Calorii Supa crema cu rosii De Azi

Trebuie să vezi asta

vegis.ro%20

Valori nutriționale și proprietăți pentru Supa crema cu rosii De Azi

Calorii Supa crema cu rosii De Azi, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Supa crema cu rosii De Azi. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Produsul Supa crema cu rosii De Azi conține 49 de calorii care pot fi arse de 12 minute de mers pe jos, 4 minute de alergare (jogging), 5 minute de ciclism, 5 minute de înot, 16 minute de yoga, 16 minute de cumpărături sau 12 minute de curățenie in casă. *Pentru mai multe activități, consultați tabelul de mai jos!

Consumul a 100 de grame din produsul Supa crema cu rosii De Azi reprezinta 2% aport caloric din cantitatea zilnica estimata pentru un adult (2000 calorii). Produsul Supa crema cu rosii De Azi contine 49 kilocalorii sau o valoare energetica de 205 kj. Este un aliment din categoria Mancare Gatita

Informații nutriționale

Produsul Supa crema cu rosii De Azi conține 2 grame de grăsimi, din care saturate 0 grame, 7 grame de carbohidrați, din care zaharuri 5 grame, 1 grame de proteine și 600 mg de sodiu. Densitate calorică: Foarte mica (0.49kCal/g)

CITEȘTE ȘI:
Calorii Falafel și Humus
49

Valori medii nutriționale pentru 100 grame de produs

Numar caloriiCalorii492% DZR
GrasimiGrăsimi2 g42% DZR
Grasimi saturatedin care Saturate0 g
Numar carbohidratiCarbohidrați7 g52% DZR
Zahardin care: Zahar5 g
ProteineProteine1 g6% DZR
SareSare600 mg26% DZR
*DZR – doza zilnică recomandată conform USDA

Calorii alte produse

Loading ...

În cât timp arzi 49 de calorii?

Mers pe josMers pe jos12 minute
AlergareAlergare (moderat)4 minute
BicicletaBicicletă (moderat)5 minute
InotÎnot (freestyle)5 minute
GimnasticaGimnastică10 minute
BasketBaschet7 minute
FotbalFotbal6 minute
TenisTenis6 minute
YogaYoga16 minute
CumparaturiCumpărături16 minute
CuratenieCurățenie12 minute
*Acest tabel este o estimare pentru o persoana cu greutatea de 65 kilograme si este destinat doar în scop informativ.

Total calorii arse = Durata (în minute) x (MET x 3.5 x greutate în kg)/200

Calculatoarele au încorporată o activitate MET (metabolic equivalent for task). Acest număr estimează câtă energie folosește organismul în timpul unei anumite activități. Acesta variază în funcție de activitate și este standardizat astfel încât să poată fi utilizat în mod generalizat pentru diferite persoane și pentru a fi mai ușor de comparat diferite activități între ele.

Țineți cont de faptul că aceasta este o estimare generală și nu poate fi perfectă. Singura modalitate de a obține un număr cu adevărat precis este să mergeți la un laborator și să vă conectați la aparate care măsoară totul, de la VO2 max (absorbția maximă de oxigen) până la ritmul cardiac maxim.

Ce sunt caloriile? [Video]

Auzim tot timpul despre calorii: Câte calorii conține prăjitura asta? Câte calorii sunt arse făcând 100 de salturi, alergând pe distanțe lungi sau făcând agitație? Dar ce este o calorie, de fapt? Și de câte dintre ele avem nevoie de fapt? Emma Bryce explică modul în care câțiva factori diferiți ar trebui să intre în determinarea cantității recomandate pentru fiecare persoană.

CITEȘTE ȘI:
Calorii Fasole batuta Daniela’s

Calculează-ți aportul zilnic de calorii

Dacă obiectivul dvs. este pierderea în greutate, luați în considerare un deficit caloric față de aportul caloric zilnic recomandat pentru menținere.. Un deficit caloric este pur și simplu un deficit de energie – consumați mai puține calorii decât folosiți – astfel încât organismul dumneavoastră arde grăsimea stocată (excesul de greutate) drept combustibil.

Puteți crea un deficit caloric mâncând mai puțin decât are nevoie corpul dumneavoastră. De asemenea, puteți arde calorii suplimentare prin creșterea activității fizice. Combinarea celor două (o dietă echilibrată și exerciții fizice) este o strategie sănătoasă pentru a pierde în greutate.

Imperial
Metric
Informații de bază
Nivel de activitate