Calorii unt lurpak spreadable unsalted

Calorii Iaurt Actimel Fructe de Padure

Valori nutriționale și proprietăți pentru Iaurt Actimel Fructe de Padure

Calorii Iaurt Actimel Fructe de Padure, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Iaurt Actimel Fructe de Padure. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Produsul Iaurt Actimel Fructe de Padure conține 77 de calorii care pot fi arse de 19 minute de mers pe jos, 6 minute de alergare (jogging), 9 minute de ciclism, 9 minute de înot, 26 minute de yoga, 26 minute de cumpărături sau 19 minute de curățenie in casă. *Pentru mai multe activități, consultați tabelul de mai jos!

Consumul a 100 de grame din produsul Iaurt Actimel Fructe de Padure reprezinta 4% aport caloric din cantitatea zilnica estimata pentru un adult (2000 calorii). Produsul Iaurt Actimel Fructe de Padure contine 77 kilocalorii sau o valoare energetica de 322 kj. Este un aliment din categoria Lactate

Informații nutriționale

Produsul Iaurt Actimel Fructe de Padure conține 2 grame de grăsimi, din care saturate 0 grame, 12 grame de carbohidrați, din care zaharuri 12 grame, 3 grame de proteine și 100 mg de sodiu. Densitate calorică: Mica (0.77kCal/g)

77
CITEȘTE ȘI:
Calorii Ayran Naturo Life

Valori medii nutriționale pentru 100 grame de produs

Numar caloriiCalorii774% DZR
GrasimiGrăsimi2 g19% DZR
Grasimi saturatedin care Saturate0 g
Numar carbohidratiCarbohidrați12 g66% DZR
Zahardin care: Zahar12 g
ProteineProteine3 g15% DZR
SareSare100 mg4% DZR
*DZR – doza zilnică recomandată conform USDA

În cât timp arzi 77 de calorii?

Mers pe josMers pe jos19 minute
AlergareAlergare (moderat)6 minute
BicicletaBicicletă (moderat)9 minute
InotÎnot (freestyle)9 minute
GimnasticaGimnastică15 minute
BasketBaschet11 minute
FotbalFotbal10 minute
TenisTenis10 minute
YogaYoga26 minute
CumparaturiCumpărături26 minute
CuratenieCurățenie19 minute
*Acest tabel este o estimare pentru o persoana cu greutatea de 65 kilograme si este destinat doar în scop informativ.

Total calorii arse = Durata (în minute) x (MET x 3.5 x greutate în kg)/200

Calculatoarele au încorporată o activitate MET (metabolic equivalent for task). Acest număr estimează câtă energie folosește organismul în timpul unei anumite activități. Acesta variază în funcție de activitate și este standardizat astfel încât să poată fi utilizat în mod generalizat pentru diferite persoane și pentru a fi mai ușor de comparat diferite activități între ele.

Țineți cont de faptul că aceasta este o estimare generală și nu poate fi perfectă. Singura modalitate de a obține un număr cu adevărat precis este să mergeți la un laborator și să vă conectați la aparate care măsoară totul, de la VO2 max (absorbția maximă de oxigen) până la ritmul cardiac maxim.

Ce sunt caloriile? [Video]

Auzim tot timpul despre calorii: Câte calorii conține prăjitura asta? Câte calorii sunt arse făcând 100 de salturi, alergând pe distanțe lungi sau făcând agitație? Dar ce este o calorie, de fapt? Și de câte dintre ele avem nevoie de fapt? Emma Bryce explică modul în care câțiva factori diferiți ar trebui să intre în determinarea cantității recomandate pentru fiecare persoană.

CITEȘTE ȘI:
Calorii Pasta de susan cu miere Eridanous

Calculează-ți aportul zilnic de calorii

Dacă obiectivul dvs. este pierderea în greutate, luați în considerare un deficit caloric față de aportul caloric zilnic recomandat pentru menținere.. Un deficit caloric este pur și simplu un deficit de energie – consumați mai puține calorii decât folosiți – astfel încât organismul dumneavoastră arde grăsimea stocată (excesul de greutate) drept combustibil.

Puteți crea un deficit caloric mâncând mai puțin decât are nevoie corpul dumneavoastră. De asemenea, puteți arde calorii suplimentare prin creșterea activității fizice. Combinarea celor două (o dietă echilibrată și exerciții fizice) este o strategie sănătoasă pentru a pierde în greutate.

Imperial
Metric
Informații de bază
ani
kg
cm
Nivel de activitate
Rezultatele dvs:
Aportul caloric țintă pe zi:
0

👇Citește și aceste articole:

  Calorii iaurt actimel fructe de padure

  Articolele din acest site au rol informativ. Administratorii site-ului nu sunt responsabili pentru încercarea de a aplica o rețetă, un sfat sau o dietă și nici nu garantează că informațiile furnizate vă vor ajuta sau nu vă vor dăuna personal. Fiți prudenți și consultați întotdeauna un medic sau un nutriționist!

  Vă mulțumim că ați citit! Dacă acest articol vi se pare util și interesant, vă rugăm să îl distribuiți pe rețelele de socializare pentru a fi citit și de alții. În acest fel ne ajutați și ne motivați să scriem mai multe articole interesante.

  Întrebări frecvente

  Este bine să mănânci iaurt în fiecare zi?

  Este foarte hrănitor, iar consumul regulat de iaurt poate stimula mai multe aspecte ale sănătății tale. De exemplu, s-a constatat că iaurtul reduce riscul bolilor de inimă și al osteoporozei, precum și că ajută la gestionarea greutății.

  Este iaurtul grecesc mai sănătos decât iaurtul obișnuit?

  În timp ce iaurtul obișnuit tinde să aibă mai puține calorii și mai mult calciu, iaurtul grecesc are mai multe proteine și mai puțin zahăr – și o consistență mult mai groasă. Ambele tipuri conțin probiotice și susțin digestia, pierderea în greutate și sănătatea inimii.

  Este iaurtul bun pentru stomac?

  Fiind un aliment fermentat, iaurtul conține în mod natural o mulțime de culturi probiotice care întăresc tractul digestiv. Unele iaurturi grecești se mândresc, de asemenea, cu probiotice adăugate, cum ar fi Lactobacillus acidophilus și Lactobacillus casei, care pot ajuta la creșterea bacteriilor bune din intestin.

  Calorii Parizer cu sunca Cris Tim
  Calorii Sardine in ulei picant Trata
  Închide Coșul Meu
  Închide Wishlist
  Închide
  Închide
  Categorii