Crema proteica cu cacao Probios 200g

43.81 lei

Crema proteică cu cacao Probios este fără gluten, fără lapte și fără lactoză, nu conține nuci. Este fabricată pe bază de alune, pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsime și proteine din mazăre. Nu conține agenți de îngroșare sau arome. Crema proteică cu cacao Probios 200g este ideală pentru a o întinde pe biscuiții din faină integrală, pentru a îmbogăți clătitele sau pentru a o adăuga în iaurt pentru un mic dejun gustos și energic.

Beneficii cheie:

  • conținut scăzut de grăsime
  • conținut bogat de proteine din mazare
  • fără adaos de zahăr

Fara gluten fara lactoza produs organic Bogat in proteine

Produs BIO organic Bioagricert, Certificat: IT-BIO-006

steag italia Fabricat în Italia

SKU: 8018699024728
SKU: 8018699024728

43.81 lei

În stoc

Crema proteica cu cacao Probios 200g

Crema proteica cu cacao Probios este o cremă de cacao bio dulce cu un conținut ridicat de proteine. Și fără adaos de zahăr (conține zahăr în mod natural). Dulceața să naturală provine din eritritol organic, o substanță extrasă din porumb printr-un proces de fermentare similar cu cel de coacere a fructelor.

Crema proteică cu cacao Probios este fără gluten, fără lapte și fără lactoză, nu conține nuci. Este fabricată pe bază de alune, pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsime și proteine din mazăre. Nu conține agenți de îngroșare sau arome.

Crema proteică cu cacao Probios 200g este ideală pentru a o întinde pe biscuiții din faină integrală, pentru a îmbogăți clătitele sau pentru a o adăuga în iaurt pentru un mic dejun gustos și energic.

Această cremă tartinabilă face parte din linia BioChampion Probios: gama de produse organice fabricate în Italia și destinate iubitorilor unui stil de viață dinamic, dar 100% natural. Descoperiți și celelalte două produse proteice tartinabile BioChampion: Protein+ Peanut Butter Creamy și 100% Peanuts Butter Crunchy.

Ingrediente crema proteică cu cacao Probios:

Ulei de floarea soarelui, Proteină de mazăre 20%, Arahide 17%, îndulcitor: Eritritol, Cacao degresata pulbere 10%, Inulină, Unt de cacao, Emulsifiant: Lecitina de floarea soarelui.

Ingrediente provenit din Agricultură Ecologică

Conține zahărul prezent în mod natural în ingrediente

Poate conține urme de susan

Cum se consumă Crema proteică cu cacao Probios:

Ideală pentru a fi tartinata pe biscuiți integrali, sau clătite sau pentru a se adaugă la iaurt pentru un mic dejun cu gust și energie.

Condiții de păstrare:

A se păstra într-un loc uscat ferit de căldură și lumina. Odată deschis trebuie consumat în 3 luni. Aspectul uleiului la suprafață este un fenomen natural, va recomandăm să amestecați înainte de utilizare. Consumul excesiv poate duce la efect laxativ

Țară de origine: Agricultură UE/non UE

Fabricat: Italia

Certificator: Bioagricert, Certificat: IT-BIO-007

Specificații: Crema proteica cu cacao Probios 200g

Ingredient principal

Tip produs

Recenzii

0.0 din 5
0
0
0
0
0
Scrie o recenzie

Încă nu există recenzii.

Fii primul care scrie o recenzie despre “Crema proteica cu cacao Probios 200g”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Crema proteica cu cacao Probios 200g
Crema proteica cu cacao Probios 200g

43.81 lei

Organics Food
Logo
Resetare parolă
Coș de cumpărături