Calorii piept de pui gatit fara piele

Calorii Ficat de pui Casa Gruia

Valori nutriționale și proprietăți pentru Ficat de pui Casa Gruia

Calorii Ficat de pui Casa Gruia, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Ficat de pui Casa Gruia. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Produsul Ficat de pui Casa Gruia conține 116 de calorii care pot fi arse de 29 minute de mers pe jos, 10 minute de alergare (jogging), 13 minute de ciclism, 13 minute de înot, 39 minute de yoga, 39 minute de cumpărături sau 29 minute de curățenie in casă. *Pentru mai multe activități, consultați tabelul de mai jos!

Consumul a 100 de grame din produsul Ficat de pui Casa Gruia reprezinta 6% aport caloric din cantitatea zilnica estimata pentru un adult (2000 calorii). Produsul Ficat de pui Casa Gruia contine 116 kilocalorii sau o valoare energetica de 485 kj. Este un aliment din categoria Carne

Informații nutriționale

Produsul Ficat de pui Casa Gruia conține 4 grame de grăsimi, din care saturate 1 grame, 0 grame de carbohidrați, din care zaharuri 0 grame, 19 grame de proteine și 170 mg de sodiu. Densitate calorică: Mica (1.16kCal/g)

116
CITEȘTE ȘI:
Calorii Faina de ovaz Solaris

Valori medii nutriționale pentru 100 grame de produs

Numar caloriiCalorii1166% DZR
GrasimiGrăsimi4 g32% DZR
Grasimi saturatedin care Saturate1 g
Numar carbohidratiCarbohidrați0 g2% DZR
Zahardin care: Zahar0 g
ProteineProteine19 g66% DZR
SareSare170 mg7% DZR
*DZR – doza zilnică recomandată conform USDA

În cât timp arzi 116 de calorii?

Mers pe josMers pe jos29 minute
AlergareAlergare (moderat)10 minute
BicicletaBicicletă (moderat)13 minute
InotÎnot (freestyle)13 minute
GimnasticaGimnastică23 minute
BasketBaschet17 minute
FotbalFotbal14 minute
TenisTenis14 minute
YogaYoga39 minute
CumparaturiCumpărături39 minute
CuratenieCurățenie29 minute
*Acest tabel este o estimare pentru o persoana cu greutatea de 65 kilograme si este destinat doar în scop informativ.

Total calorii arse = Durata (în minute) x (MET x 3.5 x greutate în kg)/200

Calculatoarele au încorporată o activitate MET (metabolic equivalent for task). Acest număr estimează câtă energie folosește organismul în timpul unei anumite activități. Acesta variază în funcție de activitate și este standardizat astfel încât să poată fi utilizat în mod generalizat pentru diferite persoane și pentru a fi mai ușor de comparat diferite activități între ele.

Țineți cont de faptul că aceasta este o estimare generală și nu poate fi perfectă. Singura modalitate de a obține un număr cu adevărat precis este să mergeți la un laborator și să vă conectați la aparate care măsoară totul, de la VO2 max (absorbția maximă de oxigen) până la ritmul cardiac maxim.

Ce sunt caloriile? [Video]

Auzim tot timpul despre calorii: Câte calorii conține prăjitura asta? Câte calorii sunt arse făcând 100 de salturi, alergând pe distanțe lungi sau făcând agitație? Dar ce este o calorie, de fapt? Și de câte dintre ele avem nevoie de fapt? Emma Bryce explică modul în care câțiva factori diferiți ar trebui să intre în determinarea cantității recomandate pentru fiecare persoană.

CITEȘTE ȘI:
Calorii Mini chiftele condimentate Linessa

Calculează-ți aportul zilnic de calorii

Dacă obiectivul dvs. este pierderea în greutate, luați în considerare un deficit caloric față de aportul caloric zilnic recomandat pentru menținere.. Un deficit caloric este pur și simplu un deficit de energie – consumați mai puține calorii decât folosiți – astfel încât organismul dumneavoastră arde grăsimea stocată (excesul de greutate) drept combustibil.

Puteți crea un deficit caloric mâncând mai puțin decât are nevoie corpul dumneavoastră. De asemenea, puteți arde calorii suplimentare prin creșterea activității fizice. Combinarea celor două (o dietă echilibrată și exerciții fizice) este o strategie sănătoasă pentru a pierde în greutate.

Imperial
Metric
Informații de bază
ani
kg
cm
Nivel de activitate
Rezultatele dvs:
Aportul caloric țintă pe zi:
0

👇Citește și aceste articole:

  Calorii ficat de pui casa gruia

  Articolele din acest site au rol informativ. Administratorii site-ului nu sunt responsabili pentru încercarea de a aplica o rețetă, un sfat sau o dietă și nici nu garantează că informațiile furnizate vă vor ajuta sau nu vă vor dăuna personal. Fiți prudenți și consultați întotdeauna un medic sau un nutriționist!

  Vă mulțumim că ați citit! Dacă acest articol vi se pare util și interesant, vă rugăm să îl distribuiți pe rețelele de socializare pentru a fi citit și de alții. În acest fel ne ajutați și ne motivați să scriem mai multe articole interesante.

  Întrebări frecvente

  Este carnea de pui un aliment sănătos?

  Pui la tigaie dulce acrisor

  Carnea de pui este foarte hrănitoare și o sursă bună de proteine. Adăugarea cărnii de pui în dieta dumneavoastră poate contribui la susținerea pierderii în greutate, la creșterea musculară și la sănătatea oaselor.

  Pot să mănânc pui în fiecare zi?

  Calorii ficat de pui casa gruia

  Excesul de orice este rău și aceeași regulă se aplică și în cazul puiului. Să mănânci pui în fiecare zi nu este rău, dar trebuie să fii prudent în timp ce îl alegi pe cel potrivit și, de asemenea, să-l gătești corect. Puiul poate provoca toxiinfecții alimentare din cauza salmonellei, o bacterie care se găsește în puiul de pasăre și care poate provoca boli de origine alimentară.

  Este puiul mai sănătos decât carnea de vită?

  Calorii ficat de pui casa gruia

  Carnea de vită este un pic mai bogată în grăsimi și conține mai multe calorii, în timp ce carnea de pui este mai bogată în proteine. Astfel, carnea de pui este opțiunea mai bună pentru persoanele care urmează o dietă săracă în calorii sau în grăsimi. Atât puiul, cât și carnea de vită, ca majoritatea cărnurilor, nu conțin o cantitate notabilă de carbohidrați și au un indice glicemic de 0.

  Este puiul mai sănătos decât peștele?

  Pește cu ceapă și sparanghel photo by visual stories || micheile

  Deși ambele sunt surse excelente de proteine și se adaugă la profilul tău nutritiv, beneficiile peștelui tind să fie ușor mai mari decât cele ale puiului, mai ales când vine vorba de conținutul de Omega-3 din acesta.

  Calorii Mix de legume Imperial
  Calorii Bere Kilkenny
  Închide Coșul Meu
  Închide Wishlist
  Închide
  Închide
  Categorii