarea celor două (o dietă echilibrată și exerciții fizice) este o strategie sănătoasă pentru a pierde în greutate.

Imperial
Metric
Informații de bază
ani
kg
cm
Nivel de activitate
Rezultatele dvs:
Aportul caloric țintă pe zi:
0

?Citește și aceste articole:

 • Cum să îți recapeți culoarea părului după vopsire

  Descoperă secretele pentru a-ți recupera nuanța naturală a părului după vopsire. Îngrijire eficientă și sfaturi pentru un rezultat spectaculos.
 • Cel mai util kit: colagen, elastină și acid hialuronic

  Redescoperă-ți frumusețea interioară și exterioară cu ajutorul colagenului, elastinei și acidului hialuronic. Oferă pielii tale vitalitatea și hidratarea necesare pentru un aspect tânăr și sănătos. Începe acum călătoria către o piele fermă și strălucitoare!
 • 9 Produse care merită incluse în îngrijirea pielii vara

  Descoperă care sunt cele 9 produse esențiale de inclus în rutina de îngrijire a tenului pe timp de vară, conform sfatului medicului dermatolog. Află cum să-ți protejezi și hidratezi pielea corespunzător în sezonul cald.
 • Cum să îți faci propria cremă de ochi naturală și anti-rid

  Nu ai nevoie de produse scumpe și pline de chimicale pentru a îngriji pielea din jurul ochilor. Poți să îți faci singură o cremă de ochi naturală și anti-rid, cu doar 4 ingrediente. Află cum în articolul nostru.
 • Rutina de îngrijire a tenului – 5 greșeli de evitat

  Cu ajutorul acestui articol, vei învăța cele mai comune greșeli pe care le faci în rutina de îngrijire a tenului și cum să le eviți. Descoperă cum să alegi produsele potrivite, ordinea corectă de aplicare și cât de des ar trebui să faci această rutină pentru a obține o piele sănătoasă și strălucitoare.
Calorii crenvusti 93% pulpa porc piticel pikok

Articolele din acest site au rol informativ. Administratorii site-ului nu sunt responsabili pentru încercarea de a aplica o rețetă, un sfat sau o dietă și nici nu garantează că informațiile furnizate vă vor ajuta sau nu vă vor dăuna personal. Fiți prudenți și consultați întotdeauna un medic sau un nutriționist!

Vă mulțumim că ați citit! Dacă acest articol vi se pare util și interesant, vă rugăm să îl distribuiți pe rețelele de socializare pentru a fi citit și de alții. În acest fel ne ajutați și ne motivați să scriem mai multe articole interesante.

Calorii Crisp Bread tomato basil Danvita
Calorii Freeway ice tea peach
Închide
Categorii Articole
Închide Coșul Meu
Închide Wishlist
Închide
Închide
Categorii