21.5 C
București
duminică, octombrie 2, 2022

Calorii Suplimente CLA 1250 MRM

Trebuie să citești asta...

Organics Food
Organics Foodhttps://organicsfood.ro
Corpul tău este un templu, doar dacă îl tratezi ca atare. Mănâncă sănătos, gândește sănătos, trăiește mult și intens! Optând pentru o alimentație sănătoasă, îi asiguri organismului tău combustibilul și catalizatorii de care are nevoie pentru o viață plină de energie și bucurie.

Valori nutriționale și proprietăți pentru Suplimente CLA 1250 MRM

Calorii Suplimente CLA 1250 MRM, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Suplimente CLA 1250 MRM. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Produsul Suplimente CLA 1250 MRM conține 1000 de calorii care pot fi arse de 250 minute de mers pe jos, 83 minute de alergare (jogging), 111 minute de ciclism, 111 minute de înot, 333 minute de yoga, 333 minute de cumpărături sau 250 minute de curățenie in casă. *Pentru mai multe activități, consultați tabelul de mai jos!

Consumul a 100 de grame din produsul Suplimente CLA 1250 MRM reprezinta 50% aport caloric din cantitatea zilnica estimata pentru un adult (2000 calorii). Produsul Suplimente CLA 1250 MRM contine 1000 kilocalorii sau o valoare energetica de 4184 kj. Este un aliment din categoria Suplimente

Informații nutriționale

Produsul Suplimente CLA 1250 MRM conține 100 grame de grăsimi, din care saturate 0 grame, 0 grame de carbohidrați, din care zaharuri 0 grame, 0 grame de proteine și 0 mg de sodiu. Densitate calorică: Foarte mare (10kCal/g)

1000

Valori medii nutriționale pentru 100 grame de produs

CITEȘTE ȘI:
Calorii Sos de rosii si anghinare Delhaize
Numar caloriiCalorii100050% DZR
GrasimiGrăsimi100 g100% DZR
Grasimi saturatedin care Saturate0 g
Numar carbohidratiCarbohidrați0 g0% DZR
Zahardin care: Zahar0 g
ProteineProteine0 g0% DZR
SareSare0 mg0% DZR
*DZR – doza zilnică recomandată conform USDA

În cât timp arzi 1000 de calorii?

Mers pe jos Mers pe jos 250 minute
Alergare Alergare (moderat) 83 minute
Bicicleta Bicicletă (moderat) 111 minute
Inot Înot (freestyle) 111 minute
Gimnastica Gimnastică 200 minute
Basket Baschet 143 minute
Fotbal Fotbal 125 minute
Tenis Tenis 125 minute
Yoga Yoga 333 minute
Cumparaturi Cumpărături 333 minute
Curatenie Curățenie 250 minute
*Acest tabel este o estimare pentru o persoana cu greutatea de 65 kilograme si este destinat doar în scop informativ.

Total calorii arse = Durata (în minute) x (MET x 3.5 x greutate în kg)/200

Calculatoarele au încorporată o activitate MET (metabolic equivalent for task). Acest număr estimează câtă energie folosește organismul în timpul unei anumite activități. Acesta variază în funcție de activitate și este standardizat astfel încât să poată fi utilizat în mod generalizat pentru diferite persoane și pentru a fi mai ușor de comparat diferite activități între ele.

Țineți cont de faptul că aceasta este o estimare generală și nu poate fi perfectă. Singura modalitate de a obține un număr cu adevărat precis este să mergeți la un laborator și să vă conectați la aparate care măsoară totul, de la VO2 max (absorbția maximă de oxigen) până la ritmul cardiac maxim.

Ce sunt caloriile? [Video]

Auzim tot timpul despre calorii: Câte calorii conține prăjitura asta? Câte calorii sunt arse făcând 100 de salturi, alergând pe distanțe lungi sau făcând agitație? Dar ce este o calorie, de fapt? Și de câte dintre ele avem nevoie de fapt? Emma Bryce explică modul în care câțiva factori diferiți ar trebui să intre în determinarea cantității recomandate pentru fiecare persoană.

CITEȘTE ȘI:
Calorii Whey Gold Standard Ciocolata Optimum Nutrition

Calculează-ți aportul zilnic de calorii

Dacă obiectivul dvs. este pierderea în greutate, luați în considerare un deficit caloric față de aportul caloric zilnic recomandat pentru menținere.. Un deficit caloric este pur și simplu un deficit de energie – consumați mai puține calorii decât folosiți – astfel încât organismul dumneavoastră arde grăsimea stocată (excesul de greutate) drept combustibil.

Puteți crea un deficit caloric mâncând mai puțin decât are nevoie corpul dumneavoastră. De asemenea, puteți arde calorii suplimentare prin creșterea activității fizice. Combinarea celor două (o dietă echilibrată și exerciții fizice) este o strategie sănătoasă pentru a pierde în greutate.

Imperial
Metric
Informații de bază
Nivel de activitate
Rezultatele dvs:
Aportul caloric țintă pe zi:
0
- Advertisement -

Ultimele rețete