6 C
București
duminică, noiembrie 27, 2022
- Advertisement -

CATEGORIE

Sănătate și siguranță

5 factori nocivi pentru sănătate când muncești la birou

Munca de la birou vine cu o serie de riscuri pentru sănătate, de la tunelul carpian la obezitate. Aflați mai multe despre pericolele pe care le presupune statul prea mult timp așezat și cum le puteți combate.

Indicele de masă corporală (IMC): ce este și cum se măsoară

Indicele de masă corporală este o valoare numerică calculată din greutatea și înălțimea dvs., care ia în considerare ambii acești factori. Înțelegerea mai mult despre scară, calculul acesteia și ceea ce constituie un IMC sănătos vă va ajuta să luați pașii necesari pentru a trăi mai sănătos.

6 Cele mai șocante adevăruri despre industria fast-food

O industrie crudă, risipitoare și adesea înșelătoare.Modul în care este produsă, procesată și comercializată mâncarea de tip fa?st-food are efecte pe scară largă care,...

Ce este Nutri-score, noul sistem de etichetare a produselor alimentare

Nutri-Score - Un sistem simplu și științific de etichetare a valorii nutriționale pentru industria alimentară. În acest articol, vom vorbi despre trei lucruri importante despre Nutri-Score:

Cum se măsoară procentul de grăsime corporală?

Metode viabile pentru măsurare grăsimii corporaleExistă diverse metode disponibile pentru a măsura procentul de grăsime corporală, deși nu toate aceste metode sunt la fel...

Toxinele din îmbrăcăminte, ce spun cercetatorii

Toxinele se pot ascunde în hainele tale preferate, spune un nou studiu alarmantToxinele din imbracaminte, cum ar fi pesticidele, substanțele ignifuge și metalele toxice,...

Ce este metabolismul? Cum calculezi rata metabolică

Ce este metabolismul? Cum calculezi rata metabolica bazala. Aflati mai multe despre metabolism, inclusiv ce este, ce face si cum sa il calculati.

Menopauza simptome, semne și tratamente

Menopauza simptome, semne si tratamente. Ce este menopauza, care sunt simptomele si semnele ca intri la menopauza. Tratamente hormonale si naturiste.

Uleiul de cocos beneficii pentru păr si piele

Uleiul de cocos beneficii pentru păr si piele. Descoperă beneficiile uleiului de cocos ce este și cum te ajută. Află cum îl folosești pentru păr si ten.

Melatonina ce este și cum te ajută să dormi și să te simți bine

Melatonina Ce este, cum te ajută să dormi și să te simți bine. Află când trebuie luata melatonina și de cine. Beneficii pentru somn si contraindicații.

Ultimele noutăți

- Advertisement -