4 C
București
marți, decembrie 6, 2022

Calorii Pate din ficat de pui Antefrig

Trebuie să citești asta...

Valori nutriționale și proprietăți pentru Pate din ficat de pui Antefrig

Calorii Pate din ficat de pui Antefrig, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Pate din ficat de pui Antefrig. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Produsul Pate din ficat de pui Antefrig conține 241 de calorii care pot fi arse de 60 minute de mers pe jos, 20 minute de alergare (jogging), 27 minute de ciclism, 27 minute de înot, 80 minute de yoga, 80 minute de cumpărături sau 60 minute de curățenie in casă. *Pentru mai multe activități, consultați tabelul de mai jos!

Consumul a 100 de grame din produsul Pate din ficat de pui Antefrig reprezinta 12% aport caloric din cantitatea zilnica estimata pentru un adult (2000 calorii). Produsul Pate din ficat de pui Antefrig contine 241 kilocalorii sau o valoare energetica de 1008 kj. Este un aliment din categoria Carne

Informații nutriționale

Produsul Pate din ficat de pui Antefrig conține 20 grame de grăsimi, din care saturate 0 grame, 6 grame de carbohidrați, din care zaharuri 0 grame, 10 grame de proteine și 0 mg de sodiu. Densitate calorică: Mare (2.41kCal/g)

CITEȘTE ȘI:
Calorii Chefir 2.5% Alba
241

Valori medii nutriționale pentru 100 grame de produs

Numar caloriiCalorii24112% DZR
GrasimiGrăsimi20 g73% DZR
Grasimi saturatedin care Saturate0 g
Numar carbohidratiCarbohidrați6 g10% DZR
Zahardin care: Zahar0 g
ProteineProteine10 g17% DZR
SareSare0 mg0% DZR
*DZR – doza zilnică recomandată conform USDA

În cât timp arzi 241 de calorii?

Mers pe jos Mers pe jos 60 minute
Alergare Alergare (moderat) 20 minute
Bicicleta Bicicletă (moderat) 27 minute
Inot Înot (freestyle) 27 minute
Gimnastica Gimnastică 48 minute
Basket Baschet 34 minute
Fotbal Fotbal 30 minute
Tenis Tenis 30 minute
Yoga Yoga 80 minute
Cumparaturi Cumpărături 80 minute
Curatenie Curățenie 60 minute
*Acest tabel este o estimare pentru o persoana cu greutatea de 65 kilograme si este destinat doar în scop informativ.

Total calorii arse = Durata (în minute) x (MET x 3.5 x greutate în kg)/200

Calculatoarele au încorporată o activitate MET (metabolic equivalent for task). Acest număr estimează câtă energie folosește organismul în timpul unei anumite activități. Acesta variază în funcție de activitate și este standardizat astfel încât să poată fi utilizat în mod generalizat pentru diferite persoane și pentru a fi mai ușor de comparat diferite activități între ele.

Țineți cont de faptul că aceasta este o estimare generală și nu poate fi perfectă. Singura modalitate de a obține un număr cu adevărat precis este să mergeți la un laborator și să vă conectați la aparate care măsoară totul, de la VO2 max (absorbția maximă de oxigen) până la ritmul cardiac maxim.

Ce sunt caloriile? [Video]

Auzim tot timpul despre calorii: Câte calorii conține prăjitura asta? Câte calorii sunt arse făcând 100 de salturi, alergând pe distanțe lungi sau făcând agitație? Dar ce este o calorie, de fapt? Și de câte dintre ele avem nevoie de fapt? Emma Bryce explică modul în care câțiva factori diferiți ar trebui să intre în determinarea cantității recomandate pentru fiecare persoană.

CITEȘTE ȘI:
Calorii Tortilla Boosted Chips Flame Grilled Steak Mcennedy

Calculează-ți aportul zilnic de calorii

Dacă obiectivul dvs. este pierderea în greutate, luați în considerare un deficit caloric față de aportul caloric zilnic recomandat pentru menținere.. Un deficit caloric este pur și simplu un deficit de energie – consumați mai puține calorii decât folosiți – astfel încât organismul dumneavoastră arde grăsimea stocată (excesul de greutate) drept combustibil.

Puteți crea un deficit caloric mâncând mai puțin decât are nevoie corpul dumneavoastră. De asemenea, puteți arde calorii suplimentare prin creșterea activității fizice. Combinarea celor două (o dietă echilibrată și exerciții fizice) este o strategie sănătoasă pentru a pierde în greutate.

Imperial
Metric
Basic Information
Activity Level
Your results:
Target calorie intake per day:
0

Întrebări frecvente

Este carnea de pui un aliment sănătos?

Pui la tigaie dulce acrisor

Carnea de pui este foarte hrănitoare și o sursă bună de proteine. Adăugarea cărnii de pui în dieta dumneavoastră poate contribui la susținerea pierderii în greutate, la creșterea musculară și la sănătatea oaselor.

Pot să mănânc pui în fiecare zi?

Calorii pate din ficat de pui antefrig

Excesul de orice este rău și aceeași regulă se aplică și în cazul puiului. Să mănânci pui în fiecare zi nu este rău, dar trebuie să fii prudent în timp ce îl alegi pe cel potrivit și, de asemenea, să-l gătești corect. Puiul poate provoca toxiinfecții alimentare din cauza salmonellei, o bacterie care se găsește în puiul de pasăre și care poate provoca boli de origine alimentară.

Este puiul mai sănătos decât carnea de vită?

Calorii pate din ficat de pui antefrig

Carnea de vită este un pic mai bogată în grăsimi și conține mai multe calorii, în timp ce carnea de pui este mai bogată în proteine. Astfel, carnea de pui este opțiunea mai bună pentru persoanele care urmează o dietă săracă în calorii sau în grăsimi. Atât puiul, cât și carnea de vită, ca majoritatea cărnurilor, nu conțin o cantitate notabilă de carbohidrați și au un indice glicemic de 0.

Este puiul mai sănătos decât peștele?

Pește cu ceapă și sparanghel photo by visual stories || micheile

Deși ambele sunt surse excelente de proteine și se adaugă la profilul tău nutritiv, beneficiile peștelui tind să fie ușor mai mari decât cele ale puiului, mai ales când vine vorba de conținutul de Omega-3 din acesta.

- Advertisement -

Ultimele rețete