Miere Moș Costache polifloră Apicola Costache 275 gr

Adaugă recenzia

28.34 lei

SKU: 5941850480077
SKU: 5941850480077

28.34 lei

Stoc epuizat

Mierea polifloră este considerată cel mai complex tip de miere ca acțiune terapeutică, ea înglobând nectarul de la câteva zeci, dacă nu sute, de specii de plante medicinale și împrumutând ceva din proprietățile terapeutice ale fiecăreia dintre ele.

Mierea de albine comercializată sub denumirea de Moș Costache este colectată din stupina proprie dar și de la apicultori din România. Mierea polifloră are acțiune antiinflamatoare, antimicrobiană, antialergică, expectorantă, antitusivă, calmantă, antispastică, îmbunatateste diureza și eliminarea toxinelor, crește capacitatea de apărare a organismului, are actiune favorabilă asupra muschiului cardiac și a circulației coronariene, hrănește și fortifică celulele nervoase, îmbunătățește somnul, tonifică și reglează activitatea sistemului endocrin, combate constipația si alte afecțiuni ale intestinelor, ameliorează funcțiile celulelor hepatice, favorizează absorbția calciului și a altor nutrienți, facilitează digestia proteinelor și grasimilor.

Acest tip de miere este recomandat pentru tratarea anorexiei, datorită conținutului său bogat în fier.

Mierea polifloră stimuleaza apetitul, facilitează procesul digestiv, îmbunatățește activitatea inimii și a ficatului și determină o creștere a procentului de hemoglobina din sânge. Este și un execelent remediu pentru oboseala fizică și psihică.

Consumul regulat previne probleme de creștere și demineralizarea oaselor.

Specificații: Miere Moș Costache polifloră Apicola Costache 275 gr

Tip produs

Dimensiuni
Greutate 0.275 kg

Recenzii

0.0 din 5
0
0
0
0
0
Scrie o recenzie

Încă nu există recenzii.

Fii primul care scrie o recenzie despre “Miere Moș Costache polifloră Apicola Costache 275 gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Miere Moș Costache polifloră Apicola Costache 275 gr
Miere Moș Costache polifloră Apicola Costache 275 gr

28.34 lei

Organics Food
Logo
Resetare parolă
Coș de cumpărături