Calorii scăriță afumata sergiana

Calorii Salam de curcan Hacendado

Valori nutriționale și proprietăți pentru Salam de curcan Hacendado

Calorii Salam de curcan Hacendado, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Salam de curcan Hacendado. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Produsul Salam de curcan Hacendado conține 97 de calorii care pot fi arse de 24 minute de mers pe jos, 8 minute de alergare (jogging), 11 minute de ciclism, 11 minute de înot, 32 minute de yoga, 32 minute de cumpărături sau 24 minute de curățenie in casă. *Pentru mai multe activități, consultați tabelul de mai jos!

Consumul a 100 de grame din produsul Salam de curcan Hacendado reprezinta 5% aport caloric din cantitatea zilnica estimata pentru un adult (2000 calorii). Produsul Salam de curcan Hacendado contine 97 kilocalorii sau o valoare energetica de 405 kj. Este un aliment din categoria Mezeluri

Informații nutriționale

Produsul Salam de curcan Hacendado conține 3 grame de grăsimi, din care saturate 0 grame, 7 grame de carbohidrați, din care zaharuri 0 grame, 11 grame de proteine și 0 mg de sodiu. Densitate calorică: Mica (0.96kCal/g)

97

Valori medii nutriționale pentru 100 grame de produs

CITEȘTE ȘI:
Calorii Jambon din piept de curcan afumat Slim and Fit
Numar caloriiCalorii975% DZR
GrasimiGrăsimi3 g25% DZR
Grasimi saturatedin care Saturate0 g
Numar carbohidratiCarbohidrați7 g31% DZR
Zahardin care: Zahar0 g
ProteineProteine11 g44% DZR
SareSare0 mg0% DZR
*DZR – doza zilnică recomandată conform USDA

În cât timp arzi 97 de calorii?

Mers pe josMers pe jos24 minute
AlergareAlergare (moderat)8 minute
BicicletaBicicletă (moderat)11 minute
InotÎnot (freestyle)11 minute
GimnasticaGimnastică19 minute
BasketBaschet14 minute
FotbalFotbal12 minute
TenisTenis12 minute
YogaYoga32 minute
CumparaturiCumpărături32 minute
CuratenieCurățenie24 minute
*Acest tabel este o estimare pentru o persoana cu greutatea de 65 kilograme si este destinat doar în scop informativ.

Total calorii arse = Durata (în minute) x (MET x 3.5 x greutate în kg)/200

Calculatoarele au încorporată o activitate MET (metabolic equivalent for task). Acest număr estimează câtă energie folosește organismul în timpul unei anumite activități. Acesta variază în funcție de activitate și este standardizat astfel încât să poată fi utilizat în mod generalizat pentru diferite persoane și pentru a fi mai ușor de comparat diferite activități între ele.

Țineți cont de faptul că aceasta este o estimare generală și nu poate fi perfectă. Singura modalitate de a obține un număr cu adevărat precis este să mergeți la un laborator și să vă conectați la aparate care măsoară totul, de la VO2 max (absorbția maximă de oxigen) până la ritmul cardiac maxim.

Ce sunt caloriile? [Video]

Auzim tot timpul despre calorii: Câte calorii conține prăjitura asta? Câte calorii sunt arse făcând 100 de salturi, alergând pe distanțe lungi sau făcând agitație? Dar ce este o calorie, de fapt? Și de câte dintre ele avem nevoie de fapt? Emma Bryce explică modul în care câțiva factori diferiți ar trebui să intre în determinarea cantității recomandate pentru fiecare persoană.

CITEȘTE ȘI:
Calorii Carnati taranesti de oaie Aurora

Calculează-ți aportul zilnic de calorii

Dacă obiectivul dvs. este pierderea în greutate, luați în considerare un deficit caloric față de aportul caloric zilnic recomandat pentru menținere.. Un deficit caloric este pur și simplu un deficit de energie – consumați mai puține calorii decât folosiți – astfel încât organismul dumneavoastră arde grăsimea stocată (excesul de greutate) drept combustibil.

Puteți crea un deficit caloric mâncând mai puțin decât are nevoie corpul dumneavoastră. De asemenea, puteți arde calorii suplimentare prin creșterea activității fizice. Combinarea celor două (o dietă echilibrată și exerciții fizice) este o strategie sănătoasă pentru a pierde în greutate.

Imperial
Metric
Informații de bază
ani
kg
cm
Nivel de activitate
Rezultatele dvs:
Aportul caloric țintă pe zi:
0

👇Citește și aceste articole:

  Calorii salam de curcan hacendado

  Articolele din acest site au rol informativ. Administratorii site-ului nu sunt responsabili pentru încercarea de a aplica o rețetă, un sfat sau o dietă și nici nu garantează că informațiile furnizate vă vor ajuta sau nu vă vor dăuna personal. Fiți prudenți și consultați întotdeauna un medic sau un nutriționist!

  Vă mulțumim că ați citit! Dacă acest articol vi se pare util și interesant, vă rugăm să îl distribuiți pe rețelele de socializare pentru a fi citit și de alții. În acest fel ne ajutați și ne motivați să scriem mai multe articole interesante.

  Calorii Franzela alba Gârbacea
  Calorii Desert cu biscuiți și cacao FruFru
  Închide Coșul Meu
  Închide Wishlist
  Închide
  Închide
  Categorii