Calorii budinca de paste cu brânza și stafide via trend

Calorii Somon de Atlanticcrescătorie la gratar

Valori nutriționale și proprietăți pentru Somon de Atlanticcrescătorie la gratar

Calorii Somon de Atlanticcrescătorie la gratar, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Somon de Atlanticcrescătorie la gratar. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Produsul Somon de Atlanticcrescătorie la gratar conține 206 de calorii care pot fi arse de 52 minute de mers pe jos, 17 minute de alergare (jogging), 23 minute de ciclism, 23 minute de înot, 69 minute de yoga, 69 minute de cumpărături sau 52 minute de curățenie in casă. *Pentru mai multe activități, consultați tabelul de mai jos!

Consumul a 100 de grame din produsul Somon de Atlanticcrescătorie la gratar reprezinta 10% aport caloric din cantitatea zilnica estimata pentru un adult (2000 calorii). Produsul Somon de Atlanticcrescătorie la gratar contine 206 kilocalorii sau o valoare energetica de 862 kj. Este un aliment din categoria Mancare Gatita

Informații nutriționale

Produsul Somon de Atlanticcrescătorie la gratar conține 12 grame de grăsimi, din care saturate 2 grame, 0 grame de carbohidrați, din care zaharuri 0 grame, 22 grame de proteine și 0 mg de sodiu. Densitate calorică: Mare (2.06kCal/g)

206
CITEȘTE ȘI:
Calorii Icre de fasole Via Trend

Valori medii nutriționale pentru 100 grame de produs

Numar caloriiCalorii20610% DZR
GrasimiGrăsimi12 g56% DZR
Grasimi saturatedin care Saturate2 g
Numar carbohidratiCarbohidrați0 g0% DZR
Zahardin care: Zahar0 g
ProteineProteine22 g44% DZR
SareSare0 mg0% DZR
*DZR – doza zilnică recomandată conform USDA

În cât timp arzi 206 de calorii?

Mers pe josMers pe jos52 minute
AlergareAlergare (moderat)17 minute
BicicletaBicicletă (moderat)23 minute
InotÎnot (freestyle)23 minute
GimnasticaGimnastică41 minute
BasketBaschet29 minute
FotbalFotbal26 minute
TenisTenis26 minute
YogaYoga69 minute
CumparaturiCumpărături69 minute
CuratenieCurățenie52 minute
*Acest tabel este o estimare pentru o persoana cu greutatea de 65 kilograme si este destinat doar în scop informativ.

Total calorii arse = Durata (în minute) x (MET x 3.5 x greutate în kg)/200

Calculatoarele au încorporată o activitate MET (metabolic equivalent for task). Acest număr estimează câtă energie folosește organismul în timpul unei anumite activități. Acesta variază în funcție de activitate și este standardizat astfel încât să poată fi utilizat în mod generalizat pentru diferite persoane și pentru a fi mai ușor de comparat diferite activități între ele.

Țineți cont de faptul că aceasta este o estimare generală și nu poate fi perfectă. Singura modalitate de a obține un număr cu adevărat precis este să mergeți la un laborator și să vă conectați la aparate care măsoară totul, de la VO2 max (absorbția maximă de oxigen) până la ritmul cardiac maxim.

Ce sunt caloriile? [Video]

Auzim tot timpul despre calorii: Câte calorii conține prăjitura asta? Câte calorii sunt arse făcând 100 de salturi, alergând pe distanțe lungi sau făcând agitație? Dar ce este o calorie, de fapt? Și de câte dintre ele avem nevoie de fapt? Emma Bryce explică modul în care câțiva factori diferiți ar trebui să intre în determinarea cantității recomandate pentru fiecare persoană.

CITEȘTE ȘI:
Calorii Fish nuggets Edenia

Calculează-ți aportul zilnic de calorii

Dacă obiectivul dvs. este pierderea în greutate, luați în considerare un deficit caloric față de aportul caloric zilnic recomandat pentru menținere.. Un deficit caloric este pur și simplu un deficit de energie – consumați mai puține calorii decât folosiți – astfel încât organismul dumneavoastră arde grăsimea stocată (excesul de greutate) drept combustibil.

Puteți crea un deficit caloric mâncând mai puțin decât are nevoie corpul dumneavoastră. De asemenea, puteți arde calorii suplimentare prin creșterea activității fizice. Combinarea celor două (o dietă echilibrată și exerciții fizice) este o strategie sănătoasă pentru a pierde în greutate.

Imperial
Metric
Informații de bază
ani
kg
cm
Nivel de activitate
Rezultatele dvs:
Aportul caloric țintă pe zi:
0

👇Citește și aceste articole:

  Calorii somon de atlanticcrescătorie la gratar

  Articolele din acest site au rol informativ. Administratorii site-ului nu sunt responsabili pentru încercarea de a aplica o rețetă, un sfat sau o dietă și nici nu garantează că informațiile furnizate vă vor ajuta sau nu vă vor dăuna personal. Fiți prudenți și consultați întotdeauna un medic sau un nutriționist!

  Vă mulțumim că ați citit! Dacă acest articol vi se pare util și interesant, vă rugăm să îl distribuiți pe rețelele de socializare pentru a fi citit și de alții. În acest fel ne ajutați și ne motivați să scriem mai multe articole interesante.

  Întrebări frecvente

  Este somonul bun pentru slăbit?

  Pe lângă faptul că este o sursă excelentă de proteine slabe, care vă poate ajuta să vă mențineți masa musculară atunci când încercați să pierdeți în greutate, somonul este, de asemenea, plin de acizi grași omega-3 sănătoși, pe care organismul dumneavoastră nu îi poate produce. Un file de somon de aproximativ 100 de grame are 155 de calorii, 22 de grame de proteine, șapte grame de grăsime și zero carbohidrați.

  Este somonul mai sănătos decât puiul?

  Somonul este mai sănătos decât puiul, deoarece conține mai mulți acizi grași omega-3, vitaminele B și minerale decât puiul. De asemenea, puiul conține mai multe calorii per porție decât somonul.

  Este somonul mai bun decât tonul?

  Deși ambele sunt foarte nutritive, somonul iese în față datorită grăsimilor sănătoase omega-3 și vitaminei D. Pe de altă parte, tonul este câștigător dacă, în schimb, căutați mai multe proteine și mai puține calorii pe porție.

  Calorii Mini baghete Sandwich Clasic Schulstad
  Calorii Ciocco latte Dr.Oetker
  Închide Coșul Meu
  Închide Wishlist
  Închide
  Închide
  Categorii