4 C
București
marți, decembrie 6, 2022

Calorii Irish homestyle beef burgers Lidl

Trebuie să citești asta...

Valori nutriționale și proprietăți pentru Irish homestyle beef burgers Lidl

Calorii Irish homestyle beef burgers Lidl, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Irish homestyle beef burgers Lidl. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Produsul Irish homestyle beef burgers Lidl conține 274 de calorii care pot fi arse de 68 minute de mers pe jos, 23 minute de alergare (jogging), 30 minute de ciclism, 30 minute de înot, 91 minute de yoga, 91 minute de cumpărături sau 68 minute de curățenie in casă. *Pentru mai multe activități, consultați tabelul de mai jos!

Consumul a 100 de grame din produsul Irish homestyle beef burgers Lidl reprezinta 14% aport caloric din cantitatea zilnica estimata pentru un adult (2000 calorii). Produsul Irish homestyle beef burgers Lidl contine 274 kilocalorii sau o valoare energetica de 1146 kj. Este un aliment din categoria Carne

Informații nutriționale

Produsul Irish homestyle beef burgers Lidl conține 22 grame de grăsimi, din care saturate 9 grame, 0 grame de carbohidrați, din care zaharuri 0 grame, 17 grame de proteine și 750 mg de sodiu. Densitate calorică: Mare (2.74kCal/g)

274
CITEȘTE ȘI:
Calorii Napolitana Sly Cocoa Cream Wafer

Valori medii nutriționale pentru 100 grame de produs

Numar caloriiCalorii27414% DZR
GrasimiGrăsimi22 g74% DZR
Grasimi saturatedin care Saturate9 g
Numar carbohidratiCarbohidrați0 g1% DZR
Zahardin care: Zahar0 g
ProteineProteine17 g25% DZR
SareSare750 mg33% DZR
*DZR – doza zilnică recomandată conform USDA

În cât timp arzi 274 de calorii?

Mers pe jos Mers pe jos 68 minute
Alergare Alergare (moderat) 23 minute
Bicicleta Bicicletă (moderat) 30 minute
Inot Înot (freestyle) 30 minute
Gimnastica Gimnastică 55 minute
Basket Baschet 39 minute
Fotbal Fotbal 34 minute
Tenis Tenis 34 minute
Yoga Yoga 91 minute
Cumparaturi Cumpărături 91 minute
Curatenie Curățenie 68 minute
*Acest tabel este o estimare pentru o persoana cu greutatea de 65 kilograme si este destinat doar în scop informativ.

Total calorii arse = Durata (în minute) x (MET x 3.5 x greutate în kg)/200

Calculatoarele au încorporată o activitate MET (metabolic equivalent for task). Acest număr estimează câtă energie folosește organismul în timpul unei anumite activități. Acesta variază în funcție de activitate și este standardizat astfel încât să poată fi utilizat în mod generalizat pentru diferite persoane și pentru a fi mai ușor de comparat diferite activități între ele.

Țineți cont de faptul că aceasta este o estimare generală și nu poate fi perfectă. Singura modalitate de a obține un număr cu adevărat precis este să mergeți la un laborator și să vă conectați la aparate care măsoară totul, de la VO2 max (absorbția maximă de oxigen) până la ritmul cardiac maxim.

Ce sunt caloriile? [Video]

Auzim tot timpul despre calorii: Câte calorii conține prăjitura asta? Câte calorii sunt arse făcând 100 de salturi, alergând pe distanțe lungi sau făcând agitație? Dar ce este o calorie, de fapt? Și de câte dintre ele avem nevoie de fapt? Emma Bryce explică modul în care câțiva factori diferiți ar trebui să intre în determinarea cantității recomandate pentru fiecare persoană.

CITEȘTE ȘI:
Calorii Mici vita oaie Doly

Calculează-ți aportul zilnic de calorii

Dacă obiectivul dvs. este pierderea în greutate, luați în considerare un deficit caloric față de aportul caloric zilnic recomandat pentru menținere.. Un deficit caloric este pur și simplu un deficit de energie – consumați mai puține calorii decât folosiți – astfel încât organismul dumneavoastră arde grăsimea stocată (excesul de greutate) drept combustibil.

Puteți crea un deficit caloric mâncând mai puțin decât are nevoie corpul dumneavoastră. De asemenea, puteți arde calorii suplimentare prin creșterea activității fizice. Combinarea celor două (o dietă echilibrată și exerciții fizice) este o strategie sănătoasă pentru a pierde în greutate.

Imperial
Metric
Basic Information
Activity Level
Your results:
Target calorie intake per day:
0
- Advertisement -

Ultimele rețete