18.5 C
București
duminică, octombrie 2, 2022

Calorii Musli cereale si fructe uscate Solaris

Trebuie să citești asta...

Organics Food
Organics Foodhttps://organicsfood.ro
Corpul tău este un templu, doar dacă îl tratezi ca atare. Mănâncă sănătos, gândește sănătos, trăiește mult și intens! Optând pentru o alimentație sănătoasă, îi asiguri organismului tău combustibilul și catalizatorii de care are nevoie pentru o viață plină de energie și bucurie.

Valori nutriționale și proprietăți pentru Musli cereale si fructe uscate Solaris

Calorii Musli cereale si fructe uscate Solaris, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Musli cereale si fructe uscate Solaris. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Produsul Musli cereale si fructe uscate Solaris conține 363 de calorii care pot fi arse de 91 minute de mers pe jos, 30 minute de alergare (jogging), 40 minute de ciclism, 40 minute de înot, 121 minute de yoga, 121 minute de cumpărături sau 91 minute de curățenie in casă. *Pentru mai multe activități, consultați tabelul de mai jos!

Consumul a 100 de grame din produsul Musli cereale si fructe uscate Solaris reprezinta 18% aport caloric din cantitatea zilnica estimata pentru un adult (2000 calorii). Produsul Musli cereale si fructe uscate Solaris contine 363 kilocalorii sau o valoare energetica de 1520 kj. Este un aliment din categoria Cereale

Informații nutriționale

Produsul Musli cereale si fructe uscate Solaris conține 3 grame de grăsimi, din care saturate 1 grame, 76 grame de carbohidrați, din care zaharuri 31 grame, 6 grame de proteine și 360 mg de sodiu. Densitate calorică: Foarte mare (3.63kCal/g)

CITEȘTE ȘI:
Calorii Baton raw vegan cu briosa si afine Nakd
363

Valori medii nutriționale pentru 100 grame de produs

Numar caloriiCalorii36318% DZR
GrasimiGrăsimi3 g9% DZR
Grasimi saturatedin care Saturate1 g
Numar carbohidratiCarbohidrați76 g84% DZR
Zahardin care: Zahar31 g
ProteineProteine6 g7% DZR
SareSare360 mg16% DZR
*DZR – doza zilnică recomandată conform USDA

În cât timp arzi 363 de calorii?

Mers pe jos Mers pe jos 91 minute
Alergare Alergare (moderat) 30 minute
Bicicleta Bicicletă (moderat) 40 minute
Inot Înot (freestyle) 40 minute
Gimnastica Gimnastică 73 minute
Basket Baschet 52 minute
Fotbal Fotbal 45 minute
Tenis Tenis 45 minute
Yoga Yoga 121 minute
Cumparaturi Cumpărături 121 minute
Curatenie Curățenie 91 minute
*Acest tabel este o estimare pentru o persoana cu greutatea de 65 kilograme si este destinat doar în scop informativ.

Total calorii arse = Durata (în minute) x (MET x 3.5 x greutate în kg)/200

Calculatoarele au încorporată o activitate MET (metabolic equivalent for task). Acest număr estimează câtă energie folosește organismul în timpul unei anumite activități. Acesta variază în funcție de activitate și este standardizat astfel încât să poată fi utilizat în mod generalizat pentru diferite persoane și pentru a fi mai ușor de comparat diferite activități între ele.

Țineți cont de faptul că aceasta este o estimare generală și nu poate fi perfectă. Singura modalitate de a obține un număr cu adevărat precis este să mergeți la un laborator și să vă conectați la aparate care măsoară totul, de la VO2 max (absorbția maximă de oxigen) până la ritmul cardiac maxim.

Ce sunt caloriile? [Video]

Auzim tot timpul despre calorii: Câte calorii conține prăjitura asta? Câte calorii sunt arse făcând 100 de salturi, alergând pe distanțe lungi sau făcând agitație? Dar ce este o calorie, de fapt? Și de câte dintre ele avem nevoie de fapt? Emma Bryce explică modul în care câțiva factori diferiți ar trebui să intre în determinarea cantității recomandate pentru fiecare persoană.

CITEȘTE ȘI:
Calorii Branza de vaca cu aroma vanilie Galacta

Calculează-ți aportul zilnic de calorii

Dacă obiectivul dvs. este pierderea în greutate, luați în considerare un deficit caloric față de aportul caloric zilnic recomandat pentru menținere.. Un deficit caloric este pur și simplu un deficit de energie – consumați mai puține calorii decât folosiți – astfel încât organismul dumneavoastră arde grăsimea stocată (excesul de greutate) drept combustibil.

Puteți crea un deficit caloric mâncând mai puțin decât are nevoie corpul dumneavoastră. De asemenea, puteți arde calorii suplimentare prin creșterea activității fizice. Combinarea celor două (o dietă echilibrată și exerciții fizice) este o strategie sănătoasă pentru a pierde în greutate.

Imperial
Metric
Informații de bază
Nivel de activitate
Rezultatele dvs:
Aportul caloric țintă pe zi:
0
- Advertisement -

Ultimele rețete