3.9 C
București
marți, decembrie 6, 2022

Calorii Toblerone fruit & nut

Trebuie să citești asta...

Valori nutriționale și proprietăți pentru Toblerone fruit & nut

Calorii Toblerone fruit & nut, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Toblerone fruit & nut. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Produsul Toblerone fruit & nut conține 500 de calorii care pot fi arse de 125 minute de mers pe jos, 42 minute de alergare (jogging), 56 minute de ciclism, 56 minute de înot, 167 minute de yoga, 167 minute de cumpărături sau 125 minute de curățenie in casă. *Pentru mai multe activități, consultați tabelul de mai jos!

Consumul a 100 de grame din produsul Toblerone fruit & nut reprezinta 25% aport caloric din cantitatea zilnica estimata pentru un adult (2000 calorii). Produsul Toblerone fruit & nut contine 500 kilocalorii sau o valoare energetica de 2092 kj. Este un aliment din categoria Dulciuri

Informații nutriționale

Produsul Toblerone fruit & nut conține 25 grame de grăsimi, din care saturate 15 grame, 62 grame de carbohidrați, din care zaharuri 61 grame, 5 grame de proteine și 120 mg de sodiu. Densitate calorică: Foarte mare (5kCal/g)

500

Valori medii nutriționale pentru 100 grame de produs

CITEȘTE ȘI:
Calorii Inghetata Snickers
Numar caloriiCalorii50025% DZR
GrasimiGrăsimi25 g46% DZR
Grasimi saturatedin care Saturate15 g
Numar carbohidratiCarbohidrați62 g50% DZR
Zahardin care: Zahar61 g
ProteineProteine5 g4% DZR
SareSare120 mg5% DZR
*DZR – doza zilnică recomandată conform USDA

În cât timp arzi 500 de calorii?

Mers pe jos Mers pe jos 125 minute
Alergare Alergare (moderat) 42 minute
Bicicleta Bicicletă (moderat) 56 minute
Inot Înot (freestyle) 56 minute
Gimnastica Gimnastică 100 minute
Basket Baschet 71 minute
Fotbal Fotbal 62 minute
Tenis Tenis 62 minute
Yoga Yoga 167 minute
Cumparaturi Cumpărături 167 minute
Curatenie Curățenie 125 minute
*Acest tabel este o estimare pentru o persoana cu greutatea de 65 kilograme si este destinat doar în scop informativ.

Total calorii arse = Durata (în minute) x (MET x 3.5 x greutate în kg)/200

Calculatoarele au încorporată o activitate MET (metabolic equivalent for task). Acest număr estimează câtă energie folosește organismul în timpul unei anumite activități. Acesta variază în funcție de activitate și este standardizat astfel încât să poată fi utilizat în mod generalizat pentru diferite persoane și pentru a fi mai ușor de comparat diferite activități între ele.

Țineți cont de faptul că aceasta este o estimare generală și nu poate fi perfectă. Singura modalitate de a obține un număr cu adevărat precis este să mergeți la un laborator și să vă conectați la aparate care măsoară totul, de la VO2 max (absorbția maximă de oxigen) până la ritmul cardiac maxim.

Ce sunt caloriile? [Video]

Auzim tot timpul despre calorii: Câte calorii conține prăjitura asta? Câte calorii sunt arse făcând 100 de salturi, alergând pe distanțe lungi sau făcând agitație? Dar ce este o calorie, de fapt? Și de câte dintre ele avem nevoie de fapt? Emma Bryce explică modul în care câțiva factori diferiți ar trebui să intre în determinarea cantității recomandate pentru fiecare persoană.

CITEȘTE ȘI:
Calorii Gnocchi with spinach & basil My Street Food

Calculează-ți aportul zilnic de calorii

Dacă obiectivul dvs. este pierderea în greutate, luați în considerare un deficit caloric față de aportul caloric zilnic recomandat pentru menținere.. Un deficit caloric este pur și simplu un deficit de energie – consumați mai puține calorii decât folosiți – astfel încât organismul dumneavoastră arde grăsimea stocată (excesul de greutate) drept combustibil.

Puteți crea un deficit caloric mâncând mai puțin decât are nevoie corpul dumneavoastră. De asemenea, puteți arde calorii suplimentare prin creșterea activității fizice. Combinarea celor două (o dietă echilibrată și exerciții fizice) este o strategie sănătoasă pentru a pierde în greutate.

Imperial
Metric
Basic Information
Activity Level
Your results:
Target calorie intake per day:
0
- Advertisement -

Ultimele rețete