Calorii înghețată proteică alive peach and muesli lidl

Calorii Pandișpan cu crema de lapte, ciocolata și alune Monte Snack Zotto

Valori nutriționale și proprietăți pentru Pandișpan cu crema de lapte, ciocolata și alune Monte Snack Zotto

Calorii Pandișpan cu crema de lapte, ciocolata și alune Monte Snack Zotto, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Pandișpan cu crema de lapte, ciocolata și alune Monte Snack Zotto. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Produsul Pandișpan cu crema de lapte, ciocolata și alune Monte Snack Zotto conține 443 de calorii care pot fi arse de 111 minute de mers pe jos, 37 minute de alergare (jogging), 49 minute de ciclism, 49 minute de înot, 148 minute de yoga, 148 minute de cumpărături sau 111 minute de curățenie in casă. *Pentru mai multe activități, consultați tabelul de mai jos!

Consumul a 100 de grame din produsul Pandișpan cu crema de lapte, ciocolata și alune Monte Snack Zotto reprezinta 22% aport caloric din cantitatea zilnica estimata pentru un adult (2000 calorii). Produsul Pandișpan cu crema de lapte, ciocolata și alune Monte Snack Zotto contine 443 kilocalorii sau o valoare energetica de 1854 kj. Este un aliment din categoria Dulciuri

Informații nutriționale

Produsul Pandișpan cu crema de lapte, ciocolata și alune Monte Snack Zotto conține 31 grame de grăsimi, din care saturate 20 grame, 36 grame de carbohidrați, din care zaharuri 26 grame, 5 grame de proteine și 360 mg de sodiu. Densitate calorică: Foarte mare (4.43kCal/g)

443

Valori medii nutriționale pentru 100 grame de produs

Numar caloriiCalorii44322% DZR
GrasimiGrăsimi31 g63% DZR
Grasimi saturatedin care Saturate20 g
Numar carbohidratiCarbohidrați36 g32% DZR
Zahardin care: Zahar26 g
ProteineProteine5 g5% DZR
SareSare360 mg16% DZR
*DZR – doza zilnică recomandată conform USDA

În cât timp arzi 443 de calorii?

Mers pe josMers pe jos111 minute
AlergareAlergare (moderat)37 minute
BicicletaBicicletă (moderat)49 minute
InotÎnot (freestyle)49 minute
GimnasticaGimnastică89 minute
BasketBaschet63 minute
FotbalFotbal55 minute
TenisTenis55 minute
YogaYoga148 minute
CumparaturiCumpărături148 minute
CuratenieCurățenie111 minute
*Acest tabel este o estimare pentru o persoana cu greutatea de 65 kilograme si este destinat doar în scop informativ.

Total calorii arse = Durata (în minute) x (MET x 3.5 x greutate în kg)/200

Calculatoarele au încorporată o activitate MET (metabolic equivalent for task). Acest număr estimează câtă energie folosește organismul în timpul unei anumite activități. Acesta variază în funcție de activitate și este standardizat astfel încât să poată fi utilizat în mod generalizat pentru diferite persoane și pentru a fi mai ușor de comparat diferite activități între ele.

Țineți cont de faptul că aceasta este o estimare generală și nu poate fi perfectă. Singura modalitate de a obține un număr cu adevărat precis este să mergeți la un laborator și să vă conectați la aparate care măsoară totul, de la VO2 max (absorbția maximă de oxigen) până la ritmul cardiac maxim.

Ce sunt caloriile? [Video]

Auzim tot timpul despre calorii: Câte calorii conține prăjitura asta? Câte calorii sunt arse făcând 100 de salturi, alergând pe distanțe lungi sau făcând agitație? Dar ce este o calorie, de fapt? Și de câte dintre ele avem nevoie de fapt? Emma Bryce explică modul în care câțiva factori diferiți ar trebui să intre în determinarea cantității recomandate pentru fiecare persoană.

Calculează-ți aportul zilnic de calorii

Dacă obiectivul dvs. este pierderea în greutate, luați în considerare un deficit caloric față de aportul caloric zilnic recomandat pentru menținere.. Un deficit caloric este pur și simplu un deficit de energie – consumați mai puține calorii decât folosiți – astfel încât organismul dumneavoastră arde grăsimea stocată (excesul de greutate) drept combustibil.

Puteți crea un deficit caloric mâncând mai puțin decât are nevoie corpul dumneavoastră. De asemenea, puteți arde calorii suplimentare prin creșterea activității fizice. Combinarea celor două (o dietă echilibrată și exerciții fizice) este o strategie sănătoasă pentru a pierde în greutate

Imperial
Metric
Informații de bază
ani
kg
cm
Nivel de activitate
Rezultatele dvs:
Aportul caloric țintă pe zi:
0

👇Citește și aceste articole:

 • Rutina de îngrijire a tenului – 5 greșeli de evitat

  Cu ajutorul acestui articol, vei învăța cele mai comune greșeli pe care le faci în rutina de îngrijire a tenului și cum să le eviți. Descoperă cum să alegi produsele potrivite, ordinea corectă de aplicare și cât de des ar trebui să faci această rutină pentru a obține o piele sănătoasă și strălucitoare.
 • Piele lăsată? 10 modalități de a reface elasticitatea pielii

  Acest articol îți prezintă 10 modalități eficiente de a reface elasticitatea pielii și de a îmbunătăți aspectul și sănătatea acesteia. Descoperă cum poți să-ți recâștigi încrederea în propria piele prin metode dovedite, precum hidratarea adecvată, masajul sau utilizarea de produse cosmetice și suplimente alimentare speciale.
 • 6 Alimente bogate în colagen pentru articulații și piele mai sănătoase

  Descoperă cele mai bune alimente bogate în colagen pentru a-ți menține articulațiile și pielea sănătoase cu ajutorul acestui articol informativ! Află cum poți încorpora aceste alimente în dieta ta pentru a obține beneficiile impresionante ale colagenului, cum ar fi reducerea ridurilor și a durerilor articulare. În plus, vei descoperi detalii importante despre modul în care colagenul poate îmbunătăți sănătatea ta generală și ce alte beneficii poți obține prin consumul acestor alimente delicioase.
 • Colagenul și frumusețea,11 sfaturi pentru a stimula producția de colagen în mod natural

  Colagenul, una dintre cele mai importante proteine din corpul nostru și principalul responsabil al frumuseții pielii, se diminuează odată cu vârsta.
  Putem preveni această deteriorare naturală sau putem stimula producția de noi fibre de colagen, prin diferite abordări.
 • Voda Nature – din dragoste pentru sănătate și natură

  Voda Nature este o companie de excepție dedicată naturii și clienților săi. Folosind doar ingrediente naturale și recipiente prietenoase cu mediul, Voda Nature a reinventat conceptul de băutură naturală, oferindu-ne un adevărat elixir al tinereții.
Calorii pandișpan cu crema de lapte, ciocolata și alune monte snack zotto

Articolele din acest site au rol informativ. Administratorii site-ului nu sunt responsabili pentru încercarea de a aplica o rețetă, un sfat sau o dietă și nici nu garantează că informațiile furnizate vă vor ajuta sau nu vă vor dăuna personal. Fiți prudenți și consultați întotdeauna un medic sau un nutriționist!

Vă mulțumim că ați citit! Dacă acest articol vi se pare util și interesant, vă rugăm să îl distribuiți pe rețelele de socializare pentru a fi citit și de alții. În acest fel ne ajutați și ne motivați să scriem mai multe articole interesante.

Calorii Rulada de porc Kaufland / Lidl
Calorii Cereale cu ciocolata Cocoa Flakes Cereals Viva
Închide
Categorii Articole
Închide Coșul Meu
Închide Wishlist
Închide
Închide
Categorii