Calorii corn flakes fulgi de porumb clasic rommac

Calorii Tarralli Coop

Valori nutriționale și proprietăți pentru Tarralli Coop

Calorii Tarralli Coop, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Tarralli Coop. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Produsul Tarralli Coop conține 459 de calorii care pot fi arse de 115 minute de mers pe jos, 38 minute de alergare (jogging), 51 minute de ciclism, 51 minute de înot, 153 minute de yoga, 153 minute de cumpărături sau 115 minute de curățenie in casă. *Pentru mai multe activități, consultați tabelul de mai jos!

Consumul a 100 de grame din produsul Tarralli Coop reprezinta 23% aport caloric din cantitatea zilnica estimata pentru un adult (2000 calorii). Produsul Tarralli Coop contine 459 kilocalorii sau o valoare energetica de 1920 kj. Este un aliment din categoria Snacks-uri

Informații nutriționale

Produsul Tarralli Coop conține 17 grame de grăsimi, din care saturate 3 grame, 64 grame de carbohidrați, din care zaharuri 2 grame, 10 grame de proteine și 2700 mg de sodiu. Densitate calorică: Foarte mare (4.59kCal/g)

459

Valori medii nutriționale pentru 100 grame de produs

Numar caloriiCalorii45923% DZR
GrasimiGrăsimi17 g34% DZR
Grasimi saturatedin care Saturate3 g
Numar carbohidratiCarbohidrați64 g57% DZR
Zahardin care: Zahar2 g
ProteineProteine10 g9% DZR
SareSare2700 mg117% DZR
*DZR – doza zilnică recomandată conform USDA

În cât timp arzi 459 de calorii?

Mers pe josMers pe jos115 minute
AlergareAlergare (moderat)38 minute
BicicletaBicicletă (moderat)51 minute
InotÎnot (freestyle)51 minute
GimnasticaGimnastică92 minute
BasketBaschet66 minute
FotbalFotbal57 minute
TenisTenis57 minute
YogaYoga153 minute
CumparaturiCumpărături153 minute
CuratenieCurățenie115 minute
*Acest tabel este o estimare pentru o persoana cu greutatea de 65 kilograme si este destinat doar în scop informativ.

Total calorii arse = Durata (în minute) x (MET x 3.5 x greutate în kg)/200

CITEȘTE ȘI:
Calorii Caltabosi Facos

Calculatoarele au încorporată o activitate MET (metabolic equivalent for task). Acest număr estimează câtă energie folosește organismul în timpul unei anumite activități. Acesta variază în funcție de activitate și este standardizat astfel încât să poată fi utilizat în mod generalizat pentru diferite persoane și pentru a fi mai ușor de comparat diferite activități între ele.

Țineți cont de faptul că aceasta este o estimare generală și nu poate fi perfectă. Singura modalitate de a obține un număr cu adevărat precis este să mergeți la un laborator și să vă conectați la aparate care măsoară totul, de la VO2 max (absorbția maximă de oxigen) până la ritmul cardiac maxim.

Ce sunt caloriile? [Video]

Auzim tot timpul despre calorii: Câte calorii conține prăjitura asta? Câte calorii sunt arse făcând 100 de salturi, alergând pe distanțe lungi sau făcând agitație? Dar ce este o calorie, de fapt? Și de câte dintre ele avem nevoie de fapt? Emma Bryce explică modul în care câțiva factori diferiți ar trebui să intre în determinarea cantității recomandate pentru fiecare persoană.

Calculează-ți aportul zilnic de calorii

Dacă obiectivul dvs. este pierderea în greutate, luați în considerare un deficit caloric față de aportul caloric zilnic recomandat pentru menținere.. Un deficit caloric este pur și simplu un deficit de energie – consumați mai puține calorii decât folosiți – astfel încât organismul dumneavoastră arde grăsimea stocată (excesul de greutate) drept combustibil.

CITEȘTE ȘI:
Calorii Baton Isostar Endurance+ cu cereale și fructe

Puteți crea un deficit caloric mâncând mai puțin decât are nevoie corpul dumneavoastră. De asemenea, puteți arde calorii suplimentare prin creșterea activității fizice. Combinarea celor două (o dietă echilibrată și exerciții fizice) este o strategie sănătoasă pentru a pierde în greutate.

Imperial
Metric
Informații de bază
ani
kg
cm
Nivel de activitate
Rezultatele dvs:
Aportul caloric țintă pe zi:
0

👇Citește și aceste articole:

  Calorii tarralli coop

  Articolele din acest site au rol informativ. Administratorii site-ului nu sunt responsabili pentru încercarea de a aplica o rețetă, un sfat sau o dietă și nici nu garantează că informațiile furnizate vă vor ajuta sau nu vă vor dăuna personal. Fiți prudenți și consultați întotdeauna un medic sau un nutriționist!

  Vă mulțumim că ați citit! Dacă acest articol vi se pare util și interesant, vă rugăm să îl distribuiți pe rețelele de socializare pentru a fi citit și de alții. În acest fel ne ajutați și ne motivați să scriem mai multe articole interesante.

  Calorii Pre workout booster Women’s Best
  Calorii Baton proteic Cranberry Cassis Layenberger
  Închide Coșul Meu
  Închide Wishlist
  Închide
  Închide
  Categorii