MIERE CU TURMERIC (CURCUMA) BIO 250G RETTER

62.48 lei

MIERE CU TURMERIC (CURCUMA) BIO 250G RETTER este un produs natural și vegan, cu proprietăți antioxidante, antiinflamatoare și imunostimulatoare. Are un gust delicios și o textură cremoasă, ideal pentru ceaiuri, lapte sau sosuri. Este produs de Retter, un brand recunoscut pentru mierea ecologică.

Cumperi mai mult, plătești mai puțin!

CantitatePret% Discount
1 - 3 62.48 lei -
4+ 61.23 lei 2%


Livrare estimată între 16 și 17 decembrie.

MIERE CU TURMERIC (CURCUMA) BIO 250G RETTER 62.48 lei

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Cumpără în Siguranță

MIERE CU TURMERIC (CURCUMA) BIO 250G RETTER este un produs natural, certificat bio și vegan, care vă oferă beneficiile combinației dintre mierea de albine și turmericul proaspăt. Acest produs este obținut din miere de albine ecologică din Austria și turmeric proaspăt aromat (wild turmeric) din Peru, amestecate manual, fără a folosi pudră de turmeric. Acest amestec are proprietăți antioxidante, antiinflamatoare, antibacteriene și imunostimulatoare, fiind util în prevenirea și tratarea răcelilor, infecțiilor, inflamațiilor și a altor afecțiuni.

MIERE CU TURMERIC (CURCUMA) BIO 250G RETTER are și un gust delicios și o textură cremoasă, care vă încântă papilele gustative. Îl puteți consuma ca atare, cu o linguriță pe zi, sau îl puteți folosi ca indulcitor natural în ceaiuri, lapte sau alte băuturi calde. De asemenea, îl puteți adăuga în sosuri sau alte preparate culinare, pentru a le da o aromă exotică și un plus de sănătate. Mierea cu turmeric este un produs ayurvedic, care vă ajută să vă echilibrați energia vitală și să vă mențineți starea de bine.

MIERE CU TURMERIC (CURCUMA) BIO 250G RETTER este un produs unic și de calitate superioară, produs de firma Retter, care se ocupă de fabricarea mierii ecologice de peste 20 de ani. Retter este un brand recunoscut pe plan internațional pentru produsele sale care respectă standardele bio și vegane. Când cumpărați mierea cu turmeric de la Retter, aveți garanția că primiți un produs sigur și eficient, care vă aduce numai beneficii pentru sănătate și gust.

Caracteristici MIERE CU TURMERIC (CURCUMA) BIO 250G RETTER

  • Tip de produs: miere cu turmeric
  • Beneficii: antioxidant, antiinflamator, antibacterian, imunostimulator
  • Recomandare: pentru consum intern, ca indulcitor natural sau ca ingredient culinar
  • Certificat: bio și vegan
  • Producator: Retter
  • Cantitate: 250 g

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.