21.5 C
București
sâmbătă, octombrie 1, 2022

Calorii Fulgi de porumb cu miere si alune Honey & Nut Flakes K Classic Kaufland

Trebuie să citești asta...

Organics Food
Organics Foodhttps://organicsfood.ro
Corpul tău este un templu, doar dacă îl tratezi ca atare. Mănâncă sănătos, gândește sănătos, trăiește mult și intens! Optând pentru o alimentație sănătoasă, îi asiguri organismului tău combustibilul și catalizatorii de care are nevoie pentru o viață plină de energie și bucurie.

Valori nutriționale și proprietăți pentru Fulgi de porumb cu miere si alune Honey & Nut Flakes K Classic Kaufland

Calorii Fulgi de porumb cu miere si alune Honey & Nut Flakes K Classic Kaufland, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Fulgi de porumb cu miere si alune Honey & Nut Flakes K Classic Kaufland. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Produsul Fulgi de porumb cu miere si alune Honey & Nut Flakes K Classic Kaufland conține 414 de calorii care pot fi arse de 104 minute de mers pe jos, 34 minute de alergare (jogging), 46 minute de ciclism, 46 minute de înot, 138 minute de yoga, 138 minute de cumpărături sau 104 minute de curățenie in casă. *Pentru mai multe activități, consultați tabelul de mai jos!

Consumul a 100 de grame din produsul Fulgi de porumb cu miere si alune Honey & Nut Flakes K Classic Kaufland reprezinta 21% aport caloric din cantitatea zilnica estimata pentru un adult (2000 calorii). Produsul Fulgi de porumb cu miere si alune Honey & Nut Flakes K Classic Kaufland contine 414 kilocalorii sau o valoare energetica de 1732 kj. Este un aliment din categoria Cereale

CITEȘTE ȘI:
Calorii Cereale cu scortisoara Viva Star

Informații nutriționale

Produsul Fulgi de porumb cu miere si alune Honey & Nut Flakes K Classic Kaufland conține 6 grame de grăsimi, din care saturate 1 grame, 80 grame de carbohidrați, din care zaharuri 25 grame, 9 grame de proteine și 1500 mg de sodiu. Densitate calorică: Foarte mare (4.14kCal/g)

414

Valori medii nutriționale pentru 100 grame de produs

Numar caloriiCalorii41421% DZR
GrasimiGrăsimi6 g13% DZR
Grasimi saturatedin care Saturate1 g
Numar carbohidratiCarbohidrați80 g78% DZR
Zahardin care: Zahar25 g
ProteineProteine9 g9% DZR
SareSare1500 mg65% DZR
*DZR – doza zilnică recomandată conform USDA

În cât timp arzi 414 de calorii?

Mers pe jos Mers pe jos 104 minute
Alergare Alergare (moderat) 34 minute
Bicicleta Bicicletă (moderat) 46 minute
Inot Înot (freestyle) 46 minute
Gimnastica Gimnastică 83 minute
Basket Baschet 59 minute
Fotbal Fotbal 52 minute
Tenis Tenis 52 minute
Yoga Yoga 138 minute
Cumparaturi Cumpărături 138 minute
Curatenie Curățenie 104 minute
*Acest tabel este o estimare pentru o persoana cu greutatea de 65 kilograme si este destinat doar în scop informativ.

Total calorii arse = Durata (în minute) x (MET x 3.5 x greutate în kg)/200

Calculatoarele au încorporată o activitate MET (metabolic equivalent for task). Acest număr estimează câtă energie folosește organismul în timpul unei anumite activități. Acesta variază în funcție de activitate și este standardizat astfel încât să poată fi utilizat în mod generalizat pentru diferite persoane și pentru a fi mai ușor de comparat diferite activități între ele.

Țineți cont de faptul că aceasta este o estimare generală și nu poate fi perfectă. Singura modalitate de a obține un număr cu adevărat precis este să mergeți la un laborator și să vă conectați la aparate care măsoară totul, de la VO2 max (absorbția maximă de oxigen) până la ritmul cardiac maxim.

CITEȘTE ȘI:
Calorii Branza cu mucegai nobil albastru Gran Bavarese

Ce sunt caloriile? [Video]

Auzim tot timpul despre calorii: Câte calorii conține prăjitura asta? Câte calorii sunt arse făcând 100 de salturi, alergând pe distanțe lungi sau făcând agitație? Dar ce este o calorie, de fapt? Și de câte dintre ele avem nevoie de fapt? Emma Bryce explică modul în care câțiva factori diferiți ar trebui să intre în determinarea cantității recomandate pentru fiecare persoană.

Calculează-ți aportul zilnic de calorii

Dacă obiectivul dvs. este pierderea în greutate, luați în considerare un deficit caloric față de aportul caloric zilnic recomandat pentru menținere.. Un deficit caloric este pur și simplu un deficit de energie – consumați mai puține calorii decât folosiți – astfel încât organismul dumneavoastră arde grăsimea stocată (excesul de greutate) drept combustibil.

Puteți crea un deficit caloric mâncând mai puțin decât are nevoie corpul dumneavoastră. De asemenea, puteți arde calorii suplimentare prin creșterea activității fizice. Combinarea celor două (o dietă echilibrată și exerciții fizice) este o strategie sănătoasă pentru a pierde în greutate

Imperial
Metric
Informații de bază
Nivel de activitate
Rezultatele dvs:
Aportul caloric țintă pe zi:
0
- Advertisement -

Ultimele rețete