Calorii fulgi de porumb cu zahar solaris

Calorii Nougat Pockets K Classic

Valori nutriționale și proprietăți pentru Nougat Pockets K Classic

Calorii Nougat Pockets K Classic, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Nougat Pockets K Classic. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Produsul Nougat Pockets K Classic conține 431 de calorii care pot fi arse de 108 minute de mers pe jos, 36 minute de alergare (jogging), 48 minute de ciclism, 48 minute de înot, 144 minute de yoga, 144 minute de cumpărături sau 108 minute de curățenie in casă. *Pentru mai multe activități, consultați tabelul de mai jos!

Consumul a 100 de grame din produsul Nougat Pockets K Classic reprezinta 22% aport caloric din cantitatea zilnica estimata pentru un adult (2000 calorii). Produsul Nougat Pockets K Classic contine 431 kilocalorii sau o valoare energetica de 1803 kj. Este un aliment din categoria Cereale

Informații nutriționale

Produsul Nougat Pockets K Classic conține 15 grame de grăsimi, din care saturate 4 grame, 63 grame de carbohidrați, din care zaharuri 27 grame, 9 grame de proteine și 70 mg de sodiu. Densitate calorică: Foarte mare (4.31kCal/g)

431

Valori medii nutriționale pentru 100 grame de produs

CITEȘTE ȘI:
Calorii Baton cu musli si alune de padure Crip Crop
Numar caloriiCalorii43122% DZR
GrasimiGrăsimi15 g32% DZR
Grasimi saturatedin care Saturate4 g
Numar carbohidratiCarbohidrați63 g60% DZR
Zahardin care: Zahar27 g
ProteineProteine9 g8% DZR
SareSare70 mg3% DZR
*DZR – doza zilnică recomandată conform USDA

În cât timp arzi 431 de calorii?

Mers pe josMers pe jos108 minute
AlergareAlergare (moderat)36 minute
BicicletaBicicletă (moderat)48 minute
InotÎnot (freestyle)48 minute
GimnasticaGimnastică86 minute
BasketBaschet62 minute
FotbalFotbal54 minute
TenisTenis54 minute
YogaYoga144 minute
CumparaturiCumpărături144 minute
CuratenieCurățenie108 minute
*Acest tabel este o estimare pentru o persoana cu greutatea de 65 kilograme si este destinat doar în scop informativ.

Total calorii arse = Durata (în minute) x (MET x 3.5 x greutate în kg)/200

Calculatoarele au încorporată o activitate MET (metabolic equivalent for task). Acest număr estimează câtă energie folosește organismul în timpul unei anumite activități. Acesta variază în funcție de activitate și este standardizat astfel încât să poată fi utilizat în mod generalizat pentru diferite persoane și pentru a fi mai ușor de comparat diferite activități între ele.

Țineți cont de faptul că aceasta este o estimare generală și nu poate fi perfectă. Singura modalitate de a obține un număr cu adevărat precis este să mergeți la un laborator și să vă conectați la aparate care măsoară totul, de la VO2 max (absorbția maximă de oxigen) până la ritmul cardiac maxim.

Ce sunt caloriile? [Video]

Auzim tot timpul despre calorii: Câte calorii conține prăjitura asta? Câte calorii sunt arse făcând 100 de salturi, alergând pe distanțe lungi sau făcând agitație? Dar ce este o calorie, de fapt? Și de câte dintre ele avem nevoie de fapt? Emma Bryce explică modul în care câțiva factori diferiți ar trebui să intre în determinarea cantității recomandate pentru fiecare persoană.

CITEȘTE ȘI:
Calorii Protein granola cu fructe liofilizate zmeura mure coacaze GO ON

Calculează-ți aportul zilnic de calorii

Dacă obiectivul dvs. este pierderea în greutate, luați în considerare un deficit caloric față de aportul caloric zilnic recomandat pentru menținere.. Un deficit caloric este pur și simplu un deficit de energie – consumați mai puține calorii decât folosiți – astfel încât organismul dumneavoastră arde grăsimea stocată (excesul de greutate) drept combustibil.

Puteți crea un deficit caloric mâncând mai puțin decât are nevoie corpul dumneavoastră. De asemenea, puteți arde calorii suplimentare prin creșterea activității fizice. Combinarea celor două (o dietă echilibrată și exerciții fizice) este o strategie sănătoasă pentru a pierde în greutate.

Imperial
Metric
Informații de bază
ani
kg
cm
Nivel de activitate
Rezultatele dvs:
Aportul caloric țintă pe zi:
0

👇Citește și aceste articole:

  Calorii nougat pockets k classic

  Articolele din acest site au rol informativ. Administratorii site-ului nu sunt responsabili pentru încercarea de a aplica o rețetă, un sfat sau o dietă și nici nu garantează că informațiile furnizate vă vor ajuta sau nu vă vor dăuna personal. Fiți prudenți și consultați întotdeauna un medic sau un nutriționist!

  Vă mulțumim că ați citit! Dacă acest articol vi se pare util și interesant, vă rugăm să îl distribuiți pe rețelele de socializare pentru a fi citit și de alții. În acest fel ne ajutați și ne motivați să scriem mai multe articole interesante.

  Calorii Cappy Pulpy ananas si mango
  Calorii Suc Tymbark Mere, Zmeură, Mentă
  Închide Coșul Meu
  Închide Wishlist
  Închide
  Închide
  Categorii