Calorii fasole verde intreaga edenia

Calorii Suc de morcovi

Valori nutriționale și proprietăți pentru Suc de morcovi

Calorii Suc de morcovi, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Suc de morcovi. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Produsul Suc de morcovi conține 23 de calorii care pot fi arse de 6 minute de mers pe jos, 2 minute de alergare (jogging), 3 minute de ciclism, 3 minute de înot, 8 minute de yoga, 8 minute de cumpărături sau 6 minute de curățenie in casă. *Pentru mai multe activități, consultați tabelul de mai jos!

Consumul a 100 de grame din produsul Suc de morcovi reprezinta 1% aport caloric din cantitatea zilnica estimata pentru un adult (2000 calorii). Produsul Suc de morcovi contine 23 kilocalorii sau o valoare energetica de 96 kj. Este un aliment din categoria Legume

Informații nutriționale

Produsul Suc de morcovi conține 0 grame de grăsimi, din care saturate 0 grame, 5 grame de carbohidrați, din care zaharuri 4 grame, 1 grame de proteine și 52 mg de sodiu. Densitate calorică: Foarte mica (0.22kCal/g)

23

Valori medii nutriționale pentru 100 grame de produs

Numar caloriiCalorii231% DZR
GrasimiGrăsimi0 g6% DZR
Grasimi saturatedin care Saturate0 g
Numar carbohidratiCarbohidrați5 g83% DZR
Zahardin care: Zahar4 g
ProteineProteine1 g11% DZR
SareSare52 mg2% DZR
*DZR – doza zilnică recomandată conform USDA

În cât timp arzi 23 de calorii?

Mers pe josMers pe jos6 minute
AlergareAlergare (moderat)2 minute
BicicletaBicicletă (moderat)3 minute
InotÎnot (freestyle)3 minute
GimnasticaGimnastică5 minute
BasketBaschet3 minute
FotbalFotbal3 minute
TenisTenis3 minute
YogaYoga8 minute
CumparaturiCumpărături8 minute
CuratenieCurățenie6 minute
*Acest tabel este o estimare pentru o persoana cu greutatea de 65 kilograme si este destinat doar în scop informativ.

Total calorii arse = Durata (în minute) x (MET x 3.5 x greutate în kg)/200

CITEȘTE ȘI:
Calorii Mazare verde super fina Freshona, conserva

Calculatoarele au încorporată o activitate MET (metabolic equivalent for task). Acest număr estimează câtă energie folosește organismul în timpul unei anumite activități. Acesta variază în funcție de activitate și este standardizat astfel încât să poată fi utilizat în mod generalizat pentru diferite persoane și pentru a fi mai ușor de comparat diferite activități între ele.

Țineți cont de faptul că aceasta este o estimare generală și nu poate fi perfectă. Singura modalitate de a obține un număr cu adevărat precis este să mergeți la un laborator și să vă conectați la aparate care măsoară totul, de la VO2 max (absorbția maximă de oxigen) până la ritmul cardiac maxim.

Ce sunt caloriile? [Video]

Auzim tot timpul despre calorii: Câte calorii conține prăjitura asta? Câte calorii sunt arse făcând 100 de salturi, alergând pe distanțe lungi sau făcând agitație? Dar ce este o calorie, de fapt? Și de câte dintre ele avem nevoie de fapt? Emma Bryce explică modul în care câțiva factori diferiți ar trebui să intre în determinarea cantității recomandate pentru fiecare persoană.

Calculează-ți aportul zilnic de calorii

Dacă obiectivul dvs. este pierderea în greutate, luați în considerare un deficit caloric față de aportul caloric zilnic recomandat pentru menținere.. Un deficit caloric este pur și simplu un deficit de energie – consumați mai puține calorii decât folosiți – astfel încât organismul dumneavoastră arde grăsimea stocată (excesul de greutate) drept combustibil.

CITEȘTE ȘI:
Calorii Ratatouille Freshona Lidl

Puteți crea un deficit caloric mâncând mai puțin decât are nevoie corpul dumneavoastră. De asemenea, puteți arde calorii suplimentare prin creșterea activității fizice. Combinarea celor două (o dietă echilibrată și exerciții fizice) este o strategie sănătoasă pentru a pierde în greutate.

Imperial
Metric
Informații de bază
ani
kg
cm
Nivel de activitate
Rezultatele dvs:
Aportul caloric țintă pe zi:
0

👇Citește și aceste articole:

  Calorii suc de morcovi

  Articolele din acest site au rol informativ. Administratorii site-ului nu sunt responsabili pentru încercarea de a aplica o rețetă, un sfat sau o dietă și nici nu garantează că informațiile furnizate vă vor ajuta sau nu vă vor dăuna personal. Fiți prudenți și consultați întotdeauna un medic sau un nutriționist!

  Vă mulțumim că ați citit! Dacă acest articol vi se pare util și interesant, vă rugăm să îl distribuiți pe rețelele de socializare pentru a fi citit și de alții. În acest fel ne ajutați și ne motivați să scriem mai multe articole interesante.

  Calorii Tartare Souce Kania
  Calorii Salata rusească Chef Select
  Închide Coșul Meu
  Închide Wishlist
  Închide
  Închide
  Categorii