Calorii Smoothie Amestec de piure și sucuri de fructe K To Go

Trebuie să vezi asta

vegis.ro%20

Valori nutriționale și proprietăți pentru Smoothie Amestec de piure și sucuri de fructe K To Go

Calorii Smoothie Amestec de piure și sucuri de fructe K To Go, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Smoothie Amestec de piure și sucuri de fructe K To Go. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Produsul Smoothie Amestec de piure și sucuri de fructe K To Go conține 58 de calorii care pot fi arse de 14 minute de mers pe jos, 4 minute de alergare (jogging), 6 minute de ciclism, 6 minute de înot, 19 minute de yoga, 19 minute de cumpărături sau 14 minute de curățenie in casă. *Pentru mai multe activități, consultați tabelul de mai jos!

Consumul a 100 de grame din produsul Smoothie Amestec de piure și sucuri de fructe K To Go reprezinta 2.9% aport caloric din cantitatea zilnica estimata pentru un adult (2000 calorii). Produsul Smoothie Amestec de piure și sucuri de fructe K To Go contine 58 kilocalorii sau o valoare energetica de kj. Este un aliment din categoria Bauturi

Informații nutriționale

Produsul Smoothie Amestec de piure și sucuri de fructe K To Go conține 0 grame de grăsimi, din care saturate 0 grame, 12 grame de carbohidrați, din care zaharuri 12 grame, 0 grame de proteine și 10 mg de sodiu. Densitate calorică: Foarte mica (0.58kCal/ml)

CITEȘTE ȘI:
Calorii Halva cu cacao si stevie Kandy’s
58

Valori medii nutriționale pentru 100 grame de produs

Numar caloriiCalorii582.9% DZR
GrasimiGrăsimi0 g8% DZR
Grasimi saturatedin care Saturate0 g
Numar carbohidratiCarbohidrați12 g88% DZR
Zahardin care: Zahar12 g
ProteineProteine0 g4% DZR
SareSare10 mg0% DZR
*DZR – doza zilnică recomandată conform USDA

Calorii alte produse

Loading ...

În cât timp arzi 58 de calorii?

Mers pe josMers pe jos14 minute
AlergareAlergare (moderat)4 minute
BicicletaBicicletă (moderat)6 minute
InotÎnot (freestyle)6 minute
GimnasticaGimnastică12 minute
BasketBaschet8 minute
FotbalFotbal7 minute
TenisTenis7 minute
YogaYoga19 minute
CumparaturiCumpărături19 minute
CuratenieCurățenie14 minute
*Acest tabel este o estimare pentru o persoana cu greutatea de 65 kilograme si este destinat doar în scop informativ.

Total calorii arse = Durata (în minute) x (MET x 3.5 x greutate în kg)/200

Calculatoarele au încorporată o activitate MET (metabolic equivalent for task). Acest număr estimează câtă energie folosește organismul în timpul unei anumite activități. Acesta variază în funcție de activitate și este standardizat astfel încât să poată fi utilizat în mod generalizat pentru diferite persoane și pentru a fi mai ușor de comparat diferite activități între ele.

Țineți cont de faptul că aceasta este o estimare generală și nu poate fi perfectă. Singura modalitate de a obține un număr cu adevărat precis este să mergeți la un laborator și să vă conectați la aparate care măsoară totul, de la VO2 max (absorbția maximă de oxigen) până la ritmul cardiac maxim.

Ce sunt caloriile? [Video]

Auzim tot timpul despre calorii: Câte calorii conține prăjitura asta? Câte calorii sunt arse făcând 100 de salturi, alergând pe distanțe lungi sau făcând agitație? Dar ce este o calorie, de fapt? Și de câte dintre ele avem nevoie de fapt? Emma Bryce explică modul în care câțiva factori diferiți ar trebui să intre în determinarea cantității recomandate pentru fiecare persoană.

CITEȘTE ȘI:
Calorii Panemar Cozonac dospit cu cacao 650/buc cozonac intreg

Calculează-ți aportul zilnic de calorii

Dacă obiectivul dvs. este pierderea în greutate, luați în considerare un deficit caloric față de aportul caloric zilnic recomandat pentru menținere.. Un deficit caloric este pur și simplu un deficit de energie – consumați mai puține calorii decât folosiți – astfel încât organismul dumneavoastră arde grăsimea stocată (excesul de greutate) drept combustibil.

Puteți crea un deficit caloric mâncând mai puțin decât are nevoie corpul dumneavoastră. De asemenea, puteți arde calorii suplimentare prin creșterea activității fizice. Combinarea celor două (o dietă echilibrată și exerciții fizice) este o strategie sănătoasă pentru a pierde în greutate

Imperial
Metric
Informații de bază
Nivel de activitate