6 C
București
duminică, noiembrie 27, 2022
- Advertisement -

CATEGORIE

Activități si jocuri pentru copii

Stabilirea obiectivelor pentru elevi, copii și tineri

Vă amintiți când ați învățat cum să vă stabiliți obiective? Dacă aveți probleme în a răspunde la această întrebare, nu sunteți singuri! Cei mai...

Conflictele dintre copii și părinții lor: cauze si modalități de aplanare

Conflictele dintre copii și părinții lor pot fi o sursă de tulburare. Dacă vă aflați în această situație, există mai multe modalități de a rezolva conflictul. Iată câteva cauze și modalități de a rezolva conflictele care apar între copii și părinții lor.

Cum să îți ajuți copilul să se adapteze la școală: 7 sfaturi de specialitate

Cum să îți ajuți copilul să se adapteze la școală: 7 sfaturi de specialitate. Pentru copii și părinți: sfaturi pentru a-i ajuta să se obișnuiască mai repede cu rutina școlară.

Dezvoltarea bebelușului până la un an: ce trebuie să știe părinții?

Aflați despre dezvoltarea bebelușului dumneavoastră din momentul conceperii până la 12 luni. Acest articol include etapele de dezvoltare de la concepție până la vârsta de un an. Conține informații foarte importante pe care părinții trebuie să le cunoască.

Care este modul corect de a vă învăța copilul să citească?

A învăța copiii să citească este o sarcină dificilă. Există unele instrumente disponibile pentru a ușura acest lucru. Aflați ce trebuie să faceți și ce nu trebuie să faceți atunci când învățați un copil să citească.

7 greșeli pe care le fac părinții in primul an de școală

Cum să nu uiți ce este important în timp ce îți faci griji pentru caiete și rechizite: 7 strategii importante pentru primul an de școală.

Beneficiile artelor marțiale pentru copii

Artele marțiale pot fi folosite ca mijloc de facilitare a interacțiunii sociale și a valorilor precum respectul, solidaritatea și responsabilitatea, precum și pentru a...

Învățarea unui copil să numere: 7 modalități eficiente

Mulți copii ajung în clasa întâi știind deja cum să numere. Părinții sunt îngrijorați de faptul că copilul lor nu va fi pe banca...

Top 10 articole de luat la plajă pentru copii mici și bebeluși

Excursiile pe plajă cu un copil micuț sunt un pic mai complicate, dar pot crea, de asemenea, unele dintre cele mai frumoase amintiri de familie. Iată ce ar trebui să luați cu voi!

10 greșeli când plimbi bebelușul cu căruciorul vara pe care să le evitați

Atunci când se iau măsurile de precauție potrivite, bebelușii pot avea un timp sigur și plăcut în cărucior în timpul verii.

Ultimele noutăți

- Advertisement -