Calorii cottage cheese 4% milkeria

Calorii Nescafe Cappuccino Double Choco

Valori nutriționale și proprietăți pentru Nescafe Cappuccino Double Choco

Calorii Nescafe Cappuccino Double Choco, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Nescafe Cappuccino Double Choco. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Produsul Nescafe Cappuccino Double Choco conține 405 de calorii care pot fi arse de 101 minute de mers pe jos, 31 minute de alergare (jogging), 45 minute de ciclism, 45 minute de înot, 135 minute de yoga, 135 minute de cumpărături sau 101 minute de curățenie in casă. *Pentru mai multe activități, consultați tabelul de mai jos!

Consumul a 100 de grame din produsul Nescafe Cappuccino Double Choco reprezinta 20.25% aport caloric din cantitatea zilnica estimata pentru un adult (2000 calorii). Produsul Nescafe Cappuccino Double Choco contine 405 kilocalorii sau o valoare energetica de kj. Este un aliment din categoria Bauturi

Informații nutriționale

Produsul Nescafe Cappuccino Double Choco conține 10 grame de grăsimi, din care saturate 8 grame, 66 grame de carbohidrați, din care zaharuri 51 grame, 9 grame de proteine și 960 mg de sodiu. Densitate calorică: Foarte mare (4.05kCal/g)

405

Valori medii nutriționale pentru 100 grame de produs

CITEȘTE ȘI:
Calorii Apa cu vitamine Brainia Extract Cafea Verde
Numar caloriiCalorii40520.25% DZR
GrasimiGrăsimi10 g22% DZR
Grasimi saturatedin care Saturate8 g
Numar carbohidratiCarbohidrați66 g68% DZR
Zahardin care: Zahar51 g
ProteineProteine9 g10% DZR
SareSare960 mg42% DZR
*DZR – doza zilnică recomandată conform USDA

În cât timp arzi 405 de calorii?

Mers pe josMers pe jos101 minute
AlergareAlergare (moderat)31 minute
BicicletaBicicletă (moderat)45 minute
InotÎnot (freestyle)45 minute
GimnasticaGimnastică81 minute
BasketBaschet58 minute
FotbalFotbal51 minute
TenisTenis51 minute
YogaYoga135 minute
CumparaturiCumpărături135 minute
CuratenieCurățenie101 minute
*Acest tabel este o estimare pentru o persoana cu greutatea de 65 kilograme si este destinat doar în scop informativ.

Total calorii arse = Durata (în minute) x (MET x 3.5 x greutate în kg)/200

Calculatoarele au încorporată o activitate MET (metabolic equivalent for task). Acest număr estimează câtă energie folosește organismul în timpul unei anumite activități. Acesta variază în funcție de activitate și este standardizat astfel încât să poată fi utilizat în mod generalizat pentru diferite persoane și pentru a fi mai ușor de comparat diferite activități între ele.

Țineți cont de faptul că aceasta este o estimare generală și nu poate fi perfectă. Singura modalitate de a obține un număr cu adevărat precis este să mergeți la un laborator și să vă conectați la aparate care măsoară totul, de la VO2 max (absorbția maximă de oxigen) până la ritmul cardiac maxim.

Ce sunt caloriile? [Video]

Auzim tot timpul despre calorii: Câte calorii conține prăjitura asta? Câte calorii sunt arse făcând 100 de salturi, alergând pe distanțe lungi sau făcând agitație? Dar ce este o calorie, de fapt? Și de câte dintre ele avem nevoie de fapt? Emma Bryce explică modul în care câțiva factori diferiți ar trebui să intre în determinarea cantității recomandate pentru fiecare persoană.

CITEȘTE ȘI:
Calorii Suc de Sfecla Rosie Vegan Ecologic/Bio DENNREE

Calculează-ți aportul zilnic de calorii

Dacă obiectivul dvs. este pierderea în greutate, luați în considerare un deficit caloric față de aportul caloric zilnic recomandat pentru menținere.. Un deficit caloric este pur și simplu un deficit de energie – consumați mai puține calorii decât folosiți – astfel încât organismul dumneavoastră arde grăsimea stocată (excesul de greutate) drept combustibil.

Puteți crea un deficit caloric mâncând mai puțin decât are nevoie corpul dumneavoastră. De asemenea, puteți arde calorii suplimentare prin creșterea activității fizice. Combinarea celor două (o dietă echilibrată și exerciții fizice) este o strategie sănătoasă pentru a pierde în greutate.

Imperial
Metric
Informații de bază
ani
kg
cm
Nivel de activitate
Rezultatele dvs:
Aportul caloric țintă pe zi:
0

👇Citește și aceste articole:

  Calorii nescafe cappuccino double choco

  Articolele din acest site au rol informativ. Administratorii site-ului nu sunt responsabili pentru încercarea de a aplica o rețetă, un sfat sau o dietă și nici nu garantează că informațiile furnizate vă vor ajuta sau nu vă vor dăuna personal. Fiți prudenți și consultați întotdeauna un medic sau un nutriționist!

  Vă mulțumim că ați citit! Dacă acest articol vi se pare util și interesant, vă rugăm să îl distribuiți pe rețelele de socializare pentru a fi citit și de alții. În acest fel ne ajutați și ne motivați să scriem mai multe articole interesante.

  Calorii Chefir 3,5% Napolact
  Calorii Înghețată cu fructe de padure Lizuca premium
  Închide Coșul Meu
  Închide Wishlist
  Închide
  Închide
  Categorii