Misiunea Organics Food este de a ajuta oamenii în menținerea unui stil de viață sănătos prin oferirea de produse BIO , naturale și suplimente nutritive livrate rapid atât în România, cât și în Uniunea Europeană.

Venim in intampinarea ajutarii clientilor prin educarea și informarea cu privire la ultimele articole scrise de specialisti în domeniu sănătății, susținem o alimentație sustenabilă și etică, atât față de oameni, cât și față de mediu și animale.

Este datoria și obligația noastră să ne asigurăm că primiți informații bazate pe știință, însoțite de acțiuni clare, practice și adaptate la cerințele dumneavoastră specifice.

Ce putem face pentru dumneavoastră?

Ne concentrăm întotdeauna pe produse de înaltă calitate, obținute în mod durabil de la producători care practică comerțul echitabil. Cercetăm, și revizuim fiecare produs nou pe care îl introducem pe piață, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cercetarea ingredientelor.

Colaboratorii noștri sunt experți bine-cunoscuți în diverse domenii, de la dieteticieni la antrenori personali și până la medici. Acești specialiști eminenți au fost aleși cu grijă pentru amploarea cunoștințelor și experiența lor practică, precum și pentru capacitatea lor de a transmite materiale dificile într-un mod direct, util și imparțial.

Ne-am angajat din nou să ajutăm persoane de diferite rase, identități de gen, orientări sexuale, vârste, religii, culturi, geografii, tipuri de corp, abilități și experiențe în navigarea în sănătatea și bunăstarea lor. Ne-am angajat să colaborăm cu scriitori in domeniul sănătății, experți, ilustratori și fotografi pentru a dezvolta, edita și îmbunătăți conținutul nostru – nu doar pe subiecte izolate legate de rasă, ci în întreaga acoperire a mărcilor noastre.

Toate materialele pe care le citiți sunt gestionate de către echipa noastră editorială cu o mare experiență. Fiecare articol este scris de o echipă formată din mai multe persoane care se străduiesc să se asigure că este responsabil, precis, inteligibil, util, demn de încredere, complet, actual și incluziv.

Organicsfood.ro are un consiliu de examinare, care este compus din profesioniști, ce verifică materialele care conțin informații medicale sau afirmații privind sănătatea. Aceștia muncesc din greu pentru a oferi criticile necesare pentru a asigura acuratețea și actualitatea materialelor noastre.

Conținutul este evaluat de un recenzent al cărui domeniu de expertiză corespunde subiectului conținutului. Un recenzent verifică dacă un element de conținut – fie că este vorba de un articol, o imagine, un videoclip, un instrument sau altă resursă – este cuprinzător și include fapte și recomandări care reflectă cele mai recente cercetări bazate pe dovezi și informații de sănătate.

În cazul în care se propun modificări, acestea sunt trimise direct redacției noastre și sunt analizate și implementate cu promptitudine. Doar atunci când un revizor a aprobat un material este marcat în mod oficial ca atare în titlul articolului.

Personalul nostru de verificatori de informații, instruiți și experimentați, joacă un rol vital în asigurarea integrității materialelor noastre. Afirmațiile, declarațiile și recomandările medicale sunt examinate cu atenție de către verificatorii de informații, pentru acuratețe și actualitate. Ne bazăm numai pe surse originale care sunt actuale și de încredere, cum ar fi publicațiile medicale evaluate de colegi, agențiile guvernamentale, instituțiile academice și grupurile de susținere. Fiecare articol include o listă de surse atât în interiorul articolului, cât și la sfârșit.

Noutăți

Oamenii apelează mai mult ca niciodată la internet pentru a afla știri. Este de datoria noastră să garantăm că toate articolele de știri publicate pe Organicsfood.ro respectă cele mai înalte standarde de claritate, adevăr, seriozitate și încredere.

Ne bazăm pe surse primare, pe feedback de la experți medicali certificați și pe un personal dedicat de scriitori de știri și verificatori de informații atenți pentru a vă oferi cele mai recente informații din lumea fitness-ului și a nutriției. De la cercetări revoluționare până la cele mai actuale recomandări, organicsfood.ro oferă context și informații pentru a vă menține pe dumneavoastră și familia dumneavoastră informați.

Bibliografie, surse și citări

Verificăm afirmațiile, mențiunile și recomandările medicale în raport cu cele mai recente surse originale, care includ publicații medicale recenzate de colegi, agenții guvernamentale, instituții academice și grupuri de susținere. Fiecare articol include o listă de surse atât în interiorul articolului, cât și la sfârșit.

(Deși echipa Organics Food preferă cercetările pe oameni și terapiile consacrate, cercetările relevante pe animale și tratamentele experimentale/alternative pot fi publicate dacă acestea sunt singurele resurse disponibile pentru aprofundarea cunoștințelor despre un subiect).

Actualizarea informațiilor

Vremurile se schimbă și, odată cu ele, și informațiile. Personalul nostru editorial, cu ajutorul experților în domeniu și al Comitetului de examinare, efectuează evaluări periodice ale conținutului la fiecare câteva luni pentru a se asigura că toate materialele sunt actuale și reprezentative pentru cele mai recente cercetări, recomandări și date.

Consiliul nostru de analiză reexaminează, editează și recertifică materialul, după caz. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă întâlniți discrepanțe sau informații învechite.

Ne face plăcere să facem parte din mișcarea care redefinește ceea ce înseamnă să fii în formă și includem această filozofie în toate materialele noastre. Informațiile, îndrumările și însuși limbajul pe care îl folosim au un singur scop: să vă ajute să învățați cum să duceți o viață mai fericită, mai sănătoasă, lipsită de modele culturii dietelor și de tendințele fobiei față de greutate. Și facem acest lucru prin oferirea unui loc care trece peste complexitatea, incertitudinea și așteptările nerezonabile pe care le perpetuează mass-media de astăzi.

Credem că este esențial să vă simțiți susținuți pe tot parcursul călătoriei dvs. de sănătate și ne luăm această datorie foarte în serios. Pentru a înțelege mai multe despre valorile noastre fundamentale, vă rugăm să le citiți.

Program Relații Clienti
Luni:12-6PM
Marți:12-6PM
Miercuri:12-6PM
Joi:12-6PM
Vineri:12-6PM
Sâmbătă:12-6PM
Duminică:Închis
Cariere

Dacă sunteți interesat de oportunitățile de angajare la Organics Food, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail: contact@organicsfood.ro

Închide Coșul Meu
Închide Wishlist
Închide
Închide
Categorii