0.6 C
București
joi, martie 30, 2023

Calorii Pulpe intregi de pui dezosate cu piele Agricola

Trebuie să citești asta...

Valori nutriționale și proprietăți pentru Pulpe intregi de pui dezosate cu piele Agricola

Calorii Pulpe intregi de pui dezosate cu piele Agricola, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Pulpe intregi de pui dezosate cu piele Agricola. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Produsul Pulpe intregi de pui dezosate cu piele Agricola conține 186 de calorii care pot fi arse de 46 minute de mers pe jos, 16 minute de alergare (jogging), 21 minute de ciclism, 21 minute de înot, 62 minute de yoga, 62 minute de cumpărături sau 46 minute de curățenie in casă. *Pentru mai multe activități, consultați tabelul de mai jos!

Consumul a 100 de grame din produsul Pulpe intregi de pui dezosate cu piele Agricola reprezinta 9% aport caloric din cantitatea zilnica estimata pentru un adult (2000 calorii). Produsul Pulpe intregi de pui dezosate cu piele Agricola contine 186 kilocalorii sau o valoare energetica de 779 kj. Este un aliment din categoria Carne

Informații nutriționale

Produsul Pulpe intregi de pui dezosate cu piele Agricola conține 12 grame de grăsimi, din care saturate 0 grame, 1 grame de carbohidrați, din care zaharuri 0 grame, 18 grame de proteine și 0 mg de sodiu. Densitate calorică: Medie (1.86kCal/g)

CITEȘTE ȘI:
Calorii 100% Whey Protein Vanilla Enervit Sport
186

Valori medii nutriționale pentru 100 grame de produs

Numar caloriiCalorii1869% DZR
GrasimiGrăsimi12 g59% DZR
Grasimi saturatedin care Saturate0 g
Numar carbohidratiCarbohidrați1 g3% DZR
Zahardin care: Zahar0 g
ProteineProteine18 g38% DZR
SareSare0 mg0% DZR
*DZR – doza zilnică recomandată conform USDA
Calorii pulpe intregi de pui dezosate cu piele agricola

Calorii alte produse

[tableon id=1]

În cât timp arzi 186 de calorii?

Mers pe josMers pe jos46 minute
AlergareAlergare (moderat)16 minute
BicicletaBicicletă (moderat)21 minute
InotÎnot (freestyle)21 minute
GimnasticaGimnastică37 minute
BasketBaschet27 minute
FotbalFotbal23 minute
TenisTenis23 minute
YogaYoga62 minute
CumparaturiCumpărături62 minute
CuratenieCurățenie46 minute
*acest tabel este o estimare pentru o persoana cu greutatea de 65 kilograme si este destinat doar în scop informativ.

Total calorii arse = Durata (în minute) x (MET x 3.5 x greutate în kg)/200

Calculatoarele au încorporată o activitate MET (metabolic equivalent for task). Acest număr estimează câtă energie folosește organismul în timpul unei anumite activități. Acesta variază în funcție de activitate și este standardizat astfel încât să poată fi utilizat în mod generalizat pentru diferite persoane și pentru a fi mai ușor de comparat diferite activități între ele.

Țineți cont de faptul că aceasta este o estimare generală și nu poate fi perfectă. Singura modalitate de a obține un număr cu adevărat precis este să mergeți la un laborator și să vă conectați la aparate care măsoară totul, de la VO2 max (absorbția maximă de oxigen) până la ritmul cardiac maxim.

Calculează-ți necesarul caloric

Dacă obiectivul dvs. este pierderea în greutate, luați în considerare un deficit caloric față de aportul caloric zilnic recomandat pentru menținere.. Un deficit caloric este pur și simplu un deficit de energie – consumați mai puține calorii decât folosiți – astfel încât organismul dumneavoastră arde grăsimea stocată (excesul de greutate) drept combustibil.

CITEȘTE ȘI:
Calorii Cicolata neagra Baron

Puteți crea un deficit caloric mâncând mai puțin decât are nevoie corpul dumneavoastră. De asemenea, puteți arde calorii suplimentare prin creșterea activității fizice. Combinarea celor două (o dietă echilibrată și exerciții fizice) este o strategie sănătoasă pentru a pierde în greutate

Imperial
Metric
Basic Information
years
kg
cm
Activity Level
Your results:
Target calorie intake per day:
0

Întrebări frecvente

Este carnea de pui un aliment sănătos?

Pui la tigaie dulce acrisor

Carnea de pui este foarte hrănitoare și o sursă bună de proteine. Adăugarea cărnii de pui în dieta dumneavoastră poate contribui la susținerea pierderii în greutate, la creșterea musculară și la sănătatea oaselor.

Pot să mănânc pui în fiecare zi?

Calorii pulpe intregi de pui dezosate cu piele agricola

Excesul de orice este rău și aceeași regulă se aplică și în cazul puiului. Să mănânci pui în fiecare zi nu este rău, dar trebuie să fii prudent în timp ce îl alegi pe cel potrivit și, de asemenea, să-l gătești corect. Puiul poate provoca toxiinfecții alimentare din cauza salmonellei, o bacterie care se găsește în puiul de pasăre și care poate provoca boli de origine alimentară.

Este puiul mai sănătos decât carnea de vită?

Calorii pulpe intregi de pui dezosate cu piele agricola

Carnea de vită este un pic mai bogată în grăsimi și conține mai multe calorii, în timp ce carnea de pui este mai bogată în proteine. Astfel, carnea de pui este opțiunea mai bună pentru persoanele care urmează o dietă săracă în calorii sau în grăsimi. Atât puiul, cât și carnea de vită, ca majoritatea cărnurilor, nu conțin o cantitate notabilă de carbohidrați și au un indice glicemic de 0.

Este puiul mai sănătos decât peștele?

Pește cu ceapă și sparanghel photo by visual stories || micheile

Deși ambele sunt surse excelente de proteine și se adaugă la profilul tău nutritiv, beneficiile peștelui tind să fie ușor mai mari decât cele ale puiului, mai ales când vine vorba de conținutul de Omega-3 din acesta.

Ultimele rețete