0.6 C
București
joi, martie 30, 2023

7 Lucruri pe care nu ar trebui să le ai în bucătărie

Trebuie să citești asta...

Bucătăria este unul dintre cele mai importante locuri din casă, dar poate fi, de asemenea, unul dintre cele mai încâlcite. Pentru a face lucrurile mai simple și mai organizate, există anumite obiecte pe care nu ar trebui să le ai în bucătărie. Am întocmit o listă cu cele mai frecvente 7 lucruri pe care ar trebui să le eviți.

Aceste șapte obiecte inutile se găsesc în aproape fiecare bucătărie: ocupă spațiu și strică estetica încăperii. Înarmează-te cu un sac de gunoi și începe să te ordonezi!

Nu este nimic mai rău decât o bucătărie dezordonată și dezordonată. Iată lista noastră cu obiectele de bază de care trebuie să scapi mai întâi.

Pungile

Astăzi, probabil că doar o persoană leneșă nu știe despre situația ecologică proastă de pe planeta noastră, care a fost cauzată, printre altele, de pungile de unică folosință.

În loc să le cumpărați de fiecare dată când mergeți la casa de marcat, cumpărați sau confecționați-vă o pungă ecologică reutilizabilă. Duceți pungile din plasticla un punct de colectare special pentru reciclare.

7 lucruri pe care nu ar trebui să le ai în bucătărie
7 lucruri pe care nu ar trebui să le ai în bucătărie

Autocolante de reamintire

Biletele pe care ți le notezi pentru a cumpăra ouă sau pentru a nu uita de programarea la coafor îți pot face bucătăria să pară dezordonată în loc să o decorezi.

CITEȘTE ȘI:
Cum să alegi pește proaspăt în magazin

Utilizați organizatorul de pe smartphone: este mult mai practic și mai la îndemână. Și fără gunoaie.

7 lucruri pe care nu ar trebui să le ai în bucătărie
7 lucruri pe care nu ar trebui să le ai în bucătărie

Recipiente și sticle

Dacă colecția de recipiente vă depășește nevoile și începe să vă „ocupe” spațiul din bucătărie și să vă facă să vă simțiți inconfortabil, este timpul să puneți cutiile și borcanele în exces într-o pungă și să le duceți la reciclare.

Grămezi de conserve

Dacă sunteți sigur că produsul nu a expirat, ar putea fi o scuză bună pentru a face ceva nou și distractiv cu conservele de lecho, castraveți sau fasole. Sau dă-le altcuiva dacă nu vrei să le mănânci tu.

Dacă prospețimea unei conserve este pusă sub semnul întrebării, faceți un pumn din ea și aruncați-o la coșul de gunoi sau puneți-o la compost – își va cunoaște locul în bucătăria dumneavoastră.

Prosopul universal

Un prosop cu pete de culori nedeterminate pe el, de la vase și mâini până la supă vărsată, poate strica până și cea mai curată și elegantă bucătărie. În plus, este un adevărat teren de reproducere pentru bacterii și o sursă de mirosuri îngrozitoare și este practic imposibil de spălat.

7 lucruri pe care nu ar trebui să le ai în bucătărie
7 lucruri pe care nu ar trebui să le ai în bucătărie

Magneți de frigider

Dar veți găsi mult mai multe informații despre călătoriile dvs. în fotografiile pe care le faceți în timp ce sunteți plecat. În afară de excursii, este posibil să aduceți suveniruri mult mai utile și practice, de exemplu, haine frumoase, ustensile, ornamente.

CITEȘTE ȘI:
6 feluri de garnituri pentru a completa friptura de porc

Veselă ciobită și crăpată

Așa că este timpul să mergeți la magazin și să cumpărați un set de cină frumos și nu uitați să duceți toate aceste căni și boluri demodate la un centru de reciclare. Apropo, același lucru este valabil și pentru tigăile cu un strat antiaderent deteriorat: acestea sunt periculoase pentru sănătate.

7 lucruri pe care nu ar trebui să le ai în bucătărie
7 lucruri pe care nu ar trebui să le ai în bucătărie

Citește și aceste articole:

 • De ce nu creste aluatul și coacerea eșuează. 8 cele mai frecvente greșeli
  Aflați de ce nu creste aluatul și coacerea eșuează! Descoperiți cele mai frecvente 8 greșeli și învățați cum să le evitați pentru a obține rezultatele perfecte pe care le doriți. Nu mai așteptați și descoperiți soluția dvs. de coacere de succes astăzi!
 • Cum să murezi varza corect: 6 pași
  Învăță cum să murezi varza corect: 6 pași, ce ingrediente să folosești și cum să obții cea mai bună varză murată. Descoperă acum cele 6 pași esențiali pentru murarea corectă a varzei și bucură-te de mâncarea ta preferată!
 • 7 Lucruri pe care nu ar trebui să le ai în bucătărie
  În bucătăriile noastre, mai multe obiecte inutile se acumulează de-a lungul timpului. Află ce ar trebui să elimini din bucătărie pentru a face loc elementelor esențiale. Descoperă cele 7 lucruri pe care nu ar trebui să le ai în bucătărie și începe să-ți organizezi bucătăria în mod eficient!
 • 12 Secrete pentru cozonacul de Paște
  Află secretele preparării unui cozonac de Paște perfect! Află cum să faci cel mai bun cozonac din 12 secrete esențiale. Rețete tradiționale și moderne, rezultate spectaculoase, gust și aroma delicioase! Descoperă cum să îl prepari pe cel mai bun cozonac de Paște!
 • Cum să scapi de mirosurile neplăcute din frigider
  Ați deschis vreodată ușa frigiderului doar pentru a fi lovit în față de un miros îmbietor? Dacă sunteți ca majoritatea oamenilor, se întâmplă mai des decât de obicei. Aflați trei modalități simple și eficiente de a scăpa de aceste mirosuri supărătoare.
7 lucruri pe care nu ar trebui să le ai în bucătărie

Articolele din acest site au rol informativ. Administratorii site-ului nu sunt responsabili pentru încercarea de a aplica o rețetă, un sfat sau o dietă și nici nu garantează că informațiile furnizate vă vor ajuta sau nu vă vor dăuna personal. Fiți prudenți și consultați întotdeauna un medic sau un nutriționist!

Vă mulțumim că ați citit! Dacă acest articol vi se pare util și interesant, vă rugăm să îl distribuiți pe rețelele de socializare pentru a fi citit și de alții. În acest fel ne ajutați și ne motivați să scriem mai multe articole interesante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele rețete