AcasăCopii si bebelușiActivități si jocuri pentru copii

Activități si jocuri pentru copii

Top 10 articole de luat la plajă pentru copii mici și bebeluși

Excursiile pe plajă cu un copil micuț sunt un pic mai complicate, dar pot crea, de asemenea, unele dintre cele mai frumoase amintiri de familie. Iată ce ar trebui să luați cu voi!

10 greșeli când plimbi bebelușul cu căruciorul vara pe care să le evitați

Atunci când se iau măsurile de precauție potrivite, bebelușii pot avea un timp sigur și plăcut în cărucior în timpul verii.

Cum să împiedici bebelușii să mănânce nisip pe plajă

Mergând la plajă, bebelușii pot pune nisip în gură. Și, deși probabil că nu le va face rău, există modalități de a împiedica acest lucru.

Cum poți să înveți copilul mic să ceară ajutor fără să spună „ajutor”

Copiii mici pot fi foarte amuzanți, dar pot fi, de asemenea, o pacoste. Copiii mici sunt plini de emoții și nu știu întotdeauna cum să le exprime cel mai bine. Acest lucru înseamnă că sunt predispuși la izbucniri și accese de furie. O parte din problema pe care o au cu exprimarea emoțiilor este că nu știu încă să comunice prin cuvinte. Copiii mici învață încă să comunice și este...

De ce „Ai grijă” nu funcționează cu copiii mici (fraze de folosit în schimb)

Cu două piciorușe mici bine înfipte pe platforma metalică de deasupra, privești cum mâinile mici și hotărâte se întind spre acea bară de maimuță care este tocmai la îndemână. Nu va reuși, vă gândiți, scenariul jucându-se rapid în capul dvs. Va cădea. Va plânge. Va începe vânătoarea pentru un plasture. Și înainte de a putea termina povestea ipotetică, avertismentul prea familiar de trei silabe explodează de pe buzele tale:...

Cum încurajezi copilul să se joace singur

Cum incurajezi copilul sa se joace singur. Cand copiii sunt mici, le place sa se joace singuri. Incurajati-i sa fie independenti si lasati-i sa exploreze lumea din jurul lor.
- Advertisement -Prichindel. Ro
- Advertisement -Vegis. Ro
- Advertisement -

Rețete de încercat

- Advertisement -Daciaplant. Ro