2.5 C
București
luni, decembrie 5, 2022

Calorii Napolitana cu cacao Diabette Well

Trebuie să citești asta...

Valori nutriționale și proprietăți pentru Napolitana cu cacao Diabette Well

Calorii Napolitana cu cacao Diabette Well, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Napolitana cu cacao Diabette Well. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Produsul Napolitana cu cacao Diabette Well conține 548 de calorii care pot fi arse de 137 minute de mers pe jos, 46 minute de alergare (jogging), 61 minute de ciclism, 61 minute de înot, 183 minute de yoga, 183 minute de cumpărături sau 137 minute de curățenie in casă. *Pentru mai multe activități, consultați tabelul de mai jos!

Consumul a 100 de grame din produsul Napolitana cu cacao Diabette Well reprezinta 27% aport caloric din cantitatea zilnica estimata pentru un adult (2000 calorii). Produsul Napolitana cu cacao Diabette Well contine 548 kilocalorii sau o valoare energetica de 2293 kj. Este un aliment din categoria Dulciuri

Informații nutriționale

Produsul Napolitana cu cacao Diabette Well conține 35 grame de grăsimi, din care saturate 27 grame, 51 grame de carbohidrați, din care zaharuri 21 grame, 7 grame de proteine și 100 mg de sodiu. Densitate calorică: Foarte mare (5.48kCal/g)

CITEȘTE ȘI:
Calorii Şalotă
548

Valori medii nutriționale pentru 100 grame de produs

Numar caloriiCalorii54827% DZR
GrasimiGrăsimi35 g58% DZR
Grasimi saturatedin care Saturate27 g
Numar carbohidratiCarbohidrați51 g37% DZR
Zahardin care: Zahar21 g
ProteineProteine7 g5% DZR
SareSare100 mg4% DZR
*DZR – doza zilnică recomandată conform USDA

În cât timp arzi 548 de calorii?

Mers pe jos Mers pe jos 137 minute
Alergare Alergare (moderat) 46 minute
Bicicleta Bicicletă (moderat) 61 minute
Inot Înot (freestyle) 61 minute
Gimnastica Gimnastică 110 minute
Basket Baschet 78 minute
Fotbal Fotbal 68 minute
Tenis Tenis 68 minute
Yoga Yoga 183 minute
Cumparaturi Cumpărături 183 minute
Curatenie Curățenie 137 minute
*Acest tabel este o estimare pentru o persoana cu greutatea de 65 kilograme si este destinat doar în scop informativ.

Total calorii arse = Durata (în minute) x (MET x 3.5 x greutate în kg)/200

Calculatoarele au încorporată o activitate MET (metabolic equivalent for task). Acest număr estimează câtă energie folosește organismul în timpul unei anumite activități. Acesta variază în funcție de activitate și este standardizat astfel încât să poată fi utilizat în mod generalizat pentru diferite persoane și pentru a fi mai ușor de comparat diferite activități între ele.

Țineți cont de faptul că aceasta este o estimare generală și nu poate fi perfectă. Singura modalitate de a obține un număr cu adevărat precis este să mergeți la un laborator și să vă conectați la aparate care măsoară totul, de la VO2 max (absorbția maximă de oxigen) până la ritmul cardiac maxim.

Ce sunt caloriile? [Video]

Auzim tot timpul despre calorii: Câte calorii conține prăjitura asta? Câte calorii sunt arse făcând 100 de salturi, alergând pe distanțe lungi sau făcând agitație? Dar ce este o calorie, de fapt? Și de câte dintre ele avem nevoie de fapt? Emma Bryce explică modul în care câțiva factori diferiți ar trebui să intre în determinarea cantității recomandate pentru fiecare persoană.

CITEȘTE ȘI:
Calorii Gem fructe de padure Zuegg Iper

Calculează-ți aportul zilnic de calorii

Dacă obiectivul dvs. este pierderea în greutate, luați în considerare un deficit caloric față de aportul caloric zilnic recomandat pentru menținere.. Un deficit caloric este pur și simplu un deficit de energie – consumați mai puține calorii decât folosiți – astfel încât organismul dumneavoastră arde grăsimea stocată (excesul de greutate) drept combustibil.

Puteți crea un deficit caloric mâncând mai puțin decât are nevoie corpul dumneavoastră. De asemenea, puteți arde calorii suplimentare prin creșterea activității fizice. Combinarea celor două (o dietă echilibrată și exerciții fizice) este o strategie sănătoasă pentru a pierde în greutate.

Imperial
Metric
Basic Information
Activity Level
Your results:
Target calorie intake per day:
0
- Advertisement -

Ultimele rețete