Calorii cottage cheese 4% milkeria

Calorii Latte caramel macchiato Nescafe Dolce

Valori nutriționale și proprietăți pentru Latte caramel macchiato Nescafe Dolce

Calorii Latte caramel macchiato Nescafe Dolce, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Latte caramel macchiato Nescafe Dolce. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Produsul Latte caramel macchiato Nescafe Dolce conține 340 de calorii care pot fi arse de 85 minute de mers pe jos, 26 minute de alergare (jogging), 38 minute de ciclism, 38 minute de înot, 113 minute de yoga, 113 minute de cumpărături sau 85 minute de curățenie in casă. *Pentru mai multe activități, consultați tabelul de mai jos!

Consumul a 100 de grame din produsul Latte caramel macchiato Nescafe Dolce reprezinta 17% aport caloric din cantitatea zilnica estimata pentru un adult (2000 calorii). Produsul Latte caramel macchiato Nescafe Dolce contine 340 kilocalorii sau o valoare energetica de kj. Este un aliment din categoria Bauturi

Informații nutriționale

Produsul Latte caramel macchiato Nescafe Dolce conține 12 grame de grăsimi, din care saturate 7 grame, 44 grame de carbohidrați, din care zaharuri 40 grame, 11 grame de proteine și 340 mg de sodiu. Densitate calorică: Foarte mare (3.4kCal/g)

CITEȘTE ȘI:
Calorii Bautura racoritoare lychee si lamaie Saskia Lidl
340

Valori medii nutriționale pentru 100 grame de produs

Numar caloriiCalorii34017% DZR
GrasimiGrăsimi12 g32% DZR
Grasimi saturatedin care Saturate7 g
Numar carbohidratiCarbohidrați44 g54% DZR
Zahardin care: Zahar40 g
ProteineProteine11 g14% DZR
SareSare340 mg15% DZR
*DZR – doza zilnică recomandată conform USDA

În cât timp arzi 340 de calorii?

Mers pe jos Mers pe jos 85 minute
Alergare Alergare (moderat) 26 minute
Bicicleta Bicicletă (moderat) 38 minute
Inot Înot (freestyle) 38 minute
Gimnastica Gimnastică 68 minute
Basket Baschet 49 minute
Fotbal Fotbal 42 minute
Tenis Tenis 42 minute
Yoga Yoga 113 minute
Cumparaturi Cumpărături 113 minute
Curatenie Curățenie 85 minute
*Acest tabel este o estimare pentru o persoana cu greutatea de 65 kilograme si este destinat doar în scop informativ.

Total calorii arse = Durata (în minute) x (MET x 3.5 x greutate în kg)/200

Calculatoarele au încorporată o activitate MET (metabolic equivalent for task). Acest număr estimează câtă energie folosește organismul în timpul unei anumite activități. Acesta variază în funcție de activitate și este standardizat astfel încât să poată fi utilizat în mod generalizat pentru diferite persoane și pentru a fi mai ușor de comparat diferite activități între ele.

Țineți cont de faptul că aceasta este o estimare generală și nu poate fi perfectă. Singura modalitate de a obține un număr cu adevărat precis este să mergeți la un laborator și să vă conectați la aparate care măsoară totul, de la VO2 max (absorbția maximă de oxigen) până la ritmul cardiac maxim.

Ce sunt caloriile? [Video]

Auzim tot timpul despre calorii: Câte calorii conține prăjitura asta? Câte calorii sunt arse făcând 100 de salturi, alergând pe distanțe lungi sau făcând agitație? Dar ce este o calorie, de fapt? Și de câte dintre ele avem nevoie de fapt? Emma Bryce explică modul în care câțiva factori diferiți ar trebui să intre în determinarea cantității recomandate pentru fiecare persoană.

CITEȘTE ȘI:
Calorii Ton cu sos de rosii Italiamo

Calculează-ți aportul zilnic de calorii

Dacă obiectivul dvs. este pierderea în greutate, luați în considerare un deficit caloric față de aportul caloric zilnic recomandat pentru menținere.. Un deficit caloric este pur și simplu un deficit de energie – consumați mai puține calorii decât folosiți – astfel încât organismul dumneavoastră arde grăsimea stocată (excesul de greutate) drept combustibil.

Puteți crea un deficit caloric mâncând mai puțin decât are nevoie corpul dumneavoastră. De asemenea, puteți arde calorii suplimentare prin creșterea activității fizice. Combinarea celor două (o dietă echilibrată și exerciții fizice) este o strategie sănătoasă pentru a pierde în greutate.

Imperial
Metric
Informații de bază
ani
kg
cm
Nivel de activitate
Rezultatele dvs:
Aportul caloric țintă pe zi:
0

?Citește și aceste articole:

 • Cum să îți recapeți culoarea părului după vopsire

  Descoperă secretele pentru a-ți recupera nuanța naturală a părului după vopsire. Îngrijire eficientă și sfaturi pentru un rezultat spectaculos.
 • Cel mai util kit: colagen, elastină și acid hialuronic

  Redescoperă-ți frumusețea interioară și exterioară cu ajutorul colagenului, elastinei și acidului hialuronic. Oferă pielii tale vitalitatea și hidratarea necesare pentru un aspect tânăr și sănătos. Începe acum călătoria către o piele fermă și strălucitoare!
 • 9 Produse care merită incluse în îngrijirea pielii vara

  Descoperă care sunt cele 9 produse esențiale de inclus în rutina de îngrijire a tenului pe timp de vară, conform sfatului medicului dermatolog. Află cum să-ți protejezi și hidratezi pielea corespunzător în sezonul cald.
 • Cum să îți faci propria cremă de ochi naturală și anti-rid

  Nu ai nevoie de produse scumpe și pline de chimicale pentru a îngriji pielea din jurul ochilor. Poți să îți faci singură o cremă de ochi naturală și anti-rid, cu doar 4 ingrediente. Află cum în articolul nostru.
 • Rutina de îngrijire a tenului – 5 greșeli de evitat

  Cu ajutorul acestui articol, vei învăța cele mai comune greșeli pe care le faci în rutina de îngrijire a tenului și cum să le eviți. Descoperă cum să alegi produsele potrivite, ordinea corectă de aplicare și cât de des ar trebui să faci această rutină pentru a obține o piele sănătoasă și strălucitoare.
Calorii latte caramel macchiato nescafe dolce

Articolele din acest site au rol informativ. Administratorii site-ului nu sunt responsabili pentru încercarea de a aplica o rețetă, un sfat sau o dietă și nici nu garantează că informațiile furnizate vă vor ajuta sau nu vă vor dăuna personal. Fiți prudenți și consultați întotdeauna un medic sau un nutriționist!

Vă mulțumim că ați citit! Dacă acest articol vi se pare util și interesant, vă rugăm să îl distribuiți pe rețelele de socializare pentru a fi citit și de alții. În acest fel ne ajutați și ne motivați să scriem mai multe articole interesante.

Calorii Mortadella cu trufe si fistic Deluxe
Calorii Mici de pui Lidl
Închide
Categorii Articole
Închide Coșul Meu
Închide Wishlist
Închide
Închide
Categorii