Calorii baton proteic muscle protein bar nutrend

Calorii Ovaz cu proteine Olimp Sport Nutrition Hi Protein Oatmeal

Valori nutriționale și proprietăți pentru Ovaz cu proteine Olimp Sport Nutrition Hi Protein Oatmeal

Calorii Ovaz cu proteine Olimp Sport Nutrition Hi Protein Oatmeal, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Ovaz cu proteine Olimp Sport Nutrition Hi Protein Oatmeal. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Produsul Ovaz cu proteine Olimp Sport Nutrition Hi Protein Oatmeal conține 389 de calorii care pot fi arse de 97 minute de mers pe jos, 32 minute de alergare (jogging), 43 minute de ciclism, 43 minute de înot, 130 minute de yoga, 130 minute de cumpărături sau 97 minute de curățenie in casă. *Pentru mai multe activități, consultați tabelul de mai jos!

Consumul a 100 de grame din produsul Ovaz cu proteine Olimp Sport Nutrition Hi Protein Oatmeal reprezinta 19% aport caloric din cantitatea zilnica estimata pentru un adult (2000 calorii). Produsul Ovaz cu proteine Olimp Sport Nutrition Hi Protein Oatmeal contine 389 kilocalorii sau o valoare energetica de 1628 kj. Este un aliment din categoria Suplimente

Informații nutriționale

Produsul Ovaz cu proteine Olimp Sport Nutrition Hi Protein Oatmeal conține 6 grame de grăsimi, din care saturate 2 grame, 38 grame de carbohidrați, din care zaharuri 2 grame, 45 grame de proteine și 400 mg de sodiu. Densitate calorică: Foarte mare (3.89kCal/g)

CITEȘTE ȘI:
Calorii Proteina din orez Dragon SuperFoods
389

Valori medii nutriționale pentru 100 grame de produs

Numar caloriiCalorii38919% DZR
GrasimiGrăsimi6 g13% DZR
Grasimi saturatedin care Saturate2 g
Numar carbohidratiCarbohidrați38 g40% DZR
Zahardin care: Zahar2 g
ProteineProteine45 g47% DZR
SareSare400 mg17% DZR
*DZR – doza zilnică recomandată conform USDA

În cât timp arzi 389 de calorii?

Mers pe josMers pe jos97 minute
AlergareAlergare (moderat)32 minute
BicicletaBicicletă (moderat)43 minute
InotÎnot (freestyle)43 minute
GimnasticaGimnastică78 minute
BasketBaschet56 minute
FotbalFotbal49 minute
TenisTenis49 minute
YogaYoga130 minute
CumparaturiCumpărături130 minute
CuratenieCurățenie97 minute
*Acest tabel este o estimare pentru o persoana cu greutatea de 65 kilograme si este destinat doar în scop informativ.

Total calorii arse = Durata (în minute) x (MET x 3.5 x greutate în kg)/200

Calculatoarele au încorporată o activitate MET (metabolic equivalent for task). Acest număr estimează câtă energie folosește organismul în timpul unei anumite activități. Acesta variază în funcție de activitate și este standardizat astfel încât să poată fi utilizat în mod generalizat pentru diferite persoane și pentru a fi mai ușor de comparat diferite activități între ele.

Țineți cont de faptul că aceasta este o estimare generală și nu poate fi perfectă. Singura modalitate de a obține un număr cu adevărat precis este să mergeți la un laborator și să vă conectați la aparate care măsoară totul, de la VO2 max (absorbția maximă de oxigen) până la ritmul cardiac maxim.

Ce sunt caloriile? [Video]

Auzim tot timpul despre calorii: Câte calorii conține prăjitura asta? Câte calorii sunt arse făcând 100 de salturi, alergând pe distanțe lungi sau făcând agitație? Dar ce este o calorie, de fapt? Și de câte dintre ele avem nevoie de fapt? Emma Bryce explică modul în care câțiva factori diferiți ar trebui să intre în determinarea cantității recomandate pentru fiecare persoană.

CITEȘTE ȘI:
Calorii Boabe prajite de soia Herbalife

Calculează-ți aportul zilnic de calorii

Dacă obiectivul dvs. este pierderea în greutate, luați în considerare un deficit caloric față de aportul caloric zilnic recomandat pentru menținere.. Un deficit caloric este pur și simplu un deficit de energie – consumați mai puține calorii decât folosiți – astfel încât organismul dumneavoastră arde grăsimea stocată (excesul de greutate) drept combustibil.

Puteți crea un deficit caloric mâncând mai puțin decât are nevoie corpul dumneavoastră. De asemenea, puteți arde calorii suplimentare prin creșterea activității fizice. Combinarea celor două (o dietă echilibrată și exerciții fizice) este o strategie sănătoasă pentru a pierde în greutate

Imperial
Metric
Informații de bază
ani
kg
cm
Nivel de activitate
Rezultatele dvs:
Aportul caloric țintă pe zi:
0

👇Citește și aceste articole:

  Calorii ovaz cu proteine olimp sport nutrition hi protein oatmeal

  Articolele din acest site au rol informativ. Administratorii site-ului nu sunt responsabili pentru încercarea de a aplica o rețetă, un sfat sau o dietă și nici nu garantează că informațiile furnizate vă vor ajuta sau nu vă vor dăuna personal. Fiți prudenți și consultați întotdeauna un medic sau un nutriționist!

  Vă mulțumim că ați citit! Dacă acest articol vi se pare util și interesant, vă rugăm să îl distribuiți pe rețelele de socializare pentru a fi citit și de alții. În acest fel ne ajutați și ne motivați să scriem mai multe articole interesante.

  Calorii Lapte de soia simplu Alpro
  Calorii Hazelnut Cocoa Spread Chocola
  Închide Coșul Meu
  Închide Wishlist
  Închide
  Închide
  Categorii