Miere de Manuka MGO 550 BIO 250g TranzAlpine

554.19 lei

Miere de Manuka MGO 550 BIO 250g TranzAlpine este o miere organică din Noua Zeelandă, cu proprietati antimicrobiene și antioxidante puternice. Conține factor activ MGO > 550 mg/kg și este produsă din nectarul florilor de Manuka.

Cumperi mai mult, plătești mai puțin!

CantitatePret% Discount
1 - 3 554.19 lei -
4+ 543.10 lei 2%
Miere de Manuka MGO 550 BIO 250g TranzAlpine 554.19 lei

Free worldwide shipping on all orders over $50

 • 30 days easy returns
 • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Cumpără în Siguranță

Miere de Manuka MGO 550 BIO 250g TranzAlpine este o miere specială și organică din Noua Zeelandă, care îți oferă beneficii excepționale pentru sănătate. Această miere are o concentrație ridicată de factor activ MGO, care îi conferă proprietăți antimicrobiene și antioxidante puternice. Produsă cu grijă și atenție la detalii, această miere de Manuka este 100% naturală și fără aditivi chimici.

Mierea de Manuka este obținută din nectarul florilor de Manuka (Leptospermum scoparium), o plantă endemică din Noua Zeelandă, care crește în zone sălbatice și nepoluate. Această plantă are o istorie milenară în medicina tradițională a poporului maori, care o folosea pentru a trata diverse afecțiuni ale pielii, rănilor, gâtului și stomacului.

Factorul MGO (metilglioxal) este un compus organic care se găsește în mod natural în mierea de Manuka și care îi dă acesteia capacitatea de a distruge bacteriile, virusurile și ciupercile. Cu cât nivelul de MGO este mai mare, cu atât mierea este mai activă și mai eficientă. Mierea de Manuka MGO 550 BIO 250g TranzAlpine are un nivel certificat de MGO de cel puțin 550 mg/kg, ceea ce o face una dintre cele mai puternice și mai pure sortimente de miere de Manuka.

Mierea de Manuka MGO 550 BIO 250g TranzAlpine este certificată organic, ceea ce garantează că provine din stupine ecologice, care respectă cele mai înalte standarde de calitate și siguranță. Această miere este produsă în parteneriat exclusiv cu compania tradițională în apicultură din Noua Zeelandă, TranzAlpineHoney NZ Ltd., care are o experiență de peste 100 de ani în domeniu.

Mierea de Manuka MGO 550 BIO 250g TranzAlpine este o alegere ideală pentru persoanele care își doresc să își îmbunătățească starea generală de sănătate, să își întărească sistemul imunitar, să își vindece rănile și infecțiile, să își protejeze pielea și să își asigure un aport natural de energie. Această miere se poate consuma simplă sau adăugată în ceaiuri, smoothie-uri, iaurturi sau alte preparate culinare.

Caracteristici Miere de Manuka MGO 550 BIO 250g TranzAlpine

 • Miere organică din Noua Zeelandă
 • Conține factor activ MGO > 550 mg/kg
 • Are proprietăți antimicrobiene și antioxidante puternice
 • Produsă cu grijă și atenție la detalii
 • Fără aditivi chimici
 • Obținută din nectarul florilor de Manuka
 • Certificată organic de BioGro NZ
 • Produsă în parteneriat exclusiv cu TranzAlpineHoney NZ Ltd.
 • Ideală pentru sănătatea pielii, rănilor, gâtului și stomacului
 • Sursă naturală de energie
 • Se poate consuma simplă sau adaugată în diverse preparate

Ingrediente: 100% miere de Manuka*
*din agricultura ecologica

Valori nutritionale/100g:
Energie: 1350Kj/ 323Kcal
Grasimi: <1g din care saturate <1g
Carbohidrati: 77g din care zaharuri 74g
Proteine: 0.37g
Saruri: 5mg

Produs certificat ecologic

250g

Origine: Noua Zeelanda

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.