Cofeina + Taurina supliment 60 capsule BioTech USA

38.15 lei

Brand: BioTech USA

BioTech USA Cofeină + Taurină este un supliment alimentar de înaltă calitate, conceput pentru a îmbunătăți concentrarea și performanța fizică. Conține 70,7% taurină și 9,4% cofeină, fiind ideal pentru sportivi și persoanele active fizic.

Cumperi mai mult, plătești mai puțin!

Cantitate Pret % Discount
1 - 3 38.15 lei -
4+ 37.39 lei 2%

În stoc - Livrare rapidă

+
Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de + 199.00 lei
 •  Precauții

  Citiți întotdeauna cu atenție descrierea produsului!

  Citiți întotdeauna cu atenție descrierea produsului, eticheta și ambalajul înainte de utilizare! Toate informațiile de pe acest site sunt publicate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul sau prescripția unui medic sau a altui personal medical calificat.

  Nu trebuie să folosiți informațiile din acest site pentru a diagnostica sau trata!

  Nu trebuie să folosiți informațiile din acest site pentru a diagnostica sau trata orice problemă de sănătate sau boală, sau pentru a înlocui un medicament sau un tratament prescris de personalul medical autorizat. Efectul produselor variază de la o persoană la alta, în funcție de stilul de viață, metabolism, vârstă, starea de sănătate etc. Dacă aveți sau credeți că aveți o afecțiune medicală sau suferiți de orice boală, adresați-vă de urgență medicului dumneavoastră.

  Mențineți un stil de viață armonios!

  Eforturile dvs. de a vă menține sănătatea pot fi ușor răsplătite cu un stil de viață armonios. În acest sens, se recomandă o dietă echilibrată, cu multe fructe și legume proaspete și apă în cantitate suficientă. Gândurile pozitive ajută întotdeauna la regenerarea și întărirea organismului și la redobândirea tonusului psihic, în timp ce o atitudine negativă își pune amprenta asupra sănătății. Încercați să duceți un stil de viață pozitiv, activ, cu o dietă adecvată și veți atrage cu siguranță o sănătate optimă.

 •  Livrare & Retur

  Livrare

  Livrăm în toate județele din Romania. Toate comenzile sunt expediate cu un număr de urmărire. Transport gratuit pentru comenzi de peste 199 de RON. În timpul perioadelor de Black Friday și promoții, timpul de livrare poate fi mai lung decât în mod normal.

  Retur

  ORGANICS HGM SRL va ofera posibilitatea de a returna produsele in termen de 30 de zile calendaristice, dupa o anuntare in prealabil la adresa de email: contact@organicsfood.ro sau la numarul de telefon: +40 725 658 919.  
  Produsele pentru care nu se acceptă returul sunt:
  • Produse desigiliate.
  • Produsele alimentare care se deteriorează ușor, au termen de valabilitate scurt și sunt sensibile la temperatură, diferențe de umiditate, etc (de exemplu, lăptișorul de matcă) pentru care nu putem garanta depozitarea corectă din momentul în care s-a desfăcut coletul, până la termenul de retur.

  Ajutor

  Dați-ne un semn dacă aveți orice alte întrebări și/sau nelămuriri. Email: contact@organicsfood.ro Telefon: +40 725 658 919
  ... persoane se uită la asta chiar acum

  Share
Cumpără în SiguranțăCumpără în Siguranță

BioTech USA Cofeină + Taurină este un produs de calitate superioară, care reprezintă o sursă excelentă de cofeină și taurină, special conceput pentru persoanele foarte active, atât profesioniste cât și amatori. Cofeina este o substanță naturală găsită în boabele de cafea, ceai, cacao, guarana și yerba mate. Datorită proprietăților sale, este cunoscută și utilizată de mult timp pentru a îmbunătăți concentrarea și atenția. Este recomandată în special persoanelor foarte active fizic, sportivilor și amatorilor.

Conform unui studiu realizat de Waldron M, Patterson SD, Tallent J, Jeffries O, publicat în Sports Med în mai 2018, administrarea orală de taurină și perioada de suplimentare pot îmbunătăți performanța la exercițiile de rezistență la oameni. Taurina constituie 70,7% din capsulă, în timp ce cofeina reprezintă 9,4%. Capsula conține și maltodextrină, utilizată ca agent de umplere.

Caracteristici BioTech USA Cofeină + Taurină

 • sursă de înaltă calitate de cofeină și taurină
 • cofeina reduce gradul de senzație de efort în timpul exercițiului
 • cofeina crește capacitatea de a acorda atenție și vigilență
 • cofeina crește performanța fizică
 • taurina contribuie la creșterea rezistenței fizice umane
 • suplimentarea cu taurină are un efect pozitiv asupra menținerii funcției vaselor de sânge
 • un produs conceput special pentru persoanele active fizic

Utilizare: Porția recomandată pentru consum în timpul zilei necesară pentru a obține un efect benefic: Luați 1 capsulă pe zi cu apă. (produsul contine 60 de portii)

Contraindicatii

Produsul nu poate fi folosit ca înlocuitor pentru o dietă variată. O alimentație echilibrată și un stil de viață sănătos stau la baza unei bune funcționări a organismului. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Dacă luați medicamente sau alte suplimente alimentare, consultați-vă medicul .

Depozitare : Depozitați la temperatura camerei. Protejați împotriva umezelii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. A se proteja de lumina directă a soarelui

INGREDIENTE

Componentă În doză zilnică (1 capsulă) %RWS
taurină 600 mg
Cofeină 80 mg
Ingrediente: Taurină 70,7%, înveliș al capsulei [gelatina, agent de glazurare (șelac), colorant (oxizi și hidroxizi de fier), regulator de aciditate (hidroxid de amoniu), regulator de aciditate (hidroxid de potasiu)], cafeină 9,4%, agent de încărcare (maltodextrină). Produs într-o instalație care procesează alergeni:  lapte, ou, gluten, soia, crustacee, dioxid de sulf  și  nuci.
Greutate 50 g
Tip produs

SKU: 5999076234196 Categorie :
Închide Coșul Meu
Închide Wishlist
Închide
Închide
Categorii