3.9 C
București
marți, decembrie 6, 2022

Calorii Pate Creme Delhaize

Trebuie să citești asta...

Valori nutriționale și proprietăți pentru Pate Creme Delhaize

Calorii Pate Creme Delhaize, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Pate Creme Delhaize. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Produsul Pate Creme Delhaize conține 332 de calorii care pot fi arse de 83 minute de mers pe jos, 28 minute de alergare (jogging), 37 minute de ciclism, 37 minute de înot, 111 minute de yoga, 111 minute de cumpărături sau 83 minute de curățenie in casă. *Pentru mai multe activități, consultați tabelul de mai jos!

Consumul a 100 de grame din produsul Pate Creme Delhaize reprezinta 17% aport caloric din cantitatea zilnica estimata pentru un adult (2000 calorii). Produsul Pate Creme Delhaize contine 332 kilocalorii sau o valoare energetica de 1389 kj. Este un aliment din categoria Mezeluri

Informații nutriționale

Produsul Pate Creme Delhaize conține 30 grame de grăsimi, din care saturate 12 grame, 5 grame de carbohidrați, din care zaharuri 3 grame, 9 grame de proteine și 1900 mg de sodiu. Densitate calorică: Foarte mare (3.32kCal/g)

332

Valori medii nutriționale pentru 100 grame de produs

Numar caloriiCalorii33217% DZR
GrasimiGrăsimi30 g83% DZR
Grasimi saturatedin care Saturate12 g
Numar carbohidratiCarbohidrați5 g6% DZR
Zahardin care: Zahar3 g
ProteineProteine9 g11% DZR
SareSare1900 mg83% DZR
*DZR – doza zilnică recomandată conform USDA

În cât timp arzi 332 de calorii?

Mers pe jos Mers pe jos 83 minute
Alergare Alergare (moderat) 28 minute
Bicicleta Bicicletă (moderat) 37 minute
Inot Înot (freestyle) 37 minute
Gimnastica Gimnastică 66 minute
Basket Baschet 47 minute
Fotbal Fotbal 42 minute
Tenis Tenis 42 minute
Yoga Yoga 111 minute
Cumparaturi Cumpărături 111 minute
Curatenie Curățenie 83 minute
*Acest tabel este o estimare pentru o persoana cu greutatea de 65 kilograme si este destinat doar în scop informativ.

Total calorii arse = Durata (în minute) x (MET x 3.5 x greutate în kg)/200

CITEȘTE ȘI:
Calorii Pulbere din grau verde Puterea Naturii

Calculatoarele au încorporată o activitate MET (metabolic equivalent for task). Acest număr estimează câtă energie folosește organismul în timpul unei anumite activități. Acesta variază în funcție de activitate și este standardizat astfel încât să poată fi utilizat în mod generalizat pentru diferite persoane și pentru a fi mai ușor de comparat diferite activități între ele.

Țineți cont de faptul că aceasta este o estimare generală și nu poate fi perfectă. Singura modalitate de a obține un număr cu adevărat precis este să mergeți la un laborator și să vă conectați la aparate care măsoară totul, de la VO2 max (absorbția maximă de oxigen) până la ritmul cardiac maxim.

Ce sunt caloriile? [Video]

Auzim tot timpul despre calorii: Câte calorii conține prăjitura asta? Câte calorii sunt arse făcând 100 de salturi, alergând pe distanțe lungi sau făcând agitație? Dar ce este o calorie, de fapt? Și de câte dintre ele avem nevoie de fapt? Emma Bryce explică modul în care câțiva factori diferiți ar trebui să intre în determinarea cantității recomandate pentru fiecare persoană.

Calculează-ți aportul zilnic de calorii

Dacă obiectivul dvs. este pierderea în greutate, luați în considerare un deficit caloric față de aportul caloric zilnic recomandat pentru menținere.. Un deficit caloric este pur și simplu un deficit de energie – consumați mai puține calorii decât folosiți – astfel încât organismul dumneavoastră arde grăsimea stocată (excesul de greutate) drept combustibil.

CITEȘTE ȘI:
Calorii Masline verzi umplute cu usturoi Eridanous

Puteți crea un deficit caloric mâncând mai puțin decât are nevoie corpul dumneavoastră. De asemenea, puteți arde calorii suplimentare prin creșterea activității fizice. Combinarea celor două (o dietă echilibrată și exerciții fizice) este o strategie sănătoasă pentru a pierde în greutate.

Imperial
Metric
Basic Information
Activity Level
Your results:
Target calorie intake per day:
0
- Advertisement -

Ultimele rețete