Calorii Panemar Paine taraneasca 800g/paine

Trebuie să vezi asta

vegis.ro%20

Valori nutriționale și proprietăți pentru Panemar Paine taraneasca 800g/paine

Calorii Panemar Paine taraneasca 800g/paine, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Panemar Paine taraneasca 800g/paine. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Produsul Panemar Paine taraneasca 800g/paine conține 218 de calorii care pot fi arse de 54 minute de mers pe jos, 18 minute de alergare (jogging), 24 minute de ciclism, 24 minute de înot, 73 minute de yoga, 73 minute de cumpărături sau 54 minute de curățenie in casă. *Pentru mai multe activități, consultați tabelul de mai jos!

Consumul a 100 de grame din produsul Panemar Paine taraneasca 800g/paine reprezinta 11% aport caloric din cantitatea zilnica estimata pentru un adult (2000 calorii). Produsul Panemar Paine taraneasca 800g/paine contine 218 kilocalorii sau o valoare energetica de 910 kj. Este un aliment din categoria Pâine

Informații nutriționale

Produsul Panemar Paine taraneasca 800g/paine conține 1 grame de grăsimi, din care saturate 0 grame, 45 grame de carbohidrați, din care zaharuri 0 grame, 8 grame de proteine și 0 mg de sodiu. Densitate calorică: Mare (2.17kCal/g)

218

Valori medii nutriționale pentru 100 grame de produs

CITEȘTE ȘI:
Calorii Paine alba, feliata Dobrogea
Numar caloriiCalorii21811% DZR
GrasimiGrăsimi1 g3% DZR
Grasimi saturatedin care Saturate0 g
Numar carbohidratiCarbohidrați45 g83% DZR
Zahardin care: Zahar0 g
ProteineProteine8 g14% DZR
SareSare0 mg0% DZR
*DZR – doza zilnică recomandată conform USDA

Calorii alte produse

Loading ...

În cât timp arzi 218 de calorii?

Mers pe josMers pe jos54 minute
AlergareAlergare (moderat)18 minute
BicicletaBicicletă (moderat)24 minute
InotÎnot (freestyle)24 minute
GimnasticaGimnastică44 minute
BasketBaschet31 minute
FotbalFotbal27 minute
TenisTenis27 minute
YogaYoga73 minute
CumparaturiCumpărături73 minute
CuratenieCurățenie54 minute
*Acest tabel este o estimare pentru o persoana cu greutatea de 65 kilograme si este destinat doar în scop informativ.

Total calorii arse = Durata (în minute) x (MET x 3.5 x greutate în kg)/200

Calculatoarele au încorporată o activitate MET (metabolic equivalent for task). Acest număr estimează câtă energie folosește organismul în timpul unei anumite activități. Acesta variază în funcție de activitate și este standardizat astfel încât să poată fi utilizat în mod generalizat pentru diferite persoane și pentru a fi mai ușor de comparat diferite activități între ele.

Țineți cont de faptul că aceasta este o estimare generală și nu poate fi perfectă. Singura modalitate de a obține un număr cu adevărat precis este să mergeți la un laborator și să vă conectați la aparate care măsoară totul, de la VO2 max (absorbția maximă de oxigen) până la ritmul cardiac maxim.

Ce sunt caloriile? [Video]

Auzim tot timpul despre calorii: Câte calorii conține prăjitura asta? Câte calorii sunt arse făcând 100 de salturi, alergând pe distanțe lungi sau făcând agitație? Dar ce este o calorie, de fapt? Și de câte dintre ele avem nevoie de fapt? Emma Bryce explică modul în care câțiva factori diferiți ar trebui să intre în determinarea cantității recomandate pentru fiecare persoană.

CITEȘTE ȘI:
Calorii Paine de secara Trans Agape

Calculează-ți aportul zilnic de calorii

Dacă obiectivul dvs. este pierderea în greutate, luați în considerare un deficit caloric față de aportul caloric zilnic recomandat pentru menținere.. Un deficit caloric este pur și simplu un deficit de energie – consumați mai puține calorii decât folosiți – astfel încât organismul dumneavoastră arde grăsimea stocată (excesul de greutate) drept combustibil.

Puteți crea un deficit caloric mâncând mai puțin decât are nevoie corpul dumneavoastră. De asemenea, puteți arde calorii suplimentare prin creșterea activității fizice. Combinarea celor două (o dietă echilibrată și exerciții fizice) este o strategie sănătoasă pentru a pierde în greutate.

Imperial
Metric
Informații de bază
Nivel de activitate
Rezultatele dvs:
Aportul caloric țintă pe zi:
0
notino.ro%20