1.9 C
București
luni, decembrie 5, 2022

Calorii Hummus natural Ribella

Trebuie să citești asta...

Valori nutriționale și proprietăți pentru Hummus natural Ribella

Calorii Hummus natural Ribella, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Hummus natural Ribella. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Produsul Hummus natural Ribella conține 231 de calorii care pot fi arse de 58 minute de mers pe jos, 19 minute de alergare (jogging), 26 minute de ciclism, 26 minute de înot, 77 minute de yoga, 77 minute de cumpărături sau 58 minute de curățenie in casă. *Pentru mai multe activități, consultați tabelul de mai jos!

Consumul a 100 de grame din produsul Hummus natural Ribella reprezinta 12% aport caloric din cantitatea zilnica estimata pentru un adult (2000 calorii). Produsul Hummus natural Ribella contine 231 kilocalorii sau o valoare energetica de 967 kj. Este un aliment din categoria Altele

Informații nutriționale

Produsul Hummus natural Ribella conține 19 grame de grăsimi, din care saturate 2 grame, 7 grame de carbohidrați, din care zaharuri 1 grame, 6 grame de proteine și 1000 mg de sodiu. Densitate calorică: Mare (2.31kCal/g)

231

Valori medii nutriționale pentru 100 grame de produs

Numar caloriiCalorii23112% DZR
GrasimiGrăsimi19 g78% DZR
Grasimi saturatedin care Saturate2 g
Numar carbohidratiCarbohidrați7 g12% DZR
Zahardin care: Zahar1 g
ProteineProteine6 g10% DZR
SareSare1000 mg43% DZR
*DZR – doza zilnică recomandată conform USDA

În cât timp arzi 231 de calorii?

Mers pe jos Mers pe jos 58 minute
Alergare Alergare (moderat) 19 minute
Bicicleta Bicicletă (moderat) 26 minute
Inot Înot (freestyle) 26 minute
Gimnastica Gimnastică 46 minute
Basket Baschet 33 minute
Fotbal Fotbal 29 minute
Tenis Tenis 29 minute
Yoga Yoga 77 minute
Cumparaturi Cumpărături 77 minute
Curatenie Curățenie 58 minute
*Acest tabel este o estimare pentru o persoana cu greutatea de 65 kilograme si este destinat doar în scop informativ.

Total calorii arse = Durata (în minute) x (MET x 3.5 x greutate în kg)/200

CITEȘTE ȘI:
Calorii Pâine EINKORN cu maia

Calculatoarele au încorporată o activitate MET (metabolic equivalent for task). Acest număr estimează câtă energie folosește organismul în timpul unei anumite activități. Acesta variază în funcție de activitate și este standardizat astfel încât să poată fi utilizat în mod generalizat pentru diferite persoane și pentru a fi mai ușor de comparat diferite activități între ele.

Țineți cont de faptul că aceasta este o estimare generală și nu poate fi perfectă. Singura modalitate de a obține un număr cu adevărat precis este să mergeți la un laborator și să vă conectați la aparate care măsoară totul, de la VO2 max (absorbția maximă de oxigen) până la ritmul cardiac maxim.

Ce sunt caloriile? [Video]

Auzim tot timpul despre calorii: Câte calorii conține prăjitura asta? Câte calorii sunt arse făcând 100 de salturi, alergând pe distanțe lungi sau făcând agitație? Dar ce este o calorie, de fapt? Și de câte dintre ele avem nevoie de fapt? Emma Bryce explică modul în care câțiva factori diferiți ar trebui să intre în determinarea cantității recomandate pentru fiecare persoană.

Calculează-ți aportul zilnic de calorii

Dacă obiectivul dvs. este pierderea în greutate, luați în considerare un deficit caloric față de aportul caloric zilnic recomandat pentru menținere.. Un deficit caloric este pur și simplu un deficit de energie – consumați mai puține calorii decât folosiți – astfel încât organismul dumneavoastră arde grăsimea stocată (excesul de greutate) drept combustibil.

CITEȘTE ȘI:
Calorii Lapte de migdale si soia Joya

Puteți crea un deficit caloric mâncând mai puțin decât are nevoie corpul dumneavoastră. De asemenea, puteți arde calorii suplimentare prin creșterea activității fizice. Combinarea celor două (o dietă echilibrată și exerciții fizice) este o strategie sănătoasă pentru a pierde în greutate.

Imperial
Metric
Basic Information
Activity Level
Your results:
Target calorie intake per day:
0
- Advertisement -

Ultimele rețete