4 C
București
marți, decembrie 6, 2022

Calorii Napolitana Joe cu crema de banane Summer Dreams

Trebuie să citești asta...

Valori nutriționale și proprietăți pentru Napolitana Joe cu crema de banane Summer Dreams

Calorii Napolitana Joe cu crema de banane Summer Dreams, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Napolitana Joe cu crema de banane Summer Dreams. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Produsul Napolitana Joe cu crema de banane Summer Dreams conține 569 de calorii care pot fi arse de 142 minute de mers pe jos, 47 minute de alergare (jogging), 63 minute de ciclism, 63 minute de înot, 190 minute de yoga, 190 minute de cumpărături sau 142 minute de curățenie in casă. *Pentru mai multe activități, consultați tabelul de mai jos!

Consumul a 100 de grame din produsul Napolitana Joe cu crema de banane Summer Dreams reprezinta 28% aport caloric din cantitatea zilnica estimata pentru un adult (2000 calorii). Produsul Napolitana Joe cu crema de banane Summer Dreams contine 569 kilocalorii sau o valoare energetica de 2381 kj. Este un aliment din categoria Dulciuri

Informații nutriționale

Produsul Napolitana Joe cu crema de banane Summer Dreams conține 36 grame de grăsimi, din care saturate 18 grame, 53 grame de carbohidrați, din care zaharuri 35 grame, 8 grame de proteine și 410 mg de sodiu. Densitate calorică: Foarte mare (5.69kCal/g)

CITEȘTE ȘI:
Calorii Baton de ovaz cu migdale si caramel Cerbona
569

Valori medii nutriționale pentru 100 grame de produs

Numar caloriiCalorii56928% DZR
GrasimiGrăsimi36 g58% DZR
Grasimi saturatedin care Saturate18 g
Numar carbohidratiCarbohidrați53 g37% DZR
Zahardin care: Zahar35 g
ProteineProteine8 g5% DZR
SareSare410 mg18% DZR
*DZR – doza zilnică recomandată conform USDA

În cât timp arzi 569 de calorii?

Mers pe jos Mers pe jos 142 minute
Alergare Alergare (moderat) 47 minute
Bicicleta Bicicletă (moderat) 63 minute
Inot Înot (freestyle) 63 minute
Gimnastica Gimnastică 114 minute
Basket Baschet 81 minute
Fotbal Fotbal 71 minute
Tenis Tenis 71 minute
Yoga Yoga 190 minute
Cumparaturi Cumpărături 190 minute
Curatenie Curățenie 142 minute
*Acest tabel este o estimare pentru o persoana cu greutatea de 65 kilograme si este destinat doar în scop informativ.

Total calorii arse = Durata (în minute) x (MET x 3.5 x greutate în kg)/200

Calculatoarele au încorporată o activitate MET (metabolic equivalent for task). Acest număr estimează câtă energie folosește organismul în timpul unei anumite activități. Acesta variază în funcție de activitate și este standardizat astfel încât să poată fi utilizat în mod generalizat pentru diferite persoane și pentru a fi mai ușor de comparat diferite activități între ele.

Țineți cont de faptul că aceasta este o estimare generală și nu poate fi perfectă. Singura modalitate de a obține un număr cu adevărat precis este să mergeți la un laborator și să vă conectați la aparate care măsoară totul, de la VO2 max (absorbția maximă de oxigen) până la ritmul cardiac maxim.

Ce sunt caloriile? [Video]

Auzim tot timpul despre calorii: Câte calorii conține prăjitura asta? Câte calorii sunt arse făcând 100 de salturi, alergând pe distanțe lungi sau făcând agitație? Dar ce este o calorie, de fapt? Și de câte dintre ele avem nevoie de fapt? Emma Bryce explică modul în care câțiva factori diferiți ar trebui să intre în determinarea cantității recomandate pentru fiecare persoană.

CITEȘTE ȘI:
Calorii Ciolan afumat fara os Cetina

Calculează-ți aportul zilnic de calorii

Dacă obiectivul dvs. este pierderea în greutate, luați în considerare un deficit caloric față de aportul caloric zilnic recomandat pentru menținere.. Un deficit caloric este pur și simplu un deficit de energie – consumați mai puține calorii decât folosiți – astfel încât organismul dumneavoastră arde grăsimea stocată (excesul de greutate) drept combustibil.

Puteți crea un deficit caloric mâncând mai puțin decât are nevoie corpul dumneavoastră. De asemenea, puteți arde calorii suplimentare prin creșterea activității fizice. Combinarea celor două (o dietă echilibrată și exerciții fizice) este o strategie sănătoasă pentru a pierde în greutate

Imperial
Metric
Basic Information
Activity Level
Your results:
Target calorie intake per day:
0
- Advertisement -

Ultimele rețete