Miere cu cătină cremă Szasz Ilyes 250 gr

Adaugă recenzia

28.34 lei

SKU: 6424867004027
SKU: 6424867004027

28.34 lei

Stoc epuizat

Mierea cu cătina este un remediu natural ideal in stările de răceală, avănd un conținut ridicat în vitamina C. Este eficienta împotriva depunerii de grăsimi in organism, este un bun stimulent in metabolism, ajutând astfel la menținerea greutății optime a corpului.

Mierea cremă este de fapt o miere cristalizată într-un mod dirijat, respectiv o miere care se cristalizează în mod natural se amestecă din când în când. Astfel cristalizarea se petrece simultan în toată masa mierii. Cristalele aglomerate vor fi fărămițate și se amestecă uniform iar produsul final va fi o miere cremă care își păstrează cremozitatea și va fi tartinabilă, fără să recurgem la încălzirea mierii.
În mierea astfel obținută (miere cremă) adăugăm fructe uscate și măcinate și cătina.

Cătina este un remediu natural ideal in stările de răceală, avănd un conținut ridicat în vitamina C. Este eficient împotriva depunerii de grăsimi in organism, este un bun stimulent in metabolism, ajutând astfel la menținerea greutății optime a corpului. Ajută la vindecarea ulcerelor gastro-intestinale, apără ficatul. Concură la scăderea colesterolului sanguin, încetinind procesele de sclerozare al vaselor de sânge.

Specificații: Miere cu cătină cremă Szasz Ilyes 250 gr

Tip produs

Ingredient principal

Dimensiuni
Greutate 0.25 kg

Recenzii

0.0 din 5
0
0
0
0
0
Scrie o recenzie

Încă nu există recenzii.

Fii primul care scrie o recenzie despre “Miere cu cătină cremă Szasz Ilyes 250 gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Miere cu cătină cremă Szasz Ilyes 250 gr
Miere cu cătină cremă Szasz Ilyes 250 gr

28.34 lei

Organics Food
Logo
Resetare parolă
Coș de cumpărături