Miere de tei Roua Florilor Apidava 950 gr

28.34 lei

SKU: 5941185000087
SKU: 5941185000087

28.34 lei

Stoc epuizat

Mierea de tei este produsă de albine din nectarul florilor arborelui de tei, numit ştiinţific Tilia.

Teiul are flori mici, galbene, parfumate adunate în mici ciorchini. Acest copac se găseşte pe suprafeţe întinse în Danemarca, dar şi în restul Europei. Este plantat în grădini, parcuri, de-a lungul străzilor şi al bulevardelor.

Mierea de tei este atât de delicioasă încât va schimba complet părerea celora care cred că miere nu este altceva decât un amestec de zahăr şi apă. Culoarea sa variază de la galben deschis la portocaliu închis. Are un miros dulce-lemnos care poate fi recunoscut cu multă uşurinţă. Acest tip de miere cristalizează foarte repede, mai ales într-un mediu rece. Mierea de tei este fluidă, dar la începutul toamnei căpătă un aspect vâscos. În stare cristalizată, are un aspect untos cu cristale mari şi albe. Mierea de tei cristalizată este mult mai dulce decât cea lichidă.

Mierea de tei este considerată ca fiind una dintre cele mai bune varietăţi de miere. Este foarte bogată în vitamine, mai ales cele din complexul B, amino acizi, polen şi mână. Are un conţinut de polen foarte ridicat, din această cauză nefiind recomandată persoanelor ce prezintă alergie la polen.

Specificații: Miere de tei Roua Florilor Apidava 950 gr

Tip produs

Dimensiuni
Greutate 0.95 kg

Recenzii

0.0 din 5
0
0
0
0
0
Scrie o recenzie

Încă nu există recenzii.

Fii primul care scrie o recenzie despre “Miere de tei Roua Florilor Apidava 950 gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Miere de tei Roua Florilor Apidava 950 gr
Miere de tei Roua Florilor Apidava 950 gr

28.34 lei

Organics Food
Logo
Resetare parolă
Coș de cumpărături