AcasăFitnessSănătate și siguranță

Sănătate și siguranță

Indicele de masă corporală (IMC): ce este și cum se măsoară

Indicele de masă corporală este o valoare numerică calculată din greutatea și înălțimea dvs., care ia în considerare ambii acești factori. Înțelegerea mai mult despre scară, calculul acesteia și ceea ce constituie un IMC sănătos vă va ajuta să luați pașii necesari pentru a trăi mai sănătos.

6 Cele mai șocante adevăruri despre industria fast-food

O industrie crudă, risipitoare și adesea înșelătoare.Modul în care este produsă, procesată și comercializată mâncarea de tip fa🛒st-food are efecte pe scară largă care, în timp, pot fi dăunătoare pentru mediu și pentru sănătatea noastră. Citiți mai departe pentru a afla cele mai șocante adevăruri despre industria fast-food. Probabil ați auzit despre unele dintre lucrurile (brutale) pe care lanțurile de fast-food le fac în culise. La urma urmei, situația McDonald's...

Ce este Nutri-score, noul sistem de etichetare a produselor alimentare

Nutri-Score - Un sistem simplu și științific de etichetare a valorii nutriționale pentru industria alimentară. În acest articol, vom vorbi despre trei lucruri importante despre Nutri-Score:

Cum se măsoară procentul de grăsime corporală?

Metode viabile pentru măsurare grăsimii corporaleExistă diverse metode disponibile pentru a măsura procentul de grăsime corporală, deși nu toate aceste metode sunt la fel de fiabile ca altele. Înțelegerea compoziției actuale a corpului dumneavoastră poate fi importantă atunci când vine vorba de a ști dacă trebuie sau nu să faceți schimbări în stilul de viață. Majoritatea metodelor de măsurare a grăsimii corporale pot fi, de fapt, ușor inexacte. Aceste instrumente...

Toxinele din îmbrăcăminte, ce spun cercetatorii

Toxinele se pot ascunde în hainele tale preferate, spune un nou studiu alarmantToxinele din imbracaminte, cum ar fi pesticidele, substanțele ignifuge și metalele toxice, se pot ascunde în hainele dumneavoastră și se pot acumula în corpul dumneavoastră fără a fi observate. Iată ce spun ultimele studii despre substanțele toxice din îmbrăcămintea noastră. Să vă faceți timp din programul dvs. încărcat pentru a vă hrăni mintea, corpul și sufletul este esențial...

Ce este metabolismul? Cum calculezi rata metabolică

Ce este metabolismul? Cum calculezi rata metabolica bazala. Aflati mai multe despre metabolism, inclusiv ce este, ce face si cum sa il calculati.

Menopauza simptome, semne și tratamente

Menopauza simptome, semne si tratamente. Ce este menopauza, care sunt simptomele si semnele ca intri la menopauza. Tratamente hormonale si naturiste.

Uleiul de cocos beneficii pentru păr si piele

Uleiul de cocos beneficii pentru păr si piele. Descoperă beneficiile uleiului de cocos ce este și cum te ajută. Află cum îl folosești pentru păr si ten.

Melatonina ce este și cum te ajută să dormi și să te simți bine

Melatonina Ce este, cum te ajută să dormi și să te simți bine. Află când trebuie luata melatonina și de cine. Beneficii pentru somn si contraindicații.

Probiotice: Iată ce TREBUIE să știți – 5 alimente cu efect probiotic

Probiotice: Iată ce TREBUIE să știți. Consumul de alimente probiotice vii are beneficii pentru sănătate. Iată o listă cu alimente probiotice super sănătoase.

Diferența dintre fructe si legume structura, aroma și valoare nutritivă

Care este diferența dintre fructe și legume? Diferențele subtile dintre fructe și leguminoase, precum și beneficiile pentru sănătate pentru ambele alimente.

Dureri musculare cauze si tratament

Dureri musculare cauze si tratament. Ce trebuie să faci dacă ai dureri musculare? Care sunt simptomele și cauzele lor și cum le poți trata cât mai repede posibil.

Durerea de burtă – 15 cauze posibile

Durerea de burtă cauze si simptome posibile. Care sunt afecțiunile sau tulburările care pot cauza durerile abdominale. Vezi cum se poate trata durerea de burtă.

7 alimente și băuturi utile când ești deshidratat

Alimente și băuturi utile când ești deshidratat. Deshidratarea este o urgență medicală și trebuie tratată. Vezi ce sa mănânci si ce sa bei când te deshidratezi.

Alergii alimentare – 8 Cele mai frecvente tipuri

Alergii alimentare. 8 Cele mai frecvente tipuri de alergii la copii si adulți. Vezi care sunt alergenii alimentari. Ce alimente pot provoca alergii alimentare.

Alimente organice, ce sunt și de ce să le consumi

Alimente organice, ce sunt, de ce sa le consumi. Afla diferenta dintre alimentele organice si cele conventionale. Vezi ce beneficii majore au pentru sanatate.

13 lucruri pentru o viață mai sănătoasă pe care poate nu le știai

V-ați dorit o viață mai sănătoasă, ați încercat un plan de alimentație sănătoasă sau o "dietă" în trecut și ați căzut din căruță, atunci nu sunteți singur. Citeste aici 13 lucruri despre alimentație si o viață mai sănătoasă pe care poate nu le știai O viața mai sănătoasă este o alegere, dar este și un obicei, iar obiceiurile au nevoie de timp pentru a se schimba. Nu este neapărat vorba...
- Advertisement -Prichindel. Ro
- Advertisement -Vegis. Ro
- Advertisement -

Rețete de încercat

- Advertisement -Daciaplant. Ro