Calorii înghețată proteică alive peach and muesli lidl

Calorii ROM autentic Infinit

Valori nutriționale și proprietăți pentru ROM autentic Infinit

Calorii ROM autentic Infinit, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului ROM autentic Infinit. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Produsul ROM autentic Infinit conține 529 de calorii care pot fi arse de 132 minute de mers pe jos, 44 minute de alergare (jogging), 59 minute de ciclism, 59 minute de înot, 176 minute de yoga, 176 minute de cumpărături sau 132 minute de curățenie in casă. *Pentru mai multe activități, consultați tabelul de mai jos!

Consumul a 100 de grame din produsul ROM autentic Infinit reprezinta 26% aport caloric din cantitatea zilnica estimata pentru un adult (2000 calorii). Produsul ROM autentic Infinit contine 529 kilocalorii sau o valoare energetica de 2213 kj. Este un aliment din categoria Dulciuri

Informații nutriționale

Produsul ROM autentic Infinit conține 31 grame de grăsimi, din care saturate 17 grame, 56 grame de carbohidrați, din care zaharuri 54 grame, 4 grame de proteine și 100 mg de sodiu. Densitate calorică: Foarte mare (5.29kCal/g)

529

Valori medii nutriționale pentru 100 grame de produs

CITEȘTE ȘI:
Calorii Stafide in ciocolata cu lapte Mister Choc
Numar caloriiCalorii52926% DZR
GrasimiGrăsimi31 g54% DZR
Grasimi saturatedin care Saturate17 g
Numar carbohidratiCarbohidrați56 g43% DZR
Zahardin care: Zahar54 g
ProteineProteine4 g3% DZR
SareSare100 mg4% DZR
*DZR – doza zilnică recomandată conform USDA

În cât timp arzi 529 de calorii?

Mers pe jos Mers pe jos 132 minute
Alergare Alergare (moderat) 44 minute
Bicicleta Bicicletă (moderat) 59 minute
Inot Înot (freestyle) 59 minute
Gimnastica Gimnastică 106 minute
Basket Baschet 76 minute
Fotbal Fotbal 66 minute
Tenis Tenis 66 minute
Yoga Yoga 176 minute
Cumparaturi Cumpărături 176 minute
Curatenie Curățenie 132 minute
*Acest tabel este o estimare pentru o persoana cu greutatea de 65 kilograme si este destinat doar în scop informativ.

Total calorii arse = Durata (în minute) x (MET x 3.5 x greutate în kg)/200

Calculatoarele au încorporată o activitate MET (metabolic equivalent for task). Acest număr estimează câtă energie folosește organismul în timpul unei anumite activități. Acesta variază în funcție de activitate și este standardizat astfel încât să poată fi utilizat în mod generalizat pentru diferite persoane și pentru a fi mai ușor de comparat diferite activități între ele.

Țineți cont de faptul că aceasta este o estimare generală și nu poate fi perfectă. Singura modalitate de a obține un număr cu adevărat precis este să mergeți la un laborator și să vă conectați la aparate care măsoară totul, de la VO2 max (absorbția maximă de oxigen) până la ritmul cardiac maxim.

Ce sunt caloriile? [Video]

Auzim tot timpul despre calorii: Câte calorii conține prăjitura asta? Câte calorii sunt arse făcând 100 de salturi, alergând pe distanțe lungi sau făcând agitație? Dar ce este o calorie, de fapt? Și de câte dintre ele avem nevoie de fapt? Emma Bryce explică modul în care câțiva factori diferiți ar trebui să intre în determinarea cantității recomandate pentru fiecare persoană.

CITEȘTE ȘI:
Calorii Inghetata vanilie Napoca White Napolact

Calculează-ți aportul zilnic de calorii

Dacă obiectivul dvs. este pierderea în greutate, luați în considerare un deficit caloric față de aportul caloric zilnic recomandat pentru menținere.. Un deficit caloric este pur și simplu un deficit de energie – consumați mai puține calorii decât folosiți – astfel încât organismul dumneavoastră arde grăsimea stocată (excesul de greutate) drept combustibil.

Puteți crea un deficit caloric mâncând mai puțin decât are nevoie corpul dumneavoastră. De asemenea, puteți arde calorii suplimentare prin creșterea activității fizice. Combinarea celor două (o dietă echilibrată și exerciții fizice) este o strategie sănătoasă pentru a pierde în greutate.

Imperial
Metric
Informații de bază
ani
kg
cm
Nivel de activitate
Rezultatele dvs:
Aportul caloric țintă pe zi:
0

?Citește și aceste articole:

 • Cum să îți recapeți culoarea părului după vopsire

  Descoperă secretele pentru a-ți recupera nuanța naturală a părului după vopsire. Îngrijire eficientă și sfaturi pentru un rezultat spectaculos.
 • Cel mai util kit: colagen, elastină și acid hialuronic

  Redescoperă-ți frumusețea interioară și exterioară cu ajutorul colagenului, elastinei și acidului hialuronic. Oferă pielii tale vitalitatea și hidratarea necesare pentru un aspect tânăr și sănătos. Începe acum călătoria către o piele fermă și strălucitoare!
 • 9 Produse care merită incluse în îngrijirea pielii vara

  Descoperă care sunt cele 9 produse esențiale de inclus în rutina de îngrijire a tenului pe timp de vară, conform sfatului medicului dermatolog. Află cum să-ți protejezi și hidratezi pielea corespunzător în sezonul cald.
 • Cum să îți faci propria cremă de ochi naturală și anti-rid

  Nu ai nevoie de produse scumpe și pline de chimicale pentru a îngriji pielea din jurul ochilor. Poți să îți faci singură o cremă de ochi naturală și anti-rid, cu doar 4 ingrediente. Află cum în articolul nostru.
 • Rutina de îngrijire a tenului – 5 greșeli de evitat

  Cu ajutorul acestui articol, vei învăța cele mai comune greșeli pe care le faci în rutina de îngrijire a tenului și cum să le eviți. Descoperă cum să alegi produsele potrivite, ordinea corectă de aplicare și cât de des ar trebui să faci această rutină pentru a obține o piele sănătoasă și strălucitoare.
Calorii rom autentic infinit

Articolele din acest site au rol informativ. Administratorii site-ului nu sunt responsabili pentru încercarea de a aplica o rețetă, un sfat sau o dietă și nici nu garantează că informațiile furnizate vă vor ajuta sau nu vă vor dăuna personal. Fiți prudenți și consultați întotdeauna un medic sau un nutriționist!

Vă mulțumim că ați citit! Dacă acest articol vi se pare util și interesant, vă rugăm să îl distribuiți pe rețelele de socializare pentru a fi citit și de alții. În acest fel ne ajutați și ne motivați să scriem mai multe articole interesante.

Calorii Whitakers Chocolates Black Cherry
Calorii Branza mascarpone Prodlacta
Închide
Categorii Articole
Închide Coșul Meu
Închide Wishlist
Închide
Închide
Categorii