Miere cu coacăze negre cremă Szasz Ilyes 250 gr

Adaugă recenzia

28.34 lei

SKU: 6424867004010
SKU: 6424867004010

28.34 lei

Stoc epuizat

Mierea cu coacăze negre, pe lângă gustul rafinat și plăcut este și o sursă excelentă de vitamină C și de fier. Asigură funcționarea normală a tractusului digestiv, ține în echilibru necesarul în vitamina B.

Mierea cremă este de fapt o miere cristalizată într-un mod dirijat, respectiv o miere care se cristalizează în mod natural se amestecă din când în când. Astfel cristalizarea se petrece simultan în toată masa mierii. Cristalele aglomerate vor fi fărămițate și se amestecă uniform iar produsul final va fi o miere cremă care își păstrează cremozitatea și va fi tartinabilă, fără să recurgem la încălzirea mierii.
În mierea astfel obținută (miere cremă) adăugăm fructe uscate și măcinate coacăze negre.

Consumănd mierea cu coacăze negre, pe lângă gustul rafinat și plăcut este și o sursă excelentă de vitamină C și de fier.
Asigură funcționarea normală a tractusului digestiv, ține în echilibru necesarul în vitamina B. Vasele de sânge, sistemul nervos, funcțiile ficatului, dentiția și întregul sistem osos, toate celulele organismului, în special țesuturile, toate sunt asigurate cu o hrană naturală, susținătoare și apărătoare a sănătății. Este cunoscut efectul coacăzei negre în stările de anemie, datorită conținutului mare în fier.

Specificații: Miere cu coacăze negre cremă Szasz Ilyes 250 gr

Tip produs

Ingredient principal

Dimensiuni
Greutate 0.25 kg

Recenzii

0.0 din 5
0
0
0
0
0
Scrie o recenzie

Încă nu există recenzii.

Fii primul care scrie o recenzie despre “Miere cu coacăze negre cremă Szasz Ilyes 250 gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Miere cu coacăze negre cremă Szasz Ilyes 250 gr
Miere cu coacăze negre cremă Szasz Ilyes 250 gr

28.34 lei

Organics Food
Logo
Resetare parolă
Coș de cumpărături