3.9 C
București
marți, decembrie 6, 2022

Calorii Eurocrem Blok black

Trebuie să citești asta...

Valori nutriționale și proprietăți pentru Eurocrem Blok black

Calorii Eurocrem Blok black, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Eurocrem Blok black. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Produsul Eurocrem Blok black conține 538 de calorii care pot fi arse de 134 minute de mers pe jos, 45 minute de alergare (jogging), 60 minute de ciclism, 60 minute de înot, 179 minute de yoga, 179 minute de cumpărături sau 134 minute de curățenie in casă. *Pentru mai multe activități, consultați tabelul de mai jos!

Consumul a 100 de grame din produsul Eurocrem Blok black reprezinta 27% aport caloric din cantitatea zilnica estimata pentru un adult (2000 calorii). Produsul Eurocrem Blok black contine 538 kilocalorii sau o valoare energetica de 2251 kj. Este un aliment din categoria Dulciuri

Informații nutriționale

Produsul Eurocrem Blok black conține 31 grame de grăsimi, din care saturate 23 grame, 58 grame de carbohidrați, din care zaharuri 55 grame, 7 grame de proteine și 140 mg de sodiu. Densitate calorică: Foarte mare (5.38kCal/g)

538

Valori medii nutriționale pentru 100 grame de produs

CITEȘTE ȘI:
Calorii Gogosi cu aroma vanilie Auchan
Numar caloriiCalorii53827% DZR
GrasimiGrăsimi31 g52% DZR
Grasimi saturatedin care Saturate23 g
Numar carbohidratiCarbohidrați58 g43% DZR
Zahardin care: Zahar55 g
ProteineProteine7 g5% DZR
SareSare140 mg6% DZR
*DZR – doza zilnică recomandată conform USDA

În cât timp arzi 538 de calorii?

Mers pe jos Mers pe jos 134 minute
Alergare Alergare (moderat) 45 minute
Bicicleta Bicicletă (moderat) 60 minute
Inot Înot (freestyle) 60 minute
Gimnastica Gimnastică 108 minute
Basket Baschet 77 minute
Fotbal Fotbal 67 minute
Tenis Tenis 67 minute
Yoga Yoga 179 minute
Cumparaturi Cumpărături 179 minute
Curatenie Curățenie 134 minute
*Acest tabel este o estimare pentru o persoana cu greutatea de 65 kilograme si este destinat doar în scop informativ.

Total calorii arse = Durata (în minute) x (MET x 3.5 x greutate în kg)/200

Calculatoarele au încorporată o activitate MET (metabolic equivalent for task). Acest număr estimează câtă energie folosește organismul în timpul unei anumite activități. Acesta variază în funcție de activitate și este standardizat astfel încât să poată fi utilizat în mod generalizat pentru diferite persoane și pentru a fi mai ușor de comparat diferite activități între ele.

Țineți cont de faptul că aceasta este o estimare generală și nu poate fi perfectă. Singura modalitate de a obține un număr cu adevărat precis este să mergeți la un laborator și să vă conectați la aparate care măsoară totul, de la VO2 max (absorbția maximă de oxigen) până la ritmul cardiac maxim.

Ce sunt caloriile? [Video]

Auzim tot timpul despre calorii: Câte calorii conține prăjitura asta? Câte calorii sunt arse făcând 100 de salturi, alergând pe distanțe lungi sau făcând agitație? Dar ce este o calorie, de fapt? Și de câte dintre ele avem nevoie de fapt? Emma Bryce explică modul în care câțiva factori diferiți ar trebui să intre în determinarea cantității recomandate pentru fiecare persoană.

CITEȘTE ȘI:
Calorii Deluxe drinking chocolate sticks with fine caramel cream

Calculează-ți aportul zilnic de calorii

Dacă obiectivul dvs. este pierderea în greutate, luați în considerare un deficit caloric față de aportul caloric zilnic recomandat pentru menținere.. Un deficit caloric este pur și simplu un deficit de energie – consumați mai puține calorii decât folosiți – astfel încât organismul dumneavoastră arde grăsimea stocată (excesul de greutate) drept combustibil.

Puteți crea un deficit caloric mâncând mai puțin decât are nevoie corpul dumneavoastră. De asemenea, puteți arde calorii suplimentare prin creșterea activității fizice. Combinarea celor două (o dietă echilibrată și exerciții fizice) este o strategie sănătoasă pentru a pierde în greutate.

Imperial
Metric
Basic Information
Activity Level
Your results:
Target calorie intake per day:
0
- Advertisement -

Ultimele rețete