3.9 C
București
marți, decembrie 6, 2022

Calorii Ulei floarea soarelui Soreanca

Trebuie să citești asta...

Valori nutriționale și proprietăți pentru Ulei floarea soarelui Soreanca

Calorii Ulei floarea soarelui Soreanca, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Ulei floarea soarelui Soreanca. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Produsul Ulei floarea soarelui Soreanca conține 900 de calorii care pot fi arse de 225 minute de mers pe jos, 75 minute de alergare (jogging), 100 minute de ciclism, 100 minute de înot, 300 minute de yoga, 300 minute de cumpărături sau 225 minute de curățenie in casă. *Pentru mai multe activități, consultați tabelul de mai jos!

Consumul a 100 de grame din produsul Ulei floarea soarelui Soreanca reprezinta 45% aport caloric din cantitatea zilnica estimata pentru un adult (2000 calorii). Produsul Ulei floarea soarelui Soreanca contine 900 kilocalorii sau o valoare energetica de 3766 kj. Este un aliment din categoria Grasimi

Informații nutriționale

Produsul Ulei floarea soarelui Soreanca conține 100 grame de grăsimi, din care saturate 11 grame, 0 grame de carbohidrați, din care zaharuri 0 grame, 0 grame de proteine și 0 mg de sodiu. Densitate calorică: Foarte mare (9kCal/g)

900

Valori medii nutriționale pentru 100 grame de produs

CITEȘTE ȘI:
Calorii Unt sandwich
Numar caloriiCalorii90045% DZR
GrasimiGrăsimi100 g100% DZR
Grasimi saturatedin care Saturate11 g
Numar carbohidratiCarbohidrați0 g0% DZR
Zahardin care: Zahar0 g
ProteineProteine0 g0% DZR
SareSare0 mg0% DZR
*DZR – doza zilnică recomandată conform USDA

În cât timp arzi 900 de calorii?

Mers pe jos Mers pe jos 225 minute
Alergare Alergare (moderat) 75 minute
Bicicleta Bicicletă (moderat) 100 minute
Inot Înot (freestyle) 100 minute
Gimnastica Gimnastică 180 minute
Basket Baschet 129 minute
Fotbal Fotbal 112 minute
Tenis Tenis 112 minute
Yoga Yoga 300 minute
Cumparaturi Cumpărături 300 minute
Curatenie Curățenie 225 minute
*Acest tabel este o estimare pentru o persoana cu greutatea de 65 kilograme si este destinat doar în scop informativ.

Total calorii arse = Durata (în minute) x (MET x 3.5 x greutate în kg)/200

Calculatoarele au încorporată o activitate MET (metabolic equivalent for task). Acest număr estimează câtă energie folosește organismul în timpul unei anumite activități. Acesta variază în funcție de activitate și este standardizat astfel încât să poată fi utilizat în mod generalizat pentru diferite persoane și pentru a fi mai ușor de comparat diferite activități între ele.

Țineți cont de faptul că aceasta este o estimare generală și nu poate fi perfectă. Singura modalitate de a obține un număr cu adevărat precis este să mergeți la un laborator și să vă conectați la aparate care măsoară totul, de la VO2 max (absorbția maximă de oxigen) până la ritmul cardiac maxim.

Ce sunt caloriile? [Video]

Auzim tot timpul despre calorii: Câte calorii conține prăjitura asta? Câte calorii sunt arse făcând 100 de salturi, alergând pe distanțe lungi sau făcând agitație? Dar ce este o calorie, de fapt? Și de câte dintre ele avem nevoie de fapt? Emma Bryce explică modul în care câțiva factori diferiți ar trebui să intre în determinarea cantității recomandate pentru fiecare persoană.

CITEȘTE ȘI:
Calorii Masline negre cu samburi Baresa

Calculează-ți aportul zilnic de calorii

Dacă obiectivul dvs. este pierderea în greutate, luați în considerare un deficit caloric față de aportul caloric zilnic recomandat pentru menținere.. Un deficit caloric este pur și simplu un deficit de energie – consumați mai puține calorii decât folosiți – astfel încât organismul dumneavoastră arde grăsimea stocată (excesul de greutate) drept combustibil.

Puteți crea un deficit caloric mâncând mai puțin decât are nevoie corpul dumneavoastră. De asemenea, puteți arde calorii suplimentare prin creșterea activității fizice. Combinarea celor două (o dietă echilibrată și exerciții fizice) este o strategie sănătoasă pentru a pierde în greutate.

Imperial
Metric
Basic Information
Activity Level
Your results:
Target calorie intake per day:
0
- Advertisement -

Ultimele rețete