Calorii înghețată proteică alive peach and muesli lidl

Calorii Fursecuri daneze coapte cu unt “Nostalgic Santa”

Valori nutriționale și proprietăți pentru Fursecuri daneze coapte cu unt “Nostalgic Santa”

Calorii Fursecuri daneze coapte cu unt “Nostalgic Santa”, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Fursecuri daneze coapte cu unt “Nostalgic Santa”. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Produsul Fursecuri daneze coapte cu unt “Nostalgic Santa” conține 477 de calorii care pot fi arse de 119 minute de mers pe jos, 40 minute de alergare (jogging), 53 minute de ciclism, 53 minute de înot, 159 minute de yoga, 159 minute de cumpărături sau 119 minute de curățenie in casă. *Pentru mai multe activități, consultați tabelul de mai jos!

Consumul a 100 de grame din produsul Fursecuri daneze coapte cu unt “Nostalgic Santa” reprezinta 24% aport caloric din cantitatea zilnica estimata pentru un adult (2000 calorii). Produsul Fursecuri daneze coapte cu unt “Nostalgic Santa” contine 477 kilocalorii sau o valoare energetica de 1996 kj. Este un aliment din categoria Dulciuri

Informații nutriționale

Produsul Fursecuri daneze coapte cu unt “Nostalgic Santa” conține 23 grame de grăsimi, din care saturate 11 grame, 62 grame de carbohidrați, din care zaharuri 25 grame, 5 grame de proteine și 270 mg de sodiu. Densitate calorică: Foarte mare (4.77kCal/g)

CITEȘTE ȘI:
Calorii Madame Gateau Tiramisu Napolitano
477

Valori medii nutriționale pentru 100 grame de produs

Numar caloriiCalorii47724% DZR
GrasimiGrăsimi23 g44% DZR
Grasimi saturatedin care Saturate11 g
Numar carbohidratiCarbohidrați62 g52% DZR
Zahardin care: Zahar25 g
ProteineProteine5 g4% DZR
SareSare270 mg12% DZR
*DZR – doza zilnică recomandată conform USDA

În cât timp arzi 477 de calorii?

Mers pe josMers pe jos119 minute
AlergareAlergare (moderat)40 minute
BicicletaBicicletă (moderat)53 minute
InotÎnot (freestyle)53 minute
GimnasticaGimnastică95 minute
BasketBaschet68 minute
FotbalFotbal60 minute
TenisTenis60 minute
YogaYoga159 minute
CumparaturiCumpărături159 minute
CuratenieCurățenie119 minute
*Acest tabel este o estimare pentru o persoana cu greutatea de 65 kilograme si este destinat doar în scop informativ.

Total calorii arse = Durata (în minute) x (MET x 3.5 x greutate în kg)/200

Calculatoarele au încorporată o activitate MET (metabolic equivalent for task). Acest număr estimează câtă energie folosește organismul în timpul unei anumite activități. Acesta variază în funcție de activitate și este standardizat astfel încât să poată fi utilizat în mod generalizat pentru diferite persoane și pentru a fi mai ușor de comparat diferite activități între ele.

Țineți cont de faptul că aceasta este o estimare generală și nu poate fi perfectă. Singura modalitate de a obține un număr cu adevărat precis este să mergeți la un laborator și să vă conectați la aparate care măsoară totul, de la VO2 max (absorbția maximă de oxigen) până la ritmul cardiac maxim.

Ce sunt caloriile? [Video]

Auzim tot timpul despre calorii: Câte calorii conține prăjitura asta? Câte calorii sunt arse făcând 100 de salturi, alergând pe distanțe lungi sau făcând agitație? Dar ce este o calorie, de fapt? Și de câte dintre ele avem nevoie de fapt? Emma Bryce explică modul în care câțiva factori diferiți ar trebui să intre în determinarea cantității recomandate pentru fiecare persoană.

CITEȘTE ȘI:
Calorii Desert pasta crema de branza cu cocos si migdale Tvorojok

Calculează-ți aportul zilnic de calorii

Dacă obiectivul dvs. este pierderea în greutate, luați în considerare un deficit caloric față de aportul caloric zilnic recomandat pentru menținere.. Un deficit caloric este pur și simplu un deficit de energie – consumați mai puține calorii decât folosiți – astfel încât organismul dumneavoastră arde grăsimea stocată (excesul de greutate) drept combustibil.

Puteți crea un deficit caloric mâncând mai puțin decât are nevoie corpul dumneavoastră. De asemenea, puteți arde calorii suplimentare prin creșterea activității fizice. Combinarea celor două (o dietă echilibrată și exerciții fizice) este o strategie sănătoasă pentru a pierde în greutate

Imperial
Metric
Informații de bază
ani
kg
cm
Nivel de activitate
Rezultatele dvs:
Aportul caloric țintă pe zi:
0

👇Citește și aceste articole:

  Calorii fursecuri daneze coapte cu unt "nostalgic santa"

  Articolele din acest site au rol informativ. Administratorii site-ului nu sunt responsabili pentru încercarea de a aplica o rețetă, un sfat sau o dietă și nici nu garantează că informațiile furnizate vă vor ajuta sau nu vă vor dăuna personal. Fiți prudenți și consultați întotdeauna un medic sau un nutriționist!

  Vă mulțumim că ați citit! Dacă acest articol vi se pare util și interesant, vă rugăm să îl distribuiți pe rețelele de socializare pentru a fi citit și de alții. În acest fel ne ajutați și ne motivați să scriem mai multe articole interesante.

  Calorii Condimente pentru cartofi prajiti Galeo
  Calorii Saleuri cu cascaval COM CRIS PATI COF
  Închide Coșul Meu
  Închide Wishlist
  Închide
  Închide
  Categorii