Calorii piept de pui gatit fara piele

Calorii Limba de porc

Valori nutriționale și proprietăți pentru Limba de porc

Calorii Limba de porc, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Limba de porc. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Produsul Limba de porc conține 264 de calorii care pot fi arse de 66 minute de mers pe jos, 22 minute de alergare (jogging), 29 minute de ciclism, 29 minute de înot, 88 minute de yoga, 88 minute de cumpărături sau 66 minute de curățenie in casă. *Pentru mai multe activități, consultați tabelul de mai jos!

Consumul a 100 de grame din produsul Limba de porc reprezinta 13% aport caloric din cantitatea zilnica estimata pentru un adult (2000 calorii). Produsul Limba de porc contine 264 kilocalorii sau o valoare energetica de 1104 kj. Este un aliment din categoria Carne

Informații nutriționale

Produsul Limba de porc conține 19 grame de grăsimi, din care saturate 6 grame, 0 grame de carbohidrați, din care zaharuri 0 grame, 24 grame de proteine și 109 mg de sodiu. Densitate calorică: Mare (2.63kCal/g)

264

Valori medii nutriționale pentru 100 grame de produs

Numar caloriiCalorii26413% DZR
GrasimiGrăsimi19 g63% DZR
Grasimi saturatedin care Saturate6 g
Numar carbohidratiCarbohidrați0 g0% DZR
Zahardin care: Zahar0 g
ProteineProteine24 g37% DZR
SareSare109 mg5% DZR
*DZR – doza zilnică recomandată conform USDA

În cât timp arzi 264 de calorii?

Mers pe josMers pe jos66 minute
AlergareAlergare (moderat)22 minute
BicicletaBicicletă (moderat)29 minute
InotÎnot (freestyle)29 minute
GimnasticaGimnastică53 minute
BasketBaschet38 minute
FotbalFotbal33 minute
TenisTenis33 minute
YogaYoga88 minute
CumparaturiCumpărături88 minute
CuratenieCurățenie66 minute
*Acest tabel este o estimare pentru o persoana cu greutatea de 65 kilograme si este destinat doar în scop informativ.

Total calorii arse = Durata (în minute) x (MET x 3.5 x greutate în kg)/200

CITEȘTE ȘI:
Calorii Creier de manzat fiert

Calculatoarele au încorporată o activitate MET (metabolic equivalent for task). Acest număr estimează câtă energie folosește organismul în timpul unei anumite activități. Acesta variază în funcție de activitate și este standardizat astfel încât să poată fi utilizat în mod generalizat pentru diferite persoane și pentru a fi mai ușor de comparat diferite activități între ele.

Țineți cont de faptul că aceasta este o estimare generală și nu poate fi perfectă. Singura modalitate de a obține un număr cu adevărat precis este să mergeți la un laborator și să vă conectați la aparate care măsoară totul, de la VO2 max (absorbția maximă de oxigen) până la ritmul cardiac maxim.

Ce sunt caloriile? [Video]

Auzim tot timpul despre calorii: Câte calorii conține prăjitura asta? Câte calorii sunt arse făcând 100 de salturi, alergând pe distanțe lungi sau făcând agitație? Dar ce este o calorie, de fapt? Și de câte dintre ele avem nevoie de fapt? Emma Bryce explică modul în care câțiva factori diferiți ar trebui să intre în determinarea cantității recomandate pentru fiecare persoană.

Calculează-ți aportul zilnic de calorii

Dacă obiectivul dvs. este pierderea în greutate, luați în considerare un deficit caloric față de aportul caloric zilnic recomandat pentru menținere.. Un deficit caloric este pur și simplu un deficit de energie – consumați mai puține calorii decât folosiți – astfel încât organismul dumneavoastră arde grăsimea stocată (excesul de greutate) drept combustibil.

CITEȘTE ȘI:
Calorii Paine integrala feliata Panifcom

Puteți crea un deficit caloric mâncând mai puțin decât are nevoie corpul dumneavoastră. De asemenea, puteți arde calorii suplimentare prin creșterea activității fizice. Combinarea celor două (o dietă echilibrată și exerciții fizice) este o strategie sănătoasă pentru a pierde în greutate.

Imperial
Metric
Informații de bază
ani
kg
cm
Nivel de activitate
Rezultatele dvs:
Aportul caloric țintă pe zi:
0

👇Citește și aceste articole:

  Calorii limba de porc

  Articolele din acest site au rol informativ. Administratorii site-ului nu sunt responsabili pentru încercarea de a aplica o rețetă, un sfat sau o dietă și nici nu garantează că informațiile furnizate vă vor ajuta sau nu vă vor dăuna personal. Fiți prudenți și consultați întotdeauna un medic sau un nutriționist!

  Vă mulțumim că ați citit! Dacă acest articol vi se pare util și interesant, vă rugăm să îl distribuiți pe rețelele de socializare pentru a fi citit și de alții. În acest fel ne ajutați și ne motivați să scriem mai multe articole interesante.

  Întrebări frecvente

  Este carnea de porc bună pentru sănătate?

  Este carnea de porc bună pentru sănătate?
  Carnea de porc este o sursă bogată de anumite vitamine și minerale de care organismul dumneavoastră are nevoie pentru a funcționa, cum ar fi fierul și zincul. Este, de asemenea, o sursă excelentă de proteine de înaltă calitate. Carnea de porc slabă și complet gătită, procesată la minimum, consumată cu moderație, poate oferi anumite beneficii atunci când este adăugată în dieta dumneavoastră.

  Ce tip de carne este carnea de porc?

  Carnea de porc este încă clasificată ca fiind carne roșie, chiar dacă atunci când o gătești, uneori devine mai deschisă la culoare. De asemenea, carnea de porc se încadrează în categoria animalelor, din care provin carnea de miel, vițel și vită.

  Este carnea de porc mai sănătoasă decât cea de vită?

  Este carnea de porc mai sănătoasă decât cea de pui?

  Carnea de porc și cea de pui au compoziții macronutritive similare; cu toate acestea, carnea de porc este ușor mai bogată în calorii, proteine și grăsimi. De asemenea, carnea de porc este, în general, mai bogată în vitamine și minerale, conținând cantități mai mari de vitamina C, vitamina D, vitaminele B1, B2 și B12, calciu, potasiu, fosfor și zinc.

  Care sunt riscurile consumului de carne de porc?

  Consumul de carne de porc crudă sau insuficient gătită poate duce la trichineloză, o infecție cu viermi rotunzi paraziți numiți Trichinella. Deși simptomele trichinelozei sunt de obicei ușoare, acestea pot deveni grave – chiar fatale – în special la adulții în vârstă. Pentru a evita infecția parazitară, gătiți întotdeauna bine carnea de porc.

  Calorii Baton Roo’bar High Protein Choc Chip & Vanilla
  Calorii Paine prajita integrala Buitoni
  Închide Coșul Meu
  Închide Wishlist
  Închide
  Închide
  Categorii