Calorii Paine bio integrala de secara cu seminte de floarea soarelui Cereal Bio

Trebuie să vezi asta

vegis.ro%20

Valori nutriționale și proprietăți pentru Paine bio integrala de secara cu seminte de floarea soarelui Cereal Bio

Calorii Paine bio integrala de secara cu seminte de floarea soarelui Cereal Bio, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Paine bio integrala de secara cu seminte de floarea soarelui Cereal Bio. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Produsul Paine bio integrala de secara cu seminte de floarea soarelui Cereal Bio conține 214 de calorii care pot fi arse de 54 minute de mers pe jos, 18 minute de alergare (jogging), 24 minute de ciclism, 24 minute de înot, 71 minute de yoga, 71 minute de cumpărături sau 54 minute de curățenie in casă. *Pentru mai multe activități, consultați tabelul de mai jos!

Consumul a 100 de grame din produsul Paine bio integrala de secara cu seminte de floarea soarelui Cereal Bio reprezinta 11% aport caloric din cantitatea zilnica estimata pentru un adult (2000 calorii). Produsul Paine bio integrala de secara cu seminte de floarea soarelui Cereal Bio contine 214 kilocalorii sau o valoare energetica de 895 kj. Este un aliment din categoria Pâine

CITEȘTE ȘI:
Calorii Plăcintă la tava cu umplutura de dovleac Linco Patisero

Informații nutriționale

Produsul Paine bio integrala de secara cu seminte de floarea soarelui Cereal Bio conține 4 grame de grăsimi, din care saturate 0 grame, 34 grame de carbohidrați, din care zaharuri 0 grame, 6 grame de proteine și 0 mg de sodiu. Densitate calorică: Mare (2.14kCal/g)

214

Valori medii nutriționale pentru 100 grame de produs

Numar caloriiCalorii21411% DZR
GrasimiGrăsimi4 g17% DZR
Grasimi saturatedin care Saturate0 g
Numar carbohidratiCarbohidrați34 g71% DZR
Zahardin care: Zahar0 g
ProteineProteine6 g12% DZR
SareSare0 mg0% DZR
*DZR – doza zilnică recomandată conform USDA

Calorii alte produse

Loading ...

În cât timp arzi 214 de calorii?

Mers pe josMers pe jos54 minute
AlergareAlergare (moderat)18 minute
BicicletaBicicletă (moderat)24 minute
InotÎnot (freestyle)24 minute
GimnasticaGimnastică43 minute
BasketBaschet31 minute
FotbalFotbal27 minute
TenisTenis27 minute
YogaYoga71 minute
CumparaturiCumpărături71 minute
CuratenieCurățenie54 minute
*Acest tabel este o estimare pentru o persoana cu greutatea de 65 kilograme si este destinat doar în scop informativ.

Total calorii arse = Durata (în minute) x (MET x 3.5 x greutate în kg)/200

Calculatoarele au încorporată o activitate MET (metabolic equivalent for task). Acest număr estimează câtă energie folosește organismul în timpul unei anumite activități. Acesta variază în funcție de activitate și este standardizat astfel încât să poată fi utilizat în mod generalizat pentru diferite persoane și pentru a fi mai ușor de comparat diferite activități între ele.

Țineți cont de faptul că aceasta este o estimare generală și nu poate fi perfectă. Singura modalitate de a obține un număr cu adevărat precis este să mergeți la un laborator și să vă conectați la aparate care măsoară totul, de la VO2 max (absorbția maximă de oxigen) până la ritmul cardiac maxim.

CITEȘTE ȘI:
Calorii Sos Tzatziki greek style Pilos

Ce sunt caloriile? [Video]

Auzim tot timpul despre calorii: Câte calorii conține prăjitura asta? Câte calorii sunt arse făcând 100 de salturi, alergând pe distanțe lungi sau făcând agitație? Dar ce este o calorie, de fapt? Și de câte dintre ele avem nevoie de fapt? Emma Bryce explică modul în care câțiva factori diferiți ar trebui să intre în determinarea cantității recomandate pentru fiecare persoană.

Calculează-ți aportul zilnic de calorii

Dacă obiectivul dvs. este pierderea în greutate, luați în considerare un deficit caloric față de aportul caloric zilnic recomandat pentru menținere.. Un deficit caloric este pur și simplu un deficit de energie – consumați mai puține calorii decât folosiți – astfel încât organismul dumneavoastră arde grăsimea stocată (excesul de greutate) drept combustibil.

Puteți crea un deficit caloric mâncând mai puțin decât are nevoie corpul dumneavoastră. De asemenea, puteți arde calorii suplimentare prin creșterea activității fizice. Combinarea celor două (o dietă echilibrată și exerciții fizice) este o strategie sănătoasă pentru a pierde în greutate

Imperial
Metric
Informații de bază
Nivel de activitate