Calorii unt lurpak spreadable unsalted

Calorii lapte concentrat fara zahar Cora

Valori nutriționale și proprietăți pentru lapte concentrat fara zahar Cora

Calorii lapte concentrat fara zahar Cora, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului lapte concentrat fara zahar Cora. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Produsul lapte concentrat fara zahar Cora conține 132 de calorii care pot fi arse de 33 minute de mers pe jos, 11 minute de alergare (jogging), 15 minute de ciclism, 15 minute de înot, 44 minute de yoga, 44 minute de cumpărături sau 33 minute de curățenie in casă. *Pentru mai multe activități, consultați tabelul de mai jos!

Consumul a 100 de grame din produsul lapte concentrat fara zahar Cora reprezinta 7% aport caloric din cantitatea zilnica estimata pentru un adult (2000 calorii). Produsul lapte concentrat fara zahar Cora contine 132 kilocalorii sau o valoare energetica de 552 kj. Este un aliment din categoria Lactate

Informații nutriționale

Produsul lapte concentrat fara zahar Cora conține 8 grame de grăsimi, din care saturate 0 grame, 10 grame de carbohidrați, din care zaharuri 0 grame, 6 grame de proteine și 0 mg de sodiu. Densitate calorică: Mica (1.32kCal/g)

132
CITEȘTE ȘI:
Calorii Iaurt de baut 2% Pilos

Valori medii nutriționale pentru 100 grame de produs

Numar caloriiCalorii1327% DZR
GrasimiGrăsimi8 g51% DZR
Grasimi saturatedin care Saturate0 g
Numar carbohidratiCarbohidrați10 g31% DZR
Zahardin care: Zahar0 g
ProteineProteine6 g18% DZR
SareSare0 mg0% DZR
*DZR – doza zilnică recomandată conform USDA

În cât timp arzi 132 de calorii?

Mers pe josMers pe jos33 minute
AlergareAlergare (moderat)11 minute
BicicletaBicicletă (moderat)15 minute
InotÎnot (freestyle)15 minute
GimnasticaGimnastică26 minute
BasketBaschet19 minute
FotbalFotbal16 minute
TenisTenis16 minute
YogaYoga44 minute
CumparaturiCumpărături44 minute
CuratenieCurățenie33 minute
*Acest tabel este o estimare pentru o persoana cu greutatea de 65 kilograme si este destinat doar în scop informativ.

Total calorii arse = Durata (în minute) x (MET x 3.5 x greutate în kg)/200

Calculatoarele au încorporată o activitate MET (metabolic equivalent for task). Acest număr estimează câtă energie folosește organismul în timpul unei anumite activități. Acesta variază în funcție de activitate și este standardizat astfel încât să poată fi utilizat în mod generalizat pentru diferite persoane și pentru a fi mai ușor de comparat diferite activități între ele.

Țineți cont de faptul că aceasta este o estimare generală și nu poate fi perfectă. Singura modalitate de a obține un număr cu adevărat precis este să mergeți la un laborator și să vă conectați la aparate care măsoară totul, de la VO2 max (absorbția maximă de oxigen) până la ritmul cardiac maxim.

Ce sunt caloriile? [Video]

Auzim tot timpul despre calorii: Câte calorii conține prăjitura asta? Câte calorii sunt arse făcând 100 de salturi, alergând pe distanțe lungi sau făcând agitație? Dar ce este o calorie, de fapt? Și de câte dintre ele avem nevoie de fapt? Emma Bryce explică modul în care câțiva factori diferiți ar trebui să intre în determinarea cantității recomandate pentru fiecare persoană.

CITEȘTE ȘI:
Calorii Lapte 1.5% Kaufland

Calculează-ți aportul zilnic de calorii

Dacă obiectivul dvs. este pierderea în greutate, luați în considerare un deficit caloric față de aportul caloric zilnic recomandat pentru menținere.. Un deficit caloric este pur și simplu un deficit de energie – consumați mai puține calorii decât folosiți – astfel încât organismul dumneavoastră arde grăsimea stocată (excesul de greutate) drept combustibil.

Puteți crea un deficit caloric mâncând mai puțin decât are nevoie corpul dumneavoastră. De asemenea, puteți arde calorii suplimentare prin creșterea activității fizice. Combinarea celor două (o dietă echilibrată și exerciții fizice) este o strategie sănătoasă pentru a pierde în greutate.

Imperial
Metric
Informații de bază
ani
kg
cm
Nivel de activitate
Rezultatele dvs:
Aportul caloric țintă pe zi:
0

👇Citește și aceste articole:

  Calorii lapte concentrat fara zahar cora

  Articolele din acest site au rol informativ. Administratorii site-ului nu sunt responsabili pentru încercarea de a aplica o rețetă, un sfat sau o dietă și nici nu garantează că informațiile furnizate vă vor ajuta sau nu vă vor dăuna personal. Fiți prudenți și consultați întotdeauna un medic sau un nutriționist!

  Vă mulțumim că ați citit! Dacă acest articol vi se pare util și interesant, vă rugăm să îl distribuiți pe rețelele de socializare pentru a fi citit și de alții. În acest fel ne ajutați și ne motivați să scriem mai multe articole interesante.

  Întrebări frecvente

  Este bine să bei lapte în fiecare zi?

  Consumul prea mare de lapte poate cauza probleme digestive, cum ar fi balonarea, crampele și diareea. Dacă organismul dumneavoastră nu este capabil să descompună lactoza în mod corespunzător, aceasta călătorește prin sistemul digestiv și este descompusă de bacteriile intestinale. Din acest motiv, pot apărea gaze și alte probleme digestive.

  Care sunt efectele secundare asociate cu laptele?

  Laptele poate provoca multe probleme digestive, cum ar fi gaze, balonare, diaree sau constipație. Aceste probleme sunt cauzate în mare parte din cauza faptului că laptele este supus unei prelucrări grele, ceea ce duce la un dezechilibru între bacteriile intestinale bune și rele, sau din cauza intoleranței la lactoză.

  Este laptele bun pentru a pierde grăsime de burtă?

  Ar trebui să beți lapte degresat sau 1% pentru a evita grăsimea de pe burtă și pentru a vă menține o greutate sănătoasă. Laptele degresat sau laptele cu 2%, ambele au o cantitate semnificativă de calorii și grăsimi. Laptele integral are aproximativ 9 g de grăsime. Este posibil ca una dintre gustările tale preferate să te facă să te îngrași

  Care lapte are mai puțin zahăr adăugat?

  Laptele simplu conține, în medie, aproximativ 5g/100mL de zahăr natural (lactoză). Laptele simplu nu are zahăr adăugat și, prin urmare, are un conținut total de zahăr mai mic decât laptele cu arome.

  Calorii Nuci macadamia crude Fruit Orchard
  Calorii Raw juice kale spinach Urban Monkey
  Închide Coșul Meu
  Închide Wishlist
  Închide
  Închide
  Categorii