Calorii piept de pui gatit fara piele

Calorii Piept de curcan fara piele gatit

Valori nutriționale și proprietăți pentru Piept de curcan fara piele gatit

Calorii Piept de curcan fara piele gatit, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Piept de curcan fara piele gatit. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Produsul Piept de curcan fara piele gatit conține 135 de calorii care pot fi arse de 34 minute de mers pe jos, 11 minute de alergare (jogging), 15 minute de ciclism, 15 minute de înot, 45 minute de yoga, 45 minute de cumpărături sau 34 minute de curățenie in casă. *Pentru mai multe activități, consultați tabelul de mai jos!

Consumul a 100 de grame din produsul Piept de curcan fara piele gatit reprezinta 7% aport caloric din cantitatea zilnica estimata pentru un adult (2000 calorii). Produsul Piept de curcan fara piele gatit contine 135 kilocalorii sau o valoare energetica de 565 kj. Este un aliment din categoria Carne

Informații nutriționale

Produsul Piept de curcan fara piele gatit conține 1 grame de grăsimi, din care saturate 0 grame, 0 grame de carbohidrați, din care zaharuri 0 grame, 30 grame de proteine și 0 mg de sodiu. Densitate calorică: Mica (1.35kCal/g)

CITEȘTE ȘI:
Calorii Pate de rata Camara noastra Lidl
135

Valori medii nutriționale pentru 100 grame de produs

Numar caloriiCalorii1357% DZR
GrasimiGrăsimi1 g5% DZR
Grasimi saturatedin care Saturate0 g
Numar carbohidratiCarbohidrați0 g0% DZR
Zahardin care: Zahar0 g
ProteineProteine30 g95% DZR
SareSare0 mg0% DZR
*DZR – doza zilnică recomandată conform USDA

În cât timp arzi 135 de calorii?

Mers pe josMers pe jos34 minute
AlergareAlergare (moderat)11 minute
BicicletaBicicletă (moderat)15 minute
InotÎnot (freestyle)15 minute
GimnasticaGimnastică27 minute
BasketBaschet19 minute
FotbalFotbal17 minute
TenisTenis17 minute
YogaYoga45 minute
CumparaturiCumpărături45 minute
CuratenieCurățenie34 minute
*Acest tabel este o estimare pentru o persoana cu greutatea de 65 kilograme si este destinat doar în scop informativ.

Total calorii arse = Durata (în minute) x (MET x 3.5 x greutate în kg)/200

Calculatoarele au încorporată o activitate MET (metabolic equivalent for task). Acest număr estimează câtă energie folosește organismul în timpul unei anumite activități. Acesta variază în funcție de activitate și este standardizat astfel încât să poată fi utilizat în mod generalizat pentru diferite persoane și pentru a fi mai ușor de comparat diferite activități între ele.

Țineți cont de faptul că aceasta este o estimare generală și nu poate fi perfectă. Singura modalitate de a obține un număr cu adevărat precis este să mergeți la un laborator și să vă conectați la aparate care măsoară totul, de la VO2 max (absorbția maximă de oxigen) până la ritmul cardiac maxim.

Ce sunt caloriile? [Video]

Auzim tot timpul despre calorii: Câte calorii conține prăjitura asta? Câte calorii sunt arse făcând 100 de salturi, alergând pe distanțe lungi sau făcând agitație? Dar ce este o calorie, de fapt? Și de câte dintre ele avem nevoie de fapt? Emma Bryce explică modul în care câțiva factori diferiți ar trebui să intre în determinarea cantității recomandate pentru fiecare persoană.

CITEȘTE ȘI:
Calorii Cremă tartinabila vegana Valsoia

Calculează-ți aportul zilnic de calorii

Dacă obiectivul dvs. este pierderea în greutate, luați în considerare un deficit caloric față de aportul caloric zilnic recomandat pentru menținere.. Un deficit caloric este pur și simplu un deficit de energie – consumați mai puține calorii decât folosiți – astfel încât organismul dumneavoastră arde grăsimea stocată (excesul de greutate) drept combustibil.

Puteți crea un deficit caloric mâncând mai puțin decât are nevoie corpul dumneavoastră. De asemenea, puteți arde calorii suplimentare prin creșterea activității fizice. Combinarea celor două (o dietă echilibrată și exerciții fizice) este o strategie sănătoasă pentru a pierde în greutate.

Imperial
Metric
Informații de bază
ani
kg
cm
Nivel de activitate
Rezultatele dvs:
Aportul caloric țintă pe zi:
0

👇Citește și aceste articole:

  Calorii piept de curcan fara piele gatit

  Articolele din acest site au rol informativ. Administratorii site-ului nu sunt responsabili pentru încercarea de a aplica o rețetă, un sfat sau o dietă și nici nu garantează că informațiile furnizate vă vor ajuta sau nu vă vor dăuna personal. Fiți prudenți și consultați întotdeauna un medic sau un nutriționist!

  Vă mulțumim că ați citit! Dacă acest articol vi se pare util și interesant, vă rugăm să îl distribuiți pe rețelele de socializare pentru a fi citit și de alții. În acest fel ne ajutați și ne motivați să scriem mai multe articole interesante.

  Întrebări frecvente

  Este curcanul o carne sănătoasă?

  Curcanul este o carne populară care se mândrește cu proteine de înaltă calitate, vitaminele B, seleniu, zinc și fosfor. Aceasta poate susține diverse aspecte ale sănătății, inclusiv creșterea și menținerea mușchilor, datorită aportului bogat de nutrienți. Cu toate acestea, cel mai bine este să evitați varietățile procesate, deoarece acestea sunt bogate în sare.

  Este carnea de curcan mai bună decât cea de pui?

  Atât curcanul, cât și puiul sunt bogate în proteine de înaltă calitate. Pieptul de pui are puțin mai multe proteine decât pieptul de curcan, dar coapsa de curcan este puțin mai bogată în proteine decât coapsa de pui. Celelalte bucăți de carne oferă cantități egale de proteine.

  Este bine să mănânci curcan în fiecare zi?

  Corpul tău nu poate stoca proteine, așa că trebuie să le consumi în fiecare zi. Atâta timp cât nu mâncați prea mult curcan, este o modalitate sănătoasă de a obține proteinele de care aveți nevoie. Este, de asemenea, o sursă bună de vitamine și minerale benefice, cum ar fi magneziul și niacina

  Este curcanul bogat în proteine?

  Carnea de piept de curcan este în mod natural bogată în proteine – carnea de piept de curcan gătită conține 28 g de proteine la 100 g, ceea ce reprezintă peste ½ din doza zilnică recomandată pentru un adult! Bărbaților și femeilor li se recomandă să mănânce în medie aproximativ 50 g de proteine pe zi, așa că mâncarea de carne de curcan vă poate crește cu adevărat aportul zilnic.

  Calorii Seminte de floarea soarelui decorticate Rumina Nuts
  Calorii Lapte soia cu calciu Alpro
  Închide Coșul Meu
  Închide Wishlist
  Închide
  Închide
  Categorii